nielaik 07.10.10, 17:44 Za sparwą kilku seriali zachciało mi się kart z wampirami. Jedyna talia, która mi odpowiada to Gotic tarot of Vampire. Ale chyba nie kupię, co sądzicie o tej talii, jak się wam z nią pracuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Tarot z wampirami 07.10.10, 17:48 nie mam talii z wampirami, ale zastanawiałąm się nad kupnem Bohemian Gothic. I doszłam do wniosku, że być może (nie twierdzę, ze na pewno) karty będą pokazywać tylko ciemną stronę życia. Do kolekcji dobre. Czemu nie? Odpowiedz Link
nielaik Re: Tarot z wampirami 07.10.10, 19:51 Właśnie czegoś mi brakuje w tej talii. Czy w gotyku wszystko musi się sprowadzać do mrocznych zamczysk? Ja bym chciała żeby były scenki z życia współczesnych wampirów, jak w "Truee blood" albo "Angel". Wielkie miasta, bary, wampiry pracujące i płacące podatki. Przystojne wampiry, z poczuciem humoru. Dlatego przypadł mi do gustu The Gothic tarot of Vampire. Ale nie kupię go. Egzystencja wampira nie sprowadza się do krypt, krwi, kościołów gotyckich. Chcę żeby w talii było uchwycona esencja wampira-kły muszą się pokazać trochę krwi, z kilmatem, ale inaczej. Odpowiedz Link
camaretto Re: Tarot z wampirami 09.10.10, 11:51 Obejrzyj sobie Black Tarot i Labirynth - oba autorstwa Roya, może zmienisz zdanie na temat Gotyku? To drugie... na cóż, jestem zakochana ale póki co kasa jeszcze niie napełnia mi się jak stoliczek z bajki Odpowiedz Link
nielaik Re: Tarot z wampirami 11.10.10, 17:18 Vampire Slayer Nie wierzę i ta talia nie jest dostępna w polskich sklepach?! Przecież ludzie by się na nią rzucili. Katastrofalne podejście do biznesu. Odpowiedz Link