Dodaj do ulubionych

miłość z netu....

01.12.10, 08:17
w akcie desperacji, postanowiłam działać i spróbować znaleźć drugą połówkę przez portal randkowy. Zadałam pytanie tarotowi; czy znaję na tym portalu drugą połówkę

Królowa pucharów Mag Giermek Buław 4 Buław

Hmmm no tak królowa to ja.. jak na moje oko na pewno mogę spotkać czaruśia, mieć fajny romans, ale nie widzę tu kart mówiących o drugiej połowie ( tj. Cesarz, czy jakiś król).
Zastanawia mnie ta 4 buław- zawsze ją obieram jako szczęsliwą kartę niesformalizowanych par... jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: miłość z netu.... 01.12.10, 12:01
      Czytając Twój post odebrałam Cie za osobę pewną siebie i raczej nie ulegającą wpływom, co nie do końca potwierdza się w tym rozkładzie-tzn możesz z czasem wykazać inną postawe.
      Piszesz ,że w akcie desperacji chcesz szukać partnera na portalu randkowym, sądzę że bardziej z ciekawości, nie czuję abyś była zdesperowana,
      Pytanie-czy znajdę na tym portalu drugą połówkę?
      Królowa Puch Mag Gierm Buł 4 Buł
      Karty mówią,że potrzebujesz uczucia,bliskiej relacji z drugą osobą, ale powinnaś być ostrożna ,gdyż ze swoim zmysłowym nastawieniem trafisz na faceta, który/nie powiem, zdobędzie Twoje zainteresowanie w każdych możliwych opcjach/ ale Ty jako Królowa Pucharów stracisz głowę i możesz nie kontrolować sytuacji.
      Znajomość napewno będzie przyjemna, 4 Buław na końcu wróży że w końcu zaczniecie się traktować całkiem poważnie,naprawdę rozmawiać ze sobą, brać pod uwagę co jedno i drugie ma do powiedzenia,
      więc szansa na zapowiadającą się przyszłościowo znajomość jest ale żeby twierdzić czy to Twoja połówka? będziesz miała daną szansę aby się o tym przekonać smile
      • szafranpjk Re: miłość z netu.... 01.12.10, 14:15
        Niwka no jestem pewna siebie tu masz rację, no chciałoby mi się mieć fajny związek.... może faktycznie może trochę też....
        no zalogowałam się i zaczynam akcję "net", będę zdawać relację.
        Bardzo Ci dziękuję za pomoc a to podziękowania www.youtube.com/watch?v=Kq_c20SEIug&feature=related
        Miłego słuchania i ogladania wink
        • szafranpjk Re: miłość z netu.... 01.12.10, 14:16
          to co chciałam wkleić
          www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw&feature=related
          • niwa1 Re: miłość z netu.... 01.12.10, 14:46
            No tak,czyli chwila słabości jak wyczułam? smile
            Z odbioru energii czuję że Ty i tak musisz sama wybierać, ustalać,decydować/.mówimy o facetach/ ......... ale zawsze można spróbować jak to jest z tej drugiej strony ,co oni mogą mieć do zaoferowania?- a my pomyślimy? smile Ok
            Pozdrawiam
    • nielaik Re: miłość z netu.... 04.12.10, 02:15
      Możesz znaleźć kogoś w typie Maga, Pazia Buław. Jest niezależny, nie chce na razie podjąć poważnych kroków urzędowych w odzaju weźmy ślub, podpiszmy umowę. Co nie oznacza, że nie zamieszkałby z tobą chętnie. Typ domu, który sobie wyobraża to "gość w dom, bóg w dom". Bez towarzystwa usycha, nie chce być przypisany tylko do pieleszy domowych, do typowych problemów z nim związanych. Ta stara kanapa wymaga wymiany zarób na nią. Zapytaj pana jaki ma zawód, jak już nawiążesz kontakt na portalu.Wydaje mi się, że to może być ktoś z działu reklamy, maretingu, handlu. Towar potrafi zachalać pod niebiosa. Jest to osoba otymistycznie nastawiona do świata, sposób wyrażania się powinien mieć żywy, barwny. Potrafi rozładować napiecie w grupie ludzi, rzuci jakimś żartem i już po kłótni. Jest jednocześnie gwiazdą wieczoru, szołmen, który świetne odnajduje się na scenie, w cenrum uwagi. Lubi się popisywać przed ludźmi. Zachłanny na komplementy. Albo będzie się tak przedstawiać w samych superlatywach. Nie pokaże swoich wad, ma dobry PR.
      Na tym portalu poznasz wielu ludzi w tym typie (?). Myślę nawet, że może się tu nawiązać jakaś grupowa znajomośc, która przeniesie się do reala. Towarzystwo będzie mieszane, kobiety i mężczyźni. Kobiety moga być w typie Królowej Kielichów, też szukają drugiej połówki, kogoś romantycznego.
    • ma_ewa01 Re: miłość z netu.... 04.12.10, 08:58
      Widzę podobnie - interesujący wolny związek oparty na seksie i wzajemnym " czarowaniu ".
      Ten seks może trochę przesłaniac inne kwestie póki co.
      Msmile
    • szafranpjk Re: miłość z netu.... 04.12.10, 09:36
      Bardzo Wam dziękuję za rzucenie okiem- hmmm sex w luźnym zwiazku.... no wolałabym coś stabilnego i silnego. Związek w stylu Maga to chyba juz nie dla mnie...
      Niemniej jakby co będę informować na bieżąco wink
    • ma_ewa01 Re: miłość z netu.... 04.12.10, 09:49
      Hm...Pytanie troszkę nieprecyzyjne. Teraz sama główkuj o co Ci chodzi w tej tzw drugiej połówce. Moze to przekorna odp kart, -że znajdziesz - w tym pożądanym aspekcie, i reszta nie bedzie sie liczyć. Może to nie wolny związek sie pokazał, tylko swoboda podejścia...
      Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka