Dodaj do ulubionych

magiczna siódemka

28.10.10, 12:26
Postawiłam rozkład lukrusi "magiczna siódemka" na pewną ślimacząca się znajomość
i mam mały problem
* 1 karta: Co on wnosi w tą relację? KRÓL MIECZY
o tak ostatnio mieliśmy spotkanie na którym trochę się wygłupił i teraz chłodem wieje, że hej...
* 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? 7 PUCHRAÓW
no chciałabym, aby trochę myślał o mnie, pofantazjował wink
* 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? 5 MIECZY powiedziałabym nie, ale może jest to kwestia tego ostatniego spotkania.... dociągnełam 10PUCHARÓW - może moje chciejstwo wyszło
* 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? KROLOWA MIECZY
no zdecydowanie rozważamy i kalkukujemy oboje
* 5 karta: Czy powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? CESARZOWA
nie z pewnością nie, cesarzowa jest bierna
* 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? KRÓL PUCHARÓW
HMMM no niby tak, ale nie wiem sama czy to nie inny facet....
* 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? DIABEŁ dociagnęłam ŚMIERĆ KOCHANKÓW 3 PUCHARÓW
i tu nie wiem... diabeł to powiedziałabym, że trwałe to jest, tylko czy zdrowe? śmierć i kochankowie, może z jakiejś dziwnej destrukcyjnej sytuacji bedzie tranformacja na coś fajnego kochankowie i 3 pucharów to dla mnie bardzo pozytywne karty
Jak to widzicie?
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: magiczna siódemka 28.10.10, 14:26
      szafranpjk napisała:

czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? DIABEŁ d
      > ociagnęłam ŚMIERĆ KOCHANKÓW 3 PUCHARÓW

karty wybitnie romansowe, z domieszka osob trzecich, 3 puchary przy kochankach to koniecznośc wyboru pomiedzy 1 a 2.
      • szafranpjk Re: magiczna siódemka 28.10.10, 14:47
        lilka107 dzieki za pomoc

to ja już nie wiem, które mówią, oprócz 10 pucharów, o miłosci trwałej...... sad
    • ivana Re: magiczna siódemka 28.10.10, 15:46
      Karty zwracaja uwage na raniace slowa ktore stanely miedzy Wami i zawstydzily Twojego partnera a nawet upokorzyly. Doprowadzily do nieufnego odbierania Twojej osoby i chyba na razie pan odpuscil aby wylizac sie z tych ran. Ty o nim ciagle myslisz i marzysz ale musisz miec swiadomosc ze to co zrobilas bardzo go przybilo. Zwracaj uwage na to co mowisz. Pomysl najpierw zanim wypowiesz cos czego bedziesz musiala pozniej zalowac. Moze sprobuj przemilczec cos zamiast wypowiedziec cos krytycznego na temat osoby na ktorej Ci zalezy. No tak To tyle odnosnie tego pana.
      Krola pucharow odczytuje jako kogos kto wykaze o Ciebie troske. Pocieszy jesli mu sie zwierzysz. Na Casanove on mi nie wyglada wiec dobrze rozejrzyj sie wkolo czy nie masz kontaktu z kims spokojnym, ceniacym cieplo rodzinne.. To z nim wlasnie stworzysz fajny zwiazek ktory Cie uszczesliwi. Zwiazek ten powstanie na zgliszczach tej znajomosci na ktora stawiasz Magiczna Siodemkewink
      Glowa do gory bo najlepsze przed Toba pod warunkiem ze powstrzymasz swoj jezyk przed raniacymi slowami, ktore zapadaja gleboko w sercuwink
      • szafranpjk Re: magiczna siódemka 28.10.10, 15:56
        oj ivanko dużo prawdy piszesz.... niestety sytuacja jest troche bardziej skomplikowana. To on na naszym spotkaniu mówił jakies ostatnie głupoty, nawet na koniec stwierdził, ze teraz to pewnie o myśle, że z niego ostatni s....wiel. Ja raczej zachowywałam się z dystansem do niego, słuchałam, śmiałam się i tyle... tak sobie pomyślałam nawet, że może mu być głupio teraz przede mną po tych wynurzeniach i że faktycznie go mam za dupka. Dlatego może wyszła ta Królowa mieczy u niego....
    • krolowa.mieczy Re: magiczna siódemka 28.10.10, 15:54
      Mam przeczucie, ze pojawi się ktoś inny w twoim życiu a karty go określiły pucharowym. I moze być też tak, ze ten mieczowy, o którego pytasz, zaistnieje jakoś też i stąd 3 pucharów: ty, mieczowy i pucharowy. Bo jakoś nie mam przekonania, ze mieczowy nagle stanie się pucharowym...
      • szafranpjk Re: magiczna siódemka 28.10.10, 15:59
        wiesz ja tez tak to odebrałam, jak tylko wyciagnelam tego króla pucharów, moze tez ta śmierć mówi o zakończeniu tej znajomosci i przejściu w króla pucharów
        • ivana Re: magiczna siódemka 28.10.10, 16:58
          Szafranpjk na pewno czyms musialas go uporzyc ze zareagowal ostrymi slowami. Byc moze wlasnie tym smiechem. Poczul sie nim zawstydzony i upokorzony dlatego dopuscil sie takiej a nie innej postawy slownej wobec Ciebie.
          Krol pucharowy to drugi mezczyzna. Zepelnie inny niz ten na ktorego wrozylaswink
          • szafranpjk Re: magiczna siódemka 28.10.10, 20:14
            Wszystkim bardzo dziękuję i w ramach podzięki cos do poczytania
            www.kingatarot.vgh.pl/viewpage.php?page_id=14
        • krolowa.mieczy Re: magiczna siódemka 28.10.10, 20:48
          Może, ale zauważ że główną kartą jest diabeł a dociagniętą śmierć i reszta. Ja na początku 3 kart traktuję śmierć jak z niczego, z niebytu, z fizycznej nieobecnosci pojawia się nagle coś, ktoś jak spod ziemi. a tutaj tarot wali ci po oczach samymi WA i na dodatek kochankami i 3 puch.
          Nie musisz podzielać mojego poglądu. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka