08.10.10, 14:41
Jak traktujecie SŁOŃCE w AW? Bardziej jako radość i szczęście czy wyjaśnienie sytuacji/coś wyjdzie na światło dzienne/coś stanie się jasne (czasami nawet jeśli wyjaśnienie syt. miało się łączy ze smutkiem)?
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: Słońce 08.10.10, 14:51
      i to i to, przecież każda karta jest bardzo bogata znaczeniowo
      • lukrusia Re: Słońce 08.10.10, 21:31

Ciepłe relacje z znajomymi i bliskimi osobami .
        Romans ukryty.
        To równiez związek dwojga ludzi , którzy podchodza do pojęcia związek niedorośle.
        To równiez mlodziez w szkole , która się uczy .
        • mariko8 Re: Słońce 10.10.10, 02:32
          traktuje jako wyjaśnienie sprawy, takie rozjaśnienie sytuacji nie zawsze co prawda z pozytywnym zakończeniem, może zapowiadać się miła randka a zakończy się wyznaniem partnera o zdradzie !
          w kilku przypadkach ta karta pokazała mi śmierć - co było też wyjaśnieniem sytuacji ;/ no bardziej jej rozwiązaniem
          jak zawsze znaczenie zależy od pytania/ czyli standard wink /
          w pytaniu o daną osobę pokazuje mi jej radosny charakter, albo spontaniczne podejście do sprawy smile
    • tala-tala Re: Słońce 10.10.10, 17:11
      MI właśnie wyskoczyło takie słoneczko + Królowa pucharów+ kochankowie jako odpowiedz na to jak zareaguje jeden chłopak gdy mnie spotka na disco, więc mam nadzieję ze pozytywnie wink Poczekamy zobaczymy smile Ja ogólnie traktuję tą kartę jako radoś i szczęście jak to dziecko i uśmiechnięte słońce na karcie wink
      • misboaa Re: Słońce 10.10.10, 17:59
        Mi wypadło na pytanie jak szybko będę mogła coś zacząć. Liczyłam na jak najszybsze załatwienie tej sprawy więc myślałam, że to będzie już zaraz następnego dnia (koń) a okazało się, że (wprawdzie nie tak strasznie długo ale...) za tydzień, dwa.
        • nielaik Re: Słońce 11.10.10, 08:36
          Romans ukryty? A dlaczego?
    • tala-tala Re: Słońce 11.10.10, 09:58
      Ja bym prędzej powiedziała że coś jawnie okazywanego niż ukrytego, chyba że wyjdzie ten romans poźniej na jaw ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka