Dodaj do ulubionych

zmiana numeru tel

20.04.10, 10:19

Mam wielka prosbe..nie chce sama sobie stawiac rozkladu bo nie jestem w
harmonii ze swoimi emocjami..czy moge miec do Was prosbe o postawienie mi
tarota na takie pytanie; Czy mimo iz zmienilam numer telefonu on bedzie nadal
chcial zblizyc sie do mnie?
Nagroda juz czeka.
Obserwuj wątek
    • ivana Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 17:43
      Czy pomozecie mi ustalic czy bede juz teraz miala z nim spokoj jak
      zmienilam numer? W moich kartach ani razu nie widzialam smierci gdy
      pytalam je co dalej?
    • szpilki-only Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 18:19
      zadałam pytanie: co się zmieni w waszych relacjach pozmianie nr tel:
      Qden+Umiarkowanie+4den
      królowa ty Ty, umiarkowanie to jest kontakt/łączność, chwilowo jestes
      niedostępna(4den)karty pokazały samą sytuację o którą pytasz więc dociągnęłam:
      3buław+7kiel+3kiel
      wydaje mi się że on zdobędzie Twój nowy numer od znajomych
      • ivana Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:07
        Szpilki -only dziekuje ze poswiecilas mi czas. Juz wysylam nagrode.
        Moj nowy numer beda znac tylko nieliczni wiec nie sadze aby mu sie
        to udalo. Czy wobec tego te karty moga oznaczac jakies inne
        mozliwosci co do tego pytania?
        • szpilki-only Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:17
          od razu mówię że nie mam konta na gazecie;p więc: fallen291@wp.pl
          ja pytałam o to czy urwie się kontakt między wami więc- na pewno nie. Moim
          zdanie 3buław oznacza to, że będzie starał zbliżyć się do Ciebie (czyli do 7
          pucharu -niedostępnego)i 3 kiel mówią o tym że zamiar się uda, ale ja nie wiem
          czego on dokładnie chce.
          • ivana Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:25
            Szpilki-onlywink mam takie niesmiale przypuszcznie ze on tez nie wie
            czego chce bo najczesciej wychodzil mi w ksiezycuwink
            Juz wysylam na podany adres
            • beatek733 Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:33
              W księzycu mówisz wink
              jak mi Jasminka wrózyla na moje toksyczne małżenstwo to własnie mój
              mąz wyszedł w Księżycu -energia żenska , taka baba w męskim ciele
              niezdecydowany , z zaburzeniami osobowosci , dla mnie z autopsji
              kwintesencja nieudolnego i jednoczesnie podłego mężczyzny itp
              dobrze zrobiłas z tym tel wink
              kiss
              • ivana Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:36
                Beatek ale nawet nie wiesz jaka czuje sie teraz lekka jak to
                zrobilamwink_Ja juz nie bede sie meczyc a on dopiero zacznie jak
                zauwazy ze cos nie przebieglo wedlug jego planuwink Nie lubi porazek
                ta jedynka skorpionowata, to po nim widac na kilometrwink
                • coco_angel Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 09:13
                  tak sie niesmialo przysluchuje tej dyskusji i problemom ivany i
                  odnosze wrazenie ze ivana toczy jakas gre z tym skorpionem, jakby
                  mimo zmiany telefonu chciala dalej go prowokowac..jakby chciala
                  sprawdzic czy pojdzie dalej?
                  Mysle ,ze tu nie chodzi ze Ty nie chcesz miec z nim nic wspolnego
                  tylko o prowokacje? proba charakteru i kto da wiecej?
                  Tobie Ivano na nim zalezy ....tu zmieniasz telefon a tu oczekujesz
                  chyba ze jednak go zdobedzie..nie lepiej miec czyste relacje badz do
                  nich dazyc?
                  Troche rozumiem zdanie zainteresowanego77..Wiem ze to trudne nieraz
                  wyklarowac sytaucje i w tej kwestii bardzo podziwiam krolowa
                  mieczy...
                  (Ja juz nie bede sie meczyc a on dopiero zacznie jak
                  > zauwazy ze cos nie przebieglo wedlug jego planuwink Nie lubi
                  porazek
                  > ta jedynka skorpionowata, to po nim widac na kilometrwink)
                  • ivana Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 10:04
                    coco-angel nie masz racji..juz go wykreslilam.. zrobilam to dla siebie a to byly
                    tylko moje luzne aluzje..po prostu mam bardzo dobra intuyicje i czuje ludzi stad
                    moje przypuszczenia co do skorpiona. Nienawidze gier i to co zrobilam jest
                    wlasnie doprowadzeniem do czystej i klarownej sytuacji.
              • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 23:45
                Bronię płeć. Czy nie jest podłością tak oceniać człowieka?, nie oceniaj jeśli
                nie chcesz by Ciebie oceniano.
                • ma_ewa01 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 07:15
                  Tia, czasem trzeba nazwac "coś" po imieniu, co by powtórki z rozrywki nie
                  zaliczyć, a i innych ostrzecsmile
                  Msmile
                • jasmin_25 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 08:11
                  > Bronię płeć. Czy nie jest podłością tak oceniać człowieka?, nie oceniaj jeśli
                  > nie chcesz by Ciebie oceniano.

Po pierwsze to nie jest ocena czlowieka tylko okreslenie jakiego czlowieka
                  zwykle oznacza karta ksiezyca. Poza tym tez jestem zdania, ze czasem lepiej cos
                  powiedziec dosadnie niz czarowac zeby ktos dalej sie motal we wlasnych iluzjach
                  na temat partnera.
                  • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 11:45
                    Nie zgodzę się z tym, osoba stawiająca karty nie może być stronnicza
                    a jeśli jest to oddala się od konwencji i przestaje być
                    profesjonalna. Nie spotkałem się z charakterystyką karty w
                    stylu ,,energia żenska, taka baba w męskim ciele, niezdecydowany, z
                    zaburzeniami osobowosci ... kwintesencja nieudolnego i jednoczesnie
                    podłego mężczyzny", ilość testosteronu czy środowisko w jakim
                    wychował się człowiek są mu narzucone i nie można go za to tak
                    osądzać. A jednak były powody dla których na początku go chciała,
                    mogła wybrać innego a nie zreflektować się po ślubie i narzekać.
                    • ivana Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 12:02
                      zainteresowany ja w ogole nie rozumiem do kogo Ty piszesz. Sorry ale
                      z pewnoscia nie jestes w zwiazku malzenskim wiec dlaczego
                      wypowiadasz sie w ten sposob? Chyba bedzie najlepiej jesli
                      zamilkniesz. Teoretyczne rozwazania i idealizacja malzenstwa sa
                      Twoja pieta achillesowa.
                      • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 15:17
                        Rozumiem, zawsze spadasz na cztery łapy. Obiektywnie to ja miałem
                        rację ale widać ta dyskusja jest bez sensu.
                        • ivana Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 17:34
                          zainteresowany nie jstes mezem wiec prosze skoncz. Szkoda ze nie
                          potrafisz wyciagac wnioskow z dyskusji. Zalezy Ci tylko na tym aby
                          byla Twoja racja.
                          "Rozumiem, zawsze spadasz na cztery łapy. Obiektywnie to ja miałem
                          rację ale widać ta dyskusja jest bez sensu."
                          Mysle ze tak bardzo ujales sie za moim adoratorem bo w jakims sensie
                          jestescie podobni.
                          Zadam Ci prace domowa; Zapytaj sam siebie dlaczego do tej pory nie
                          masz zony?
                          Odpowiedz; Bo zadna nie byla na tyle ulegla i madra aby nia zostac;-
                          ) One wszystkie Cie nie rozumialywink A moze mialy jakies pretensje?;-
                          ) Tak naprawde zapewne nie wiesz o co tym kobietom chodzilowink
                          Przeciez byles milywink
                          • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 22.04.10, 11:22
                            To ciekawe, czy możesz rozwinąć swoją myśl na mój temat?
                          • ma_ewa01 do Zainteresowanego i Ivanki 22.04.10, 13:18
                            Moi drodzy, te osobiste wycieczki i pstryczki w nos sa tutaj zupełnie nie na
                            miejscu. Nie jesteśmy tu po to, aby obrażać się wzajemnie, ranić czy oceniać,
                            wiec nie stosujcie chwytów poniżej pasa. Ogłaszam koniec dyskusji. Oboje
                            dostajecie upomnienie. Niesfornych będe kasować!
                            Msmile

• ma_ewa01 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 15:06
                      Zainteresowany, niby tak madrze prawisz, ale sam nie jesteś wolny od uchybień,
                      bo czy osądzanie (co zarzucasz dziewczynom) czy komentarze w stylu:
                      "A jednak były powody dla których na początku go chciała,
                      mogła wybrać innego a nie zreflektować się po ślubie i narzekać"

- to dla mnie jedna i ta sama chwała.
                      A tak a propos powodów- były ale się zmyły i luziksmile.

Masz duzo racji w tym, co piszesz, ale skoro jesteś tak wyczulony na etykietki i
                      ocenianie - zajrzyj też do swojego ogródka, troche chwaściorów tez Ci sie zalęgło smile
                      Ech faceci...
                      Msmile
                      • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 15:20
                        Doskonale wiem, że mam wady, Ty też masz smile
                        • ma_ewa01 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 15:26
                          zainteresowany1977 napisał:

> Doskonale wiem, że mam wady, Ty też masz smile

Porażajace odkrycie, niech się temu przyjrzę. Sama bym na to nie wpadła, dzięki
                          smile smile smile.
                          Msmile
                          • krolowa.mieczy Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 18:03
                            big_grin
                            widzę, że się zaprzyjaźniliście? wink
                            <żart>
                            e tam! machnijcie ręką, bo i tak na jednym wózku jedziem big_grin
                            • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 22.04.10, 11:24
                              To ja macham, to bez sensu, nikt nic z tego nie wyniesie.
                • beatek733 Re: zmiana numeru tel 21.04.10, 16:01
                  Osoba w Księżycu: cytuje...."Niezależnie od płci posiada tzw.
                  kobiecy charakter. Łaknie akceptacji, jego samopoczucie uzależnione
                  jest od opinii innych ludzi. Zdarza się, że psychicznie wpija się w
                  kogoś, kto okaże mu (jej) zainteresowanie...współtworzy obciążające,
                  toksyczne związki."
                  • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 22.04.10, 11:26
                    To o mnie, nie umiem inaczej.
            • szpilki-only Re: zmiana numeru tel 20.04.10, 20:37
              dziękuję doszłosmile
              tak jak mi radzili trzeba dobrać dodatkowe karty do Księżyca
    • zainteresowany1977 Re: zmiana numeru tel 22.04.10, 11:31
      Dziewczyny, przepraszam za dokuczanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka