krolowa.mieczy 06.04.10, 18:15 Przypomniałam sobie że miałam napisać jak ostatnio objawiła mi się moja 8 mieczy Więc to były przeprosiny mężczyzny z powodu nie(po)zrozumienia moich słów do niego, na które on zareagował nerwowo i ostro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_angel Re: 8 mieczy 06.04.10, 18:30 wow wow no prosze , nie spetlenie, a przeprosiny Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 8 mieczy 06.04.10, 19:01 a na to co powiecie? przed chwilą karty to kazały mi zrobić do innego mezczyzny pokazując 8 mieczy hłe hłe Odpowiedz Link
asia.33 Re: 8 mieczy 06.04.10, 22:34 jak do tej pory karta 8 mieczy pokazał mi sie jako stres i takie "niewiedzenie" jak sie zachowac w pewnej dosc trudnej sytuacji...co zrobic, jak sie zachowac itp ale wczoraj ialam te kate jako karte dnia ..ibyłam w szoku..na mojej karcie RW jest kobieta scisneta sznurami ...i co usłyszałam ..otóz moj mezczyzna oznajmił mi ze musze przytyc!!! No tego to sie nie spodziewałam..ale pomysł mi sie podoba Odpowiedz Link