cytrynowa_valeri 04.11.10, 14:20 efekt staran pewnego faceta w zalatwieniu mi posady? kochankowie- 3 bulawy- wisielec nic nie zrobi....nie zalatwi, pogada, porozzglada sie-3 b ale nizbyt intensywnie i sparwa bedzie zapomniana... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casablanca76 Re: praca 04.11.10, 17:27 a ja mam wrażenie że będzie się faktycznie starał o tę posadę ale sprawa będzie wymagała tego, żeby spokojnie i cierpliwie poczekać na rezultaty tych starań...być może nie będzie to tak szybko... Odpowiedz Link
dobema Re: praca 05.11.10, 09:04 cytrynowa_valeri napisała: > efekt staran pewnego faceta w zalatwieniu mi posady? > > kochankowie- 3 bulawy- wisielec > > nic nie zrobi....nie zalatwi, pogada, porozzglada sie-3 b ale nizbyt intensywni > e i sparwa bedzie zapomniana... Zadałaś pytanie o EFEKT! a nie o to co będzie robił i jak aby pomóc Ci znaleźć pracę. kochankowie- 3 bulawy- wisielec Efekt jego poszukiwań będzie taki, że przedstawi Ci do wyboru jakieś opcje/oferty (Kochankowie) bądź sam będzie się zastanawiał która dla Ciebie jest korzystniejsza (3 buławy). Ostatecznie trochę to potrwa i będziecie się zastanawiać nad tą propozycją (Wisielec). Jakimi kartami wróżyłaś/eś? bo nie odwracasz? Odpowiedz Link