28.07.10, 19:30
Witam. Bliska mnie osoba z rodziny od dłuższego czasu nie może zajść w ciążę i poprosiła mnie o postawienie kart na dwa pytania. Proszę o pomoc w interpretacji ponieważ sprawa jest bardzo delikatna gdyż ona jest bliska załamania więc nie chciałabym zepsuć tej interpretacji uncertain Postawiłam karty na dwa pytania zadane przez nią, oto one:
1. Dlaczego ona nie może zajść w ciężę (bezpośrednia przyczyna): WIEŻA, RYCERZ MIECZY, KRÓLOWA DENARÓW
Domyślam się, że ów rycerz to jej mąż, ona to ta królowa a kluczem jest Wieża. Wydaje mi się, że z nimi jest wszystko w porządku od strony fizycznej, tkwi w nich tylko jakaś przeszkoda psychiczna uniemożliwiająca im poczęcie dziecka. Może to jakaś trauma, z powodu której ona zablokowała się psychicznie na zajście w ciężę? Na mojej karcie w Wieżę uderza grom i rozpada się ona w drobny mak i wypadają z niej w otchłań nadzy kobieta i mężczyzna - co to może w tym wypadku oznaczać? Bo chyba nie oznacza to jeszcze bezpłodności?
2. Czy uda jej się w ciągu pół roku zajść w ciężę?: PAŹ DENARÓW, KRÓL PUCHARÓW, 10 BUŁAW
Ktoś w rodzinie miał sen, że ona zajdzie w ciężę na jesieni tego roku a ja, że zajdzie w ciężę w ciągu roku. Czy wylosowane karty wydają się to potwierdzać - chyba tak? (paź i król zdają się to potwierdzać). Ale czeka ich dużo starań o dziecko (10 buław), dosłownie ciężkiej pracy nad dzieckiem smile
Proszę rzućcie toś na to fachowym okiem i z góry dziękuję oraz przesyłam pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • szpilki-only Re: :/ 28.07.10, 19:52
      Po kartach wnioskuję, że przyczyna jest po jego stronie (królowa denarów nie ma
      takich problemów), czy widziałaś Wieżę Sensual Wicca? Pytam ponieważ mam pewne
      skojarzenie w połączeniu z tym rycerzem mieczy, może za bardzo (zbyt często) się
      starają?
      Lekarzem nie jestem, ale słyszałam o takich przypadkach kiedy mężczyzna ma po
      prostu słabą jakość nasienia i wtedy zaleca się rzadsze uprawianie seksu w celu
      poczęcia, a rycerz mieczy jest szybki i narwany w drodze do celu, więc może w
      tym tkwi przyczyna? Choć z drugiej strony Wieża może oznaczać poważne problemy
      zdrowotne, ale pierwsze skojarzenie miałam właśnie takie jak wyżej napisałam,
      może dlatego, że druga część wróżby jest optymistyczna a leczenie poważnej
      choroby trwałoby pewnie dłużej niż do końca roku.
      Karty król + paź wskazują na to że zajdzie, 10 buław jest na końcu, może będzie
      miała jakieś dolegliwości w czasie ciąży? trudno stwierdzić
      • dana-25 Re: :/ 28.07.10, 22:04
        Wieża może oznaczać problemy z tarczycą, na wszelki wypadek niech sobie zbada
        poziom hormonów tarczycy.
        Moja kolezanka miała problem z tarczycą, ale się wyleczyła i teraz jest mamą
        dwójki ślicznych, zdrowych dzieci, a juz myślała, ze nie będzie miała wcale dzieci.
        Nie podoba mi sie ta 10 palek na końcu , jakby miała poronić.
        • lilka107 Re: :/ 28.07.10, 22:48
          10 buław to może nie poronienie, ale duże trudności z utrzymaniem tej ciąży,
          trudny przebieg ciąży..
          • zainteresowany1977 Re: :/ 28.07.10, 23:04
            Na R.W. ma co dźwigać ale daje radę, z komplikacjami?
            • serenaada Re: :/ 29.07.10, 00:55
              Też tak myślę, że 10 buław to karta zwycięstwa ale poprzedzonego ogromnym
              wysiłkiem ... Zatem mogą to być (tak jak ktoś tu wcześniej napisał) komplikacje
              w czasie cięży ale chyba wszystko zakończy się dobrze. Nie odczuwam tej karty
              jako poronienie ale przyznam, że słabo znam tę kartę ... uncertain
        • serenaada Re: :/ 29.07.10, 00:53
          Ona właśnie bada tarczycę. Niedługo będą wyniki i będzie można coś więcej
          powiedzieć ...
    • misboaa Re: :/ 28.07.10, 22:52
      mi to się kojarzy jednoznacznie: pan strzela ślepakami.
      Nie wiem czy można to traktować dosłownie, ale podrążyła bym w tym
      temacie np: nasienowodów itd. On chyba też jest zbyt mechaniczy i
      robi swoje z ona czeka na to co dostanie.
      Niech się oboje mocno rozpalą smile To rada dla nich smile
      • zainteresowany1977 Re: :/ 28.07.10, 23:06
        Więcej cynku, selenu w diecie, afrodyzjaczki, czyli ryby, owoce morza, surówki z
        selera, jedzenie na ostro.
        Badał nasienie?
        • lilka107 Re: :/ 28.07.10, 23:12
          no właśnie, czy oni sie w ogóle badali? choc wg kart to on ma problemy, za słabe
          plemniki, cos w tym rodzaju, królowa denarów jest płodna jak najbardziej
          • serenaada Re: :/ 29.07.10, 00:28
            Ona badała się wielokrotnie i chyba już na wszystko (aktualnie jest jeszcze w trakcie badania tarczycy) a on nie bo chyba uważa, że problem leży po jej stronie uncertain Ona wyniki ma bardzo dobre a on wzbrania się przed badaniami uncertain Ja już od początku podejrzewałam, że problem leży po jego stronie ale go nie przekonasz bo zawsze wie swoje. Może zmieni zdanie jeśli okaże się, że ona ma zdrową tarczycę ... Oboje są młodymi ludźmi bardzo dbają o siebie, nie mają nałogów, regularnie starają się o dziecko więc chyba jednak problem jest o wiele bardziej skomplikowany, niż na początku podejrzewano.
            No cóż, doradzę jej aby namówiła go na badania i polecę za radą kart aby mniej "mechanicznie" starali się o dziecko a się uda smile
            • zainteresowany1977 Re: :/ 29.07.10, 19:16
              Wiek nie ma nic do rzeczy, niech się facet zbada bo dziewczyna osiwieje od tych
              badań a może przyczyna jest po jego stronie i będzie musiał coś połykać?
    • misboaa Re: :/ 28.07.10, 23:25
      > 2. Czy uda jej się w ciągu pół roku zajść w ciężę?:
      PAŹ DENARÓW, KRÓL PUCHARÓW, 10 BUŁAW

ciąży nie będzie w tym okresie, natomiast znajdzie się ktoś kto
      bedzie im pomagał. To czas który poświęcą na rozwiązanie tego
      problemu.
      • zainteresowany1977 Re: :/ 29.07.10, 19:18
        No prawda, 10 kijów na końcu siłą rzeczy pokazuje, że nie w tym czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka