Witam. Bliska mnie osoba z rodziny od dłuższego czasu nie może zajść w ciążę i poprosiła mnie o postawienie kart na dwa pytania. Proszę o pomoc w interpretacji ponieważ sprawa jest bardzo delikatna gdyż ona jest bliska załamania więc nie chciałabym zepsuć tej interpretacji

Postawiłam karty na dwa pytania zadane przez nią, oto one:
1. Dlaczego ona nie może zajść w ciężę (bezpośrednia przyczyna):
WIEŻA, RYCERZ MIECZY, KRÓLOWA DENARÓW
Domyślam się, że ów rycerz to jej mąż, ona to ta królowa a kluczem jest Wieża. Wydaje mi się, że z nimi jest wszystko w porządku od strony fizycznej, tkwi w nich tylko jakaś przeszkoda psychiczna uniemożliwiająca im poczęcie dziecka. Może to jakaś trauma, z powodu której ona zablokowała się psychicznie na zajście w ciężę? Na mojej karcie w Wieżę uderza grom i rozpada się ona w drobny mak i wypadają z niej w otchłań nadzy kobieta i mężczyzna - co to może w tym wypadku oznaczać? Bo chyba nie oznacza to jeszcze bezpłodności?
2. Czy uda jej się w ciągu pół roku zajść w ciężę?: PAŹ DENARÓW, KRÓL PUCHARÓW, 10 BUŁAW
Ktoś w rodzinie miał sen, że ona zajdzie w ciężę na jesieni tego roku a ja, że zajdzie w ciężę w ciągu roku. Czy wylosowane karty wydają się to potwierdzać - chyba tak? (paź i król zdają się to potwierdzać). Ale czeka ich dużo starań o dziecko (10 buław), dosłownie ciężkiej pracy nad dzieckiem

Proszę rzućcie toś na to fachowym okiem i z góry dziękuję oraz przesyłam pozdrowienia