Dodaj do ulubionych

refleksje o 7 buław

27.10.10, 14:40

Jakie są Wasze spostrzezenia na temat 7 buław odpowiadajacej na pytanie; Co o mnie mysli? Czy epitet ze mysli, iz jest m.in aktywna i przebojowa jest współmierny do znaczenia tej karty?
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: refleksje o 7 buław 27.10.10, 14:59
      Z moich obserwacji wynika, że osobę przebojową charakteryzuje raczej 5 kijów i 6kijów też paź kijów (no, powiedzmy bez wdawania sie w szczegóły), a liderów król i królowa kijów.
      A 7 kijów to osoba napastliwa, narzucająca reguły gry bez pytania nikogo; też zachłanna (nie finansowo), zagarniająca dla siebie coś; czasem jak brzęcząca mucha od której nie można się odczepić.
    • zainteresowany1977 Re: refleksje o 7 buław 27.10.10, 16:13
      W pozytywie podejmująca trudne wyzwania?, w negatywie poświęcająca energię na sprawy niewarte zachodu?
    • ma_ewa01 Re: refleksje o 7 buław 27.10.10, 18:41
      Myśli, że masz swój świat i pilnie strzeżesz go przed niepowołanym okiem...Potrafisz się obronić, walczyć w swojej sprawie, nie ulegasz większości. Nie przeraża Cię samotna walka przeciw wszystkim, przeciw stereotypom. Jeśli masz cel, na którym Ci zależy działasz otwarcie, nie atakujesz podstępnie ani zza węgła. Nie przyklaskujesz, jeśli uważasz inaczej. Myśli, że jesteś odważna i idziesz prostą drogą, nawet, jeśli trzeba pod prąd...
      Msmile
      • zainteresowany1977 Re: refleksje o 7 buław 27.10.10, 23:49
        Ma_ewo01, czy tu się czasem nie zlała 7 kijów z 5 kijów?, 7 kijów to takie zamarkowane przeszkody, a 5 kijów to jawni przeciwnicy?
        • ma_ewa01 Re: refleksje o 7 buław 28.10.10, 08:17
          ja 5 buław odczytuję bez dominującej energii jednostki, ot taka chaotyczna walka wszystkich ze wszystkimi, bałagan, konkurencja, walenie trochę na oślep, bez konkretnego celu, łatwopalne "środowisko". Mało wiele i już jest jazda...
          Msmile
          • ivana Re: refleksje o 7 buław 28.10.10, 13:05
            Dzieki wszystkim za zabranie głosu w dyskusjiwink
    • krolowa.mieczy Re: refleksje o 7 buław 28.10.10, 15:05
      jeszcze powiem, ze ostatnio często losuję tą kartę w zwiazku z moim królem pucharowym. Jakby tarot dawał mi znać: nie szarżuj, bo spłoszysz.
      Moze ten twój amant też nie lubi zbytniej nadaktywności?
      • ivana Re: refleksje o 7 buław 28.10.10, 15:31
        Krolowo to nie jest moj amantwink To jest pan ktory podoba sie mojej kolezance a nie mniewink To taki misio, zupelnie nie moj typwink Stawialam karty na pytanie co on o niej mysli bo kolezanka daje mu odczuc ze jest zainteresowana ale pan jakis mało aktywny jestwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka