neceg
28.11.10, 15:27
Witam. Ostatnio sie widzialam z moim...bylo milo, wspaniale ale, jego gryzie problem, o ktorym nie chce mi powiedziec..domyslam sie, ze chodzi o nas. On jest tym tym drugim, chcial skonczyc nasze spotkania ale nie potrafi, ja tez nie potrafie bo bez niego usycham, mimo, ze mam rodzine..nie potrafie byc szczesliwa bez niego...zrobilam krzyz celtycki "Jego problem" i to jest to o czym mysle
1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę 2 KIELICHÓW
on jest szczesliwy i radosny kiedy mnie widzi, to zakochanie, zauroczenie wzajemne
2. Zewnętrzne wpływy (pozytywne lub negatywne, przeszkody lub pomoc w rozwiązaniu)
KAPŁANKA
czesto na to co do mnie czuje wychodzi kaplanka + Kielichy 2,3,7 kochankowie, gwiazda mam problem z KAPŁANKĄ moze to jest to, że się nim opiekuje, troszcze o niego jak nikt, może mnie podświadomie traktuje jak matkę, z którą utracił kontakt w dzieciństwie
3. Co mu przyświeca (cele, ideały, prawdopodobny rezultat)-AS KIELICHÓW
to uczucie, które mu daje, którego mu brakuje za którym tęskni
4. To co pod nim (podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój)-AS BUŁAW
to seks oczywiście, to jest podstawa, namietność i żar jaki do siebie czujemy
5. To co jest za nim-2 DENARÓW
o rany, moze zabawa, lekkomyślność młodości, może wewnętrznie dorasta do pewnych spraw, przemyśleń
6. To co jest przed nim -MAG
To jego rozwój, nowa praca, nowi ludzie, nowy związek...wszystko co nowe
8. To jest on sam- 5MIECZY
wiem, że nie jest to dla niego komfortowa sytuacja nasz związek dlatego on ciągle ucieka myślami co z tym fantem zrobić może dlatego jest tu 5 Mieczy
9. Otoczenie, Dom - WISIELEC
jego najbliższa rodzina jest daleko, stąd ten wisielec tak myślę ale co on tu oznacza?
9. marzenia, oczekiwania, dążenia, obawy- 7KIELICHÓW+GIERMEK BUŁAW+ KRÓLOWA MIECZY+6BUŁAW
tutaj dociągnęłam trochę kart i dalej nic mi nie świta, może on marzy żeby się odciąć stąd ten problem, o którym nie chciał rozmawiać?
10. Wynik 6 KIELICHÓW
będziemy siebie wspominać
przełożenie.. ŚMIERĆ+KRÓŁOWA BUŁAW+6KIELICHÓW
Nie jestem dobra w krzyzu celtyckim ale z ogółu rozkładu mogę powiedzieć, że jego problem to uczucie do mnie i może karty pokazały coś jeszcze czego ja nie jestem w stanie zobaczyć, wasze interpretacje są bardzo celne, prosze.