Dodaj do ulubionych

parnterski

29.09.10, 12:05
On
wnosi krol kielich- niezdecydowanie, sam nie wie czego chce?
w głowie 6 monet - potrzeba równowagi? czy tez cos za cos?
w sercu rycerz monet- zablokowany jest na uczucia, nie chce zmian?
na zewnątrz rycerz buław- pokazuje ze jest dobrze, niczym sie nie przejmuje? flirciarz?

Ona
wnosi wisielec- nic nie wnosi sobie wisi i obserwuje
w głowie królowa monet- takie raczej chłodne podejście i tez dumne?
w sercu wieza- no tu tylko gruzy
na zewnątrz sprawiedliwosc- tu to w sumie nie bardzo wiem, obiektywne spojrzenie na sprawe,takie kierowanie sie rozumem a nie sercem?

Karta wspólna: 2 buławy- zastój, nic sie nie dzieje, chociaż teoretycznie by mogło, brak zdecydowanie z obydwu stron?

Przyszłość: 4 denary, 5 kielichów, 2 denary
hm niezbyt ciekawie, każdy skupiony na sobie, ale tez smutek, rozpamiętywanie przeszłości, jakiś żal, depresja? no i 2 monety czyli nadal brak zdecydowania czyli nic z tego nie bedziesad
nie wiem czy w dobrym kierunku poszłam, proszę o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: parnterski 29.09.10, 13:34
      malinka-1 napisała:

> On
      > wnosi krol kielich- niezdecydowanie, sam nie wie czego chce? miłość uczucie uzależnienie mądrośc i opanowanie, humor i przyjaźń - to dobra karta jeśli chodzi o związek
      > w głowie 6 monet - potrzeba równowagi? czy tez cos za cos? chęć dawania dzielenia się uczuciem, sobą i swoim majątkiem
      > w sercu rycerz monet- zablokowany jest na uczucia, nie chce zmian? jest rozważny stara się nie pokazywać wszystkich uczuć On działa po woli i metodycznie i jeśli to ona jest ta jego wybraną to łatwo z niej nie zrezygnuje
      > na zewnątrz rycerz buław- pokazuje ze jest dobrze, niczym sie nie przejm
      > uje? flirciarz? ogień ognia pokazuje lekkomyślność zmienność i walkę o nią
      aż nie chce mi się wierzyć że wyciągnęłaś tyle kart "osobowych" o różnych charakterach i osobowościach na jedna osobę - jesli tak było to w skrócie - facet zaangażowany zauroczony pościągliwyw w myśli "żywiołowy" w czynach o nie zmiennych poglądach racjonalnym podejściu i zawsze walczący o kobietę co do której stwierdzi że to ta właściwa
      > Ona
      > wnosi wisielec- nic nie wnosi sobie wisi i obserwuje poatzry podgląda obserwuje i czeka
      > w głowie królowa monet- takie raczej chłodne podejście i tez dumne? piękno wdzięk i chłodna kalkulacja
      > w sercu wieza- no tu tylko gruzy ruina zimno i mokro ale chyba juz dojrzała do zmian chęć podniesienia się i chęć zakochania - ale to w przyszłości najpierw się upewnia czy warto by znów nie zostać zranioną
      > na zewnątrz sprawiedliwosc- tu to w sumie nie bardzo wiem, obiektywne s
      > pojrzenie na sprawe,takie kierowanie sie rozumem a nie sercem? ocenia go sprawiedliwie i żetelnie patrzy na nie go przez pryzmat konkretnych spraw sprawdza czy jest uczciwy i wartościowy
      >
      > Karta wspólna: 2 buławy- zastój, nic sie nie dzieje, chociaż teoretyczni
      > e by mogło, brak zdecydowanie z obydwu stron? powoli rodzi się zaufanie i przyjażń mimo że to on jest bardziej zaangarzowany uczuciowo ale uwaga i bardziej zmienny ona zdystansowana odcięta chłodna i sprawiająca wrażenie obojętnej jednak chcąca zmienić relację między nimi
      >
      > Przyszłość: 4 denary, 5 kielichów, 2 denary
      > hm niezbyt ciekawie, każdy skupiony na sobie, ale tez smutek, rozpamiętywanie p
      > rzeszłości, jakiś żal, depresja? no i 2 monety czyli nadal brak zdecydowania cz
      > yli nic z tego nie bedziesad
      skupienie na sobie egoistyczne podejście od uczucia zmienność brak stabilizacji każde z nich dostanie od drugiego mniej niżby się spodziewał na szczęście oboje nie zaangażują się na tyle żeby bardzo cierpieć a w zasadzie na koniec dojdą do wniosku że jak są razem to dobrze jak nie to drugie dobrze - myśle że znajomość nie wyjdzie po za ramy przyjaźni - ot parę razy wypad do kina jakaś kolacja może nawet seks ale bez większych uczuć i zaangarzowania szczególnie z jej strony - mam nadzieję że troszke pomogłam Pozdrawiam
      > nie wiem czy w dobrym kierunku poszłam, proszę o pomoc smile
      • magdalena.1230 Re: parnterski 29.09.10, 21:23
        On
        wnosi krol kielich- niezdecydowanie, sam nie wie czego chce?
        Zakochanie, zapatrzenie w ciebie ale mimo iż mu się podobasz to nie ma tego powera aby zadziałać tylko sie przygląda.
        w głowie 6 monet - potrzeba równowagi? czy tez cos za cos?
        Jeśli ty zrobisz pierwszy krok to on może nawet podejmie dwa kroki wiesz on nic nie zrobi tak o musi miec zapewnione ż ety też podejmiesz działanie.
        w sercu rycerz monet- zablokowany jest na uczucia, nie chce zmian?
        Chciałby już stworzyć znajonmość może być i od przyjazni ale żeby była na stabilnych poodstawach.
        na zewnątrz rycerz buław- pokazuje ze jest dobrze, niczym sie nie przejmuje? flirciarz?
        Pokazuje ze jak go poniesie power to działa taki szybcik trzeba mu impulsu aby ruszył do przodu.

Ona
        wnosi wisielec- nic nie wnosi sobie wisi i obserwuje
        Zastygła w działałniu przyglada się i myśli nad całą sprawa to taki stan skupienia .
        w głowie królowa monet- takie raczej chłodne podejście i tez dumne?
        Chciała by już mieć stabilizację i zapewnione nie tylko materialne bezpieczeństwo ale już że by te wszystkie czynniki jej odpowiadały.
        w sercu wieza- no tu tylko gruzy
        Coś się posypało zaszły zmiany.
        na zewnątrz sprawiedliwosc- tu to w sumie nie bardzo wiem, obiektywne spojrzenie na sprawe,takie kierowanie sie rozumem a nie sercem?
        Na zaewnątrz pokazujesz temu panu , ze podchodzisz do tej sprawy tak logicznie nie właczasz serca myślisz nad tym i zastanawiasz się nad decyzją .obiektywne podejscie.
        • malinka-1 Re: parnterski 30.09.10, 12:05
          Dziękuję Wam bardzo dziewczynysmile utrafiłyście w 100% z interpretacja, chociaż wydawało mi sie ze to ja jestem bardziej zainteresowana ta znajomością, to po głębszym zastanowieniu wiem ze niekoniecznie tak jest.
          Rzeczywiście potrzebuje stabilizacji ale tez na chłodno kalkuluję (stad ta królowa monet), przyglądam sie i obserwuję(wisielec),
          moje serce to ruinasad "chęć zakochania - ale to w przyszłości najpierw się upewnia czy warto by znów nie zostać zranioną" -->Algaria wszystko sie zgadza.
          Magdalena--> strzał w 10 "Na zewnątrz pokazujesz temu panu , ze podchodzisz do tej sprawy tak logicznie nie właczasz serca myślisz nad tym i zastanawiasz się nad decyzją .obiektywne podejscie".
          Jeżeli chodzi o niego to miałam duży problem z interpretacja bo wyciągnęłam tyle kart osobowych o rożnych cechach, ze trudno mi tu bylo połączyć to w jakas logiczna całość, ale dzieki Wam przejrzałam go smile i te karty odzwierciedlają tez jego cechy i zachowanie.
          te 6 monet -
          > Jeśli ty zrobisz pierwszy krok to on może nawet podejmie dwa kroki wiesz on
          > nic nie zrobi tak o musi miec zapewnione ż ety też podejmiesz działanie.
          --> nie raz sie o tym przekonałam, rycerza buław zinterpretowałam jako flirciarza, chociaż on nie lubi takich zachowań, tylko raczej oczekuje "impulsu" żeby ruszyć do przodu, zarzucił mi ze robię krok do przodu a potem dwa do tylu i brak zdecydowaniasad
          kurcze jednak zbyt książkowo podchodzę do interpretacji, nie potrafię wyłuskać z kart tego co najważniejsze, za mało po prostu "trenuje".
          Tak sobie jeszcze mysle ze może powinnam kierować sie jednak bardziej sercem niz rozumem, nie bać sie pokazać uczucia bo przecież zależy mi na nim, nie kalkulować tak bardzo, tylko iść na żywioł.. ale z drugiej strony karty na przyszłość nie wyszły dobre, no ale z trzeciej jak może byc dobrze przy takim trochę jednak cynicznym podejściu...oj dały mi te karty do myślenia.
          dziekuje jeszcze raz, bardzo mi to otworzyło oczy smile
          • algaria Re: parnterski 30.09.10, 13:20
            Miło mi że troche pomogłam smile Pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka