Dodaj do ulubionych

chcialabym

11.05.10, 18:08
prosic Was, o postawienie kart, gdyż mam niezlą zagwostkę. Czy facet, poznany
przez internet, jest ze mną szczery ? Czy moge mu ufac, wierzyc w to, co mi
mowi? A moze jednak bawi sie mną ? Jest to dla mnie wazne, gdyz sie
zaangazowalam. Nie wiem, jak mam go postzregac. Dlatego, bardzo prosze, o
postawienie kart na owego jegomoscia.
Obserwuj wątek
    • ingenious Re: chcialabym 12.05.10, 15:09
      Kim jest mężczyzna z internetu?
      [b]4 mieczy,królowa buław[/b]
      Jest nieco zamknięty w sobie,pewnie niewiele chce mówić o sobie i stąd Twoje
      obawy.Jest w roli zdobywcy i zwyczajnie chce Cię uwieść.

Czy jest godny zaufania dla Ciebie?
      5 buław,9 monet
      Te karty ani jednoznacznie nie mówią o tym,że jest godny zaufania,ani o tym,że
      jest.Ale na wszelki wypadek zachowaj czujność.

Jakie ma zamiary względem Ciebie?
      Rycerz buław,Kochankowie
      Nie chce raczej związku,tylko romansu,spotkania.Raczej o niczym trwałym nie
      myśli.Działa pod wpływem impulsu,zachcianki.Myślę,że albo Ci już zaproponował
      spotkanie,albo to zrobi niebawem.

Co do Ciebie czuje?
      As buław,10 buław
      Przy nim pojawiają się same buławy,a więc karty wyraźnie mówią,że oczekuje
      romansu.Chce pogłębić waszą znajomość,ale tylko jak na razie od strony cielesnej.

Jak powinnaś się zachować,by uniknąć,rozczarowania ,przykrości?
      Sąd,10 miezcy
      Powinnaś chłodno przypatrywać się jego poczynaniom,bez emocji.10 mieczy może
      wskazywać na zakończenie tej znajomości.

Przyszłość waszej relacji?
      Świat,Królowa mieczy,5 monet
      Wydaje mi się,że do spotkania między wami nie dojdzie.Zerwiesz tą
      znajomość,pzrestaniesz utrzymywać z nim kontakt.
      • ivana Re: chcialabym 12.05.10, 15:23
        Z rozkladu jasno wynika ze on pragnie zblizenia i ze nie mysli o tym aby
        angazowac sie uczuciowo. Jesli tez tego chcesz to spotkaj sie. Jesli nie, badz
        bardzo ostrozna w tej relacji .
        • krolowa.mieczy Re: chcialabym 12.05.10, 15:32
          dziewczyny, weźcie poprawkę na to, że jest to znajomość internetowa.
          Zdrowy rozsądek podpowiada, że jakoś od pierwszego zdania w mailu facet nie
          będzie pałał ogniem uczuć. Przecież to normalne - zamieniamy słowa, literki,
          poznajemy poglądy itd.
          Mało kogo piorun trafia przez net tak od razu.
          Karty pokazały jego chęć poznania, kontynuowania itp. Puchary mają szansę się
          pojawić np gdy się spotkają (zakładam optymistyczną wersję).
          Rozumiecie co mam na myśli?
          • ingenious Re: chcialabym 12.05.10, 15:56
            Rozumiem królowo.mieczy,ale zauważ,że w pytaniu jak powinna postępować,żeby
            uniknąć pzrykrośći wyszła 10 mieczy,a w pzryszłości związku świat,Królowa mieczy
            i 5 monet-to nie wygląda zbyt ciekawie,ani tym bardziej na rozwój znajomości.
            • krolowa.mieczy Re: chcialabym 12.05.10, 16:09
              Tak zauważyłam.
              Tylko chciałam zwrócic uwagę na to, że niekoniecznie zaraz znajomości
              internetowe będą przepełnione pucharami smile
              • beatek733 Re: chcialabym 12.05.10, 16:11
                Ale jeśli znajomość trwa jakiś czas to uwierz Królowo puchary są smile
                wiem to z autopsji smile
                z kolei nie uważacie ze tarot pokazuje tu i teraz..
                a sami tworzymy rzeczywistość i co dalej bedzie zależy tylko od nas
                wiec i puchary mog asie pojawic po tamtej stronie smile

kiss
                • krolowa.mieczy Re: chcialabym 12.05.10, 16:14
                  dokładnie o tym pisałam w poprzednim poście smile
                  • szeltie Re: chcialabym 12.05.10, 16:30
                    Dziekuje za karty i interpretacje smile. Powiem, jak jest. On mi, nawet dzis,
                    zadeklarowal,ze nie odejdzie od swej dziewczyny( ja nic na ten temat nie
                    wspominalam). Ale, oboje nas do siebie ciagnie, jego napewno fizycznie, to wiem.
                    Mnie w sumie tez,ale ja mam jeszcze do niego jakies uczucia. On o tym wie, i
                    mowi, ze nie chce mnie zranic, ale nie zatrzymam go dla siebie. Nie chce, abym,
                    juz po spotkaniu, bardziej sie zaangazowala, bo nie moge liczyc na zwiazek z
                    nim. Wiec, jest szczery, przynajmniej tutaj.
                    • ingenious Re: chcialabym 12.05.10, 16:34
                      No właśnie i ta Królowa mieczy się pokazała w pytaniu o przyszłość relacji-czyli
                      to jego partnerka stoi między wami.Szeltie czyli skoro on mówi,że nie rozstanie
                      się z nią,to teraz mi się rozjaśniło dlaczego karty sugerują,żebyś zakończyła tą
                      znajomość w pytaniu co masz zrobić,żeby uniknąć pzrykrości.
                      • szeltie Re: chcialabym 12.05.10, 16:36
                        ona kazala mu kilka dni temu zakonczyc znajomosc ze mna. On jej to obiecal,ale
                        nie zrobil i podobno, ni ma zamiaru.
                      • beatek733 Re: chcialabym 12.05.10, 16:38
                        A czy on wie ze serca nie oszuka ?? oczywiście mam na mysli jego
                        serce smile generalnie facet nie zakłada ze sie zaangazuje i chwała mu
                        za to ze szczery...ale... nie jeden gościu juz poległ na tym polu wink
                        w miłości jak na wojnie wszystkie chwyty dozwolone wink wiec niech
                        taki pewny siebie nie bedzie..
                        spotkanie moze zmienic diametralnie układ siłwink
                        • szeltie Re: chcialabym 12.05.10, 16:51
                          licze na to, ze az tak wyrachowany nie jest, bo chlopak mi na takiego nie
                          wyglada. Ale uwierz beatek. To jest jedna z tych sytuacji, w ktorej wszystko
                          jest przeciw. Niestety.
                          • beatek733 Re: chcialabym 12.05.10, 17:09
                            Wierze sad jak pisalam znam temat , osobiście doświadczyłam..
                            współczuje Ci bo wiem co przeżywasz..ale każdy ma coś przeznaczone
                            wiec to moze on jest Twoim przeznaczeniem..czas pokaże
                            powodzenia kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka