Dodaj do ulubionych

Strażnik talii

15.12.10, 10:21
Mam takie spostrzezenie. Jak nie ukladam straznika talii na wierzchu talii to gdy wyciagam karte dnia następnego dnia rano, wrozba sie nie spelnia. Gdy wyciagalam karty z talii ,ktorej pilnowal straznik, karty sie spelniamy. Tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Strażnik talii 15.12.10, 10:43
      Zawsze układam straznika na wierzchu, nie było odstepstwa od tej zasady
      Rzadko ciagnę karte dnia.
      Od czasu do czasu oczyszczam talie układajac kolorami.
      • ag.ape Re: Strażnik talii 15.12.10, 10:54
        Ja nie wyciagam straznika tali a mimo to wróżby sie spełniają.
        • ivana Re: Strażnik talii 15.12.10, 11:23
          Jak widac wszystko zalezy od tego jak wlasciciel ustalil sobie na poczatku "rozmowy z talia". Ja od poczatku mialam straznika a pozniej kilka razy zdarzylo mi sie klasc karty dnia bez niego i nijak nie moglam ich dopasowac.
          • niwa1 Re: Strażnik talii 15.12.10, 19:13
            Witaj Ivano smile - miło, że jesteś smile
            Chyba jest tak jak piszesz - umowa z kartami.
            Ja nie stosuje strażnika/nie czuję takiej potrzeby/, a wróżby i ich spełnianie? cóż smile
            Obciążam raczej to, że moja intuicja zawiodła.
            Ale przyznam się, że zainspirowałaś mnie do kart dnia, czego nie robiłam i mi się to spodobało smile
            Stawiam je na okres czasowy - od poranku do pracy-praca-po pracy/po jednej karcie jako sedno/ i o dziwo?smile to się sprawdza.
            Mam jednak obawy,podejrzenia, czy nie naciągam big_grin
            Jestem zbyt wymagająca dla samej siebie, i sama sobie udawadniam czy mam racje, to bywa czasem wręcz chore.
            Pozdrawiam Cie ciepło smile
            • ivana Re: Strażnik talii 15.12.10, 19:23
              Niwo kazdy z nas ma watpliwosci wink Tez czesto zastanawiam sie czy nie naciagam ale watpliwosci sie rozwiawaja po jakims czasie gdy widzisz ze karty dnia maja potwierdzenie w rzeczywistosciwink
              Tez Cie cieplo pozdrawiam Niwowink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka