Dodaj do ulubionych

Krzyz Celtycki..Problem

28.11.10, 15:27
Witam. Ostatnio sie widzialam z moim...bylo milo, wspaniale ale, jego gryzie problem, o ktorym nie chce mi powiedziec..domyslam sie, ze chodzi o nas. On jest tym tym drugim, chcial skonczyc nasze spotkania ale nie potrafi, ja tez nie potrafie bo bez niego usycham, mimo, ze mam rodzine..nie potrafie byc szczesliwa bez niego...zrobilam krzyz celtycki "Jego problem" i to jest to o czym mysle
1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę 2 KIELICHÓW
on jest szczesliwy i radosny kiedy mnie widzi, to zakochanie, zauroczenie wzajemne
2. Zewnętrzne wpływy (pozytywne lub negatywne, przeszkody lub pomoc w rozwiązaniu)
KAPŁANKA
czesto na to co do mnie czuje wychodzi kaplanka + Kielichy 2,3,7 kochankowie, gwiazda mam problem z KAPŁANKĄ moze to jest to, że się nim opiekuje, troszcze o niego jak nikt, może mnie podświadomie traktuje jak matkę, z którą utracił kontakt w dzieciństwie
3. Co mu przyświeca (cele, ideały, prawdopodobny rezultat)-AS KIELICHÓW
to uczucie, które mu daje, którego mu brakuje za którym tęskni
4. To co pod nim (podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój)-AS BUŁAW
to seks oczywiście, to jest podstawa, namietność i żar jaki do siebie czujemy
5. To co jest za nim-2 DENARÓW
o rany, moze zabawa, lekkomyślność młodości, może wewnętrznie dorasta do pewnych spraw, przemyśleń
6. To co jest przed nim -MAG
To jego rozwój, nowa praca, nowi ludzie, nowy związek...wszystko co nowe
8. To jest on sam- 5MIECZY
wiem, że nie jest to dla niego komfortowa sytuacja nasz związek dlatego on ciągle ucieka myślami co z tym fantem zrobić może dlatego jest tu 5 Mieczy
9. Otoczenie, Dom - WISIELEC
jego najbliższa rodzina jest daleko, stąd ten wisielec tak myślę ale co on tu oznacza?
9. marzenia, oczekiwania, dążenia, obawy- 7KIELICHÓW+GIERMEK BUŁAW+ KRÓLOWA MIECZY+6BUŁAW
tutaj dociągnęłam trochę kart i dalej nic mi nie świta, może on marzy żeby się odciąć stąd ten problem, o którym nie chciał rozmawiać?
10. Wynik 6 KIELICHÓW
będziemy siebie wspominać
przełożenie.. ŚMIERĆ+KRÓŁOWA BUŁAW+6KIELICHÓW
Nie jestem dobra w krzyzu celtyckim ale z ogółu rozkładu mogę powiedzieć, że jego problem to uczucie do mnie i może karty pokazały coś jeszcze czego ja nie jestem w stanie zobaczyć, wasze interpretacje są bardzo celne, prosze.

Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: Krzyz Celtycki..Problem 28.11.10, 21:08
      Kapłanka to kochanka po prostu, kobieta w ukryciu. Ale nie wiem czy to o Ciebei tu chodzi, moze poznal kogoś... On jest w 5 mieczach to ohydna karta, wiec albo czuje sie podle i wie ze robi komus świnstwo, albo uwaza ze to jemu jest krzywda wyrządzana... Na pewno cos sie skonczy w waszej relacji, albo wgl ją zakonczycie-smierc, 6 kiel. przy królowej bulaw, moze on odnowil jakąs znajomosc dawną? szkoda ze nie dolozylas kart na przyszlosc, z tej 6 puch trudno cos rzeczowego wyczytac, albo pozostaną mile wspominki albo milusio bedzie, nie wiem szczerze mówiąc
      • neceg Re: Krzyz Celtycki..Problem 29.11.10, 23:17
        Dziekuje Lilka, masz racje kaplanka jestem ja, to mnie ukrywa.
        5 mieczy...znowu masz racje, on sie czuje podle, ze wzgledu na to, ze ja nie jestem wolna, a ze robi swinstwo i tak byc nie powinno.
        Mysle, ze pozostana mile wspominki. Przyszlosci z nim nie moge planowac sad
        Slicznie dziekuje i pozdrawiam
    • nielaik Re: Krzyz Celtycki..Problem 04.12.10, 02:12
      neceg napisała:
      > 1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę 2 KIELICHÓW
      Romans, w którym jest, absorbuje jego umysł. 2 kielichów oznacza, że jest mu dobrze, tredno zerwać na takim etapie prawdziwej fasynaci druga osobą. Długo już ze sobą jesteście?

> 2. Zewnętrzne wpływy (pozytywne lub negatywne, przeszkody lub pomoc w rozwiązan
      > iu)
      > KAPŁANKA
      Kapłanka działa z ukrycia, to go może męczyć. Nie może się z toba jawnie spotykać, karta ta jest dodatkowo bierna, nie wykonuje żadnego kroku w przód ani w tył. Nie można nic zaplanować, takie czekanie na to co będzie, może być dla niego wyczerpujące. Kapłanka może też oznaczać ciebie, kobietę niedostępną, która nie wykazuje inicjatywy, nie proponuje żadnego rozwiązania tej sytuacji, tkwi w miejscu, trudno ją zdobyć, poderwać. Nie może cię zmusić do podejęcia decyzji.

> 3. Co mu przyświeca (cele, ideały, prawdopodobny rezultat)-AS KIELICHÓW
      Zakochany jest.

> 5. To co jest za nim-2 DENARÓW

Jezeli wcześniej uczucia do ciebie wahały się od koleżeńskich do zakochania w tobie, to teraz można powiedzieć, że nie ma mowy o podejściu czysto przyjacielskim. Potwierdzają to karty z góry, As Kielichów i Buław. Wkroczył na drogę czegoś nowego, uczucia się zmieniły. Fascynujesz go, posciągaszsmile

> 6. To co jest przed nim -MAG
      Weźmie się ostro do działania. Albo z ciebie zrezygnuje albo powalczy. Nie bedzie się dłużej bierne przyglądać sytuacji. Wóz albo przewóz. Kapłanki i Wisielca ma już dość, czas podjąć jakąś decyzję. Nie skończy się na mówieniu, będzie jak najwięcej działać, użyje całego swego uroku, sex appealu aby przeciągnąć cię na swoją stronę, pomoże załatwić ci kilka spraw, bedziesz go widzieć w akcji.

Czuje się pokonany w tej sytuacji, musi oddać coś co do niego nie należy. Ale zastanwiam się czy czasem czegoś nie knuje na boku.

> 9. Otoczenie, Dom - WISIELEC
      W takim razie otoczenie to Ty. W zewnętrznych wpływach masz Kapłankę, tutaj Wisielca, obie karty są bierne, tkwia w zawieszeniu.

> 9. marzenia, oczekiwania, dążenia, obawy- 7KIELICHÓW+GIERMEK BUŁAW+ KRÓLOWA MIE
      > CZY+6BUŁAW
      Może się obawiać, że kobieta pomimo jego starań zabiegów, odwróci się od niego i odejdzie. Obawia się, że może sobie tylko pomarzyć, że nie nastąpi dalszy rozwój znajomości.

>10. Wynik 6 KIELICHÓW
      Może wspominać, a może wasze relacje przejdą z 2 kielichów do 6 kielichów?

> przełożenie.. ŚMIERĆ+KRÓŁOWA BUŁAW+6KIELICHÓW
      Kobieta wybierze, którego pana bardziej woli. Nie będzia miała wątpliwości, jeden wariant wygra.
      • neceg Re: Krzyz Celtycki..Problem 05.12.10, 03:20
        Dziekuje serdecznie.
        nielaik napisała:
        > 1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę 2 KIELICHÓW
        > Romans, w którym jest, absorbuje jego umysł. 2 kielichów oznacza, że jest mu do
        > brze, tredno zerwać na takim etapie prawdziwej fasynaci druga osobą. Długo już
        > ze sobą jesteście?
        Bylismy prawie rok- wyjechalam z Polski (majac partnera i dziecko) i poznalam jego. Gdyby nie dziecko z moim obecnym partnerem (stabilizacja tez) zdecydwalabym sie z nim byc.. nadal sie z nim spotykam ale juz nie w takich relacjach jak kiedys

Kapłanka działa z ukrycia, to go może męczyć. Nie może się z toba jawnie spotyk
        > ać, karta ta jest dodatkowo bierna, nie wykonuje żadnego kroku w przód ani w ty
        > ł. Nie można nic zaplanować, takie czekanie na to co będzie, może być dla niego
        > wyczerpujące. Kapłanka może też oznaczać ciebie, kobietę niedostępną, która ni
        > e wykazuje inicjatywy, nie proponuje żadnego rozwiązania tej sytuacji, tkwi w m
        > iejscu, trudno ją zdobyć, poderwać. Nie może cię zmusić do podejęcia decyzji.
        Napewno go to meczy, to co napisalas to 100% prawdy

> 5. To co jest za nim-2 DENARÓW
        > Jezeli wcześniej uczucia do ciebie wahały się od koleżeńskich do zakochania w t
        > obie, to teraz można powiedzieć, że nie ma mowy o podejściu czysto przyjacielsk
        > im. Potwierdzają to karty z góry, As Kielichów i Buław. Wkroczył na drogę czegoś nowego, uczucia się zmieniły. Fascynujesz go, posciągaszsmile
        Nigdy nie rozgryzlabym 2 Denarow w ten sposob. Idealnie to opisalas
        > Czuje się pokonany w tej sytuacji, musi oddać coś co do niego nie należy. Ale z
        > astanwiam się czy czasem czegoś nie knuje na boku.
        Mysle, ze on czuje sie pokonany.
        Tak po przeczytaniu wszystkiego...jestes niesamowita...widzialam, co sie z nim dzieje, musze sie nad tym wszystkim zastanowic.
        Tak duzo mi daje czyjs punkt widzenia..Dziekuje i sloneczka zycze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka