asia.33 28.12.10, 16:53 kto chetny postawic mi karty na "PROGNOZE NA 2011" jakos boje sie sama bo wiem ze to wazny rok ..numerologicznie moj 9. Oczywiscie do wyobru rodzaj podziekowania ..moze byc wrozba Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrgodot Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:04 Asiu, wylosowałam karty dla ciebie. Na razie podam karty, potem interpretację. 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) – Księżyc 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. – 9 Buław 3. Nowe perspektywy i możliwości – Wieża 4. Co przyniesie los – 8 Kielichów 5. Co cię czeka w sferze uczuciowej – 7 Monet 6. Co cię czeka w sferze zawodowej – 6 Buław 7. Co cię czeka w sferze finansowej - Rycerz Monet 8. Jak podsumujesz rok 2011 – 10 Mieczy 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) – Słońce 10. Co z tobą zostanie (co kontynuować) – Rydwan 11. Rada na rok 2011 – Rycerz Kielichów Kwintesencja wróżby – 100 czyli 10 czyli 1 Ciekawa kwintesencja Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:12 tylko spojrzlam i cos mi tu mowi ze 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) – Słońce to bedzie koniec mojej pracy ( opiekuje sie dzieckiem za dosc dobra kaske ) i jak szukalam pracy to walasnie ta karta mi wypadał ..na pytanie co to bedzie za praca a umowowe mam do wakacji Odpowiedz Link
mrgodot Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:13 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) – Księżyc 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. – 9 Buław 3. Nowe perspektywy i możliwości – Wieża 4. Co przyniesie los – 8 Kielichów 5. Co cię czeka w sferze uczuciowej – 7 Monet 6. Co cię czeka w sferze zawodowej – 6 Buław 7. Co cię czeka w sferze finansowej - Rycerz Monet 8. Jak podsumujesz rok 2011 – 10 Mieczy 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) – Słońce 10. Co z tobą zostanie (co kontynuować) – Rydwan 11. Rada na rok 2011 – Rycerz Kielichów Kwintesencja wróżby – 100 czyli 10 czyli 1 Ciekawa kwintesencja Masz Koło jako kwintesencję, czyli rok pod hasłem: co los da, to będzie. Nie znaczy, że się nie da opanować, ale zrządzenia losu w dobrym i złym sensie są jak najbardziej prawdopodibne. Przy karcie Księżyca będzie to rok trudnych decyzji. Możesz mieć wrażenie, że nie wiesz dokąd zmierzasz lub gdzie cię niesie, gubić się w wydarzeniach. Wszystko będzie się wydawało zamglone, nieprzejrzyste, z drugim a może trzecim dnem. Pomocna będzie w tym roku intuicja i sny -w ramach dygresji powiem, że dla jednej z moich koleżanek wylosowałam tę kartę na tej samej pozycji na poprzedni rok. Miała super intuicję, ale ta intuicja niestety powodowała, że towarzyszyły jej przeczucia i wątpliwości, cos jej się przyśniło i potem się sprawdzało. Warto trochę nad tym zapanować, albo przynajmniej nie dać Księżycowi przejąć totalnej kontroli nad naszym życiem. Drugą kartą, która zwraca uwagę jest karta-transformacja Wieża jako nowe możliwości. One powstaną na ruinach starych wyobrażeń czyli los (Koło Fortuny) każe ci pożegnać stare nawyki i zwyczaje (8 Kielichów) a kiedy runie ta Wieża będziesz mogła sobie budować swój kawałek świata. Powiedziałabym, że nic juz nie będzie jak było tym bardziej, że sama podsumujesz ten rok jako czas zakończeń i odbicia się od dna. Ale uważaj, bo w 10 Mieczy równie dobrze można od tego dna nie odbić i kręcić się w kółko. Masz Koło, masz 8 Kielichów, masz Wieżę - możesz burzyć. Ale nie bój się bo Księżyc często przynosi lęki przed podjęciem ważnych decyzji życiowych. To co zbudujesz na ruinach może się okazać zaskakująco trwałe bo 9 Buław to wielka siła i odbudowywanie na zgliszczach. To twoje najważniejsze wydarzenie na rok 2011r. więc potencjał jest a co z nim zrobisz to inna historia. Pamiętam twój wczorajszy rozkład na uczucia i znowu masz 7 Monet. Przy 8 Kielichów może to być rzeczywiście próba powrotu mężczyzny z przeszłości i odbudowania relacji. Skoro jest 7 Monet to jeśli tak będzie, pewnie warto czekać. Tarot nie poakzuje 7 Monet bez potrzeby. Nawet radzi ci w Rycerzu Kielichów pokazanie tych uczuć, odświeżenie i znowu mi się to z partnerem z przeszłości kojarzy. Zrobisz co zechcesz i czas pokaże co można zrobić, ale i tak coś runie i coś na to miejsce nowego powstanie. A tak czy inaczej, w miłości to czas czekania na plony i zbierania tego co zasiałaś. Lepiej i pewniej powinnaś się poczuć w sferze zawodowej i finansowej. Ciekawe jest to co napisałaś o karcie Słońca i opiece nad dzieckiem. Ja moge patrzeć na karty bardzo ogólnie, szczegóły najlepiej zweryfikujesz sama. Jeśli to rzeczywiście odejdzie, to przyjdzie coś nowego i konkretnego. Tu masz dobre karty. Rydwan jako to co warto kontynuować - myślałaś o jakiejś przeprowadzce, wyjeździe a może przynajmniej o kupnie samochodu? Cokolwiek by to była to karta polepszenia i nadawania kierunku biegowi zdarzen. Więc los losem, ale trochę można tym Rydwanem pokierować. I wreszcie skoro jesteś w 9tym roku Pustelnika a los ci daje Koło jako kwintesencję, to znaczy, że zmiany do września 2011r. mają cię przygotować na owocne wkroczenie w pierwszy rok numerologiczny. I dlatego więcej tu najpierw burzenia, potem budowania. Nie odwrotnie. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:28 coz dziekuje ..napisz prosze co moze byc zaplata bardzo prawdopodobne... mam wrazenie wlasnie ze rydwan to oja przeprowadzka wlasnie do niego ( moja worzka i wroz rok temu upierali sie mimo wszystko ze to ten tzn partner ) ..i traz powiem takk mam mnostwo juz watpliwosci bo jak odpowiada mi bycie tam na 200% tak bycie tam z nim juz obecnie mniej..i teraz nie sposob pogoodzic jednego i drugiego..bo zwyczajnie nie ufam jemu i bede non stop podejrzewac i szukac klamstw itp glupiec to moze byc zaczecie wlasnie tam wszystkiego..nie wierze jednak ze facet w tym wieku moze sie zmienic ..choc ma slonce w Baranie i ksiezyc w strzelcu a ta kombinacja dojrzewa ponoc bardzo pozno..zeby nie powiedziec na strosc. Ale jedno musze powiediec co by nie kryło sie za szczególami widac zmiany i to wlasnie ze to rok 9 Dziekuje i prosze Cie o dop czym moglbym Cie ucieszyc Odpowiedz Link
mrgodot Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 20:43 asia.33 napisała: > coz dziekuje ..napisz prosze co moze byc zaplata > bardzo prawdopodobne... mam wrazenie wlasnie ze rydwan to oja przeprowadzka wl > asnie do niego ( moja worzka i wroz rok temu upierali sie mimo wszystko ze to > ten tzn partner ) ..i traz powiem takk mam mnostwo juz watpliwosci bo jak odp > owiada mi bycie tam na 200% tak bycie tam z nim juz obecnie mniej..i teraz nie > sposob pogoodzic jednego i drugiego..bo zwyczajnie nie ufam jemu i bede non sto > p podejrzewac i szukac klamstw itp > glupiec to moze byc zaczecie wlasnie tam wszystkiego..nie wierze jednak ze face > t w tym wieku moze sie zmienic ..choc ma slonce w Baranie i ksiezyc w strzelcu > a ta kombinacja dojrzewa ponoc bardzo pozno..zeby nie powiedziec na strosc. > Ale jedno musze powiediec co by nie kryło sie za szczególami widac zmiany i to > wlasnie ze to rok 9 > > Dziekuje i prosze Cie o dop czym moglbym Cie ucieszyc A skąd to "cóż"? Asiu, dorzucę coś jeszcze później jak przanalizuję. Jeśli moge mieć prośbę to w ramach zapłaty prosiłabym cię o karty dla mojej koleżanki. Ma na imię B. Poznała dopiero co jakiegoś mężczyznę o imieniu Artur i męczy mnie o partnerski i co z tego może wyniknąć. Jeszcze nic nie ma oprócz tego że służbowo razem współpracują trochę. A ja jestem zajęta prognozami na nowy rok dla znajomych i nie moge się tak rozpraszać na drobiazgi w tym momencie. Gdybyś mogła wrzucić na forum zwykły partnerski dla B i Artura - początek znajomości i co on o niej myśli, itp. Ona ma 30 lat, on jakieś 32 i po rozwodzie jest. Tyle wiem. Będę wdzięczna Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 21:02 ok, pewnie zrobie jeszcze dzisiaj ten rozkład Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 21:08 slowo "coz" dotyczylo wrozby nie łatwo bedzie w 2011 tyle wiem Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:13 Asiu rozlozylam dla Ciebie prognoze ale karty mi wypadly i nie osmielam sie jej kontynuowac. ;-( Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:17 rozsypały sie ??? podczas rozkładania czy karty tak złe wypadly? Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:25 Najpierw przy tasowaniu kilka wypadlo, potem wypadl Glupiec...po rozlozeniu rozkladu jako pierwsza wylosowalam Glupca . Zrobilam cala prognoze ale nie bede jej tu wrzucac bo ktos Ci juz zrobil. Moge tylko powiedziec, ze uwazam ta karte za bardzo wazna w Twoim przypadku. Niektore z kart rozlozynych przeze mnie zaistnialy rowniez w podanej juz wczesniej prognozie.. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:31 Ivanko wklej prosze ..to moze cos waznego jakis sygnał..rozkładałyscie rownolegle nie wiedzac wiec to ma znaczenie Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 18:54 Moja prognoza dla bratniej Szosteczki 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) –Glupiec 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. – Smierc 3. Nowe perspektywy i możliwości – 3 denary 4. Co przyniesie los –2 bulawy 5. Co cię czeka w sferze uczuciowej –7 mieczy 6. Co cię czeka w sferze zawodowej – Rydwan 7. Co cię czeka w sferze finansowej - Eremita 8. Jak podsumujesz rok 2011 – Rycerz Kielichow 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) –Ksiezyc 10. Co z tobą zostanie (co kontynuować) – 7 kielichow Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:09 Ten rok bedzie stal pod znakiem zaczecia od nowa, zmienisz sie, doswiadczenia na tle uczuciowym sprawily, ze cos w Twoim sercu umarlo bezpowrotnie,moze ta otwartosc i nadzieja ktora do tej ciagle byla przy Tobie gdy chcialas wierzyc ze cos sie zmieni, teraz do spraw uczuciowych bedziesz podchodzila bardzo sceptycznie, podejrzliwie, 150 razy sie przyjrzysz sie dokladnie mezczyznie zanim stwierdzisz czy warto z nim byc. Jednak mimo ze myslisz ze mezczyzna ktorego kochasz to przeszlosc, byc moze tą przeszloscia nie bedzie, albo pojawi sie inny na horyzoncie w ktorym znajdziesz oparcie. Widze prace nad zwiazkiem ktora ma doprowadzic do celu a co jest Twoim celem to sama wiesz. Wydaje sie ze pogodzisz sie z ta sytuacja ze Twoj mezczyzna Twoj jest taki jest jesli chodzi o intymnosc(moj Ksiezyc pokazuje mi czesto milosc erotyczna)co nie znaczy ze nie bedziesz marzyc aby to sie zmienilo. W sferze zawodowej ruszysz do przodu, byc moze zmienisz prace na taka ktora bedzie pobudzac Twoja kreatywnosc.Eremita raczej nie mysli o dobrach doczesnych a jego majatkiem jest wiedza, wiec moze to jakas wskazowka aby zainwestowac w nauke..myslalas o kursach? szkoleniach? studiach? Sciskam cieplo. Bellucci Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:19 JESLI CHODZI O NAUKE TO MAM WYKSZTALCENIE I WSZYSTKIE KURSY MOZLIWE ZA SOBA JEZYKOW (2JEZYKI) oj sorry za duze lit... kursy wnetrz i kursy ukladnai kwiatow...nie wiem czy chce kreatywnosci ..robilam juz kariere , milam stanowisko i to mnie wykanczało..jesli cos milabym zaczynac to moze na swoim predzej bo ja drugi raz wyscigu szczurow nie zniose i w tej dziedzinie osiagnelam wszystko co bylo mozliwe. {Pczytam dalej Wazne pewnie bedzie i to ze moja corka ma zamiar wyprowadzic sie - bedzie studiowac w innym miescie , no i ma faceta z ktorym palnuja zamieszkac. Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:28 > Wazne pewnie bedzie i to ze moja corka ma zamiar wyprowadzic sie - bedzie studi > owac w innym miescie , no i ma faceta z ktorym palnuja zamieszkac. Byc moze karta Glupca pokazuje wiec nowy etap w zyciu Twojej corki i bedzie on najwazniejszy. Odpowiedz Link
ivana Re: Prognoza na 2011 28.12.10, 19:34 To ja poprosze o Twoje zdjecie jakies takie ktore niedawno robilas Odpowiedz Link
nielaik Re: Prognoza na 2011 02.01.11, 17:14 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) –Glupiec Przesłaniem jest Głupiec. Możesz zaczynać nowe rzeczy, bawić się, wydawać pieniądze na głupoty, ciesz się życiem. Eksperymentuj, wchodź tam gdzie dotyczas cię nie było. 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. – Smierc Koszenie, pozbywasz się wszytkiego co stare, co nie funkcjonuje, co zawadza. Umiera śmiercią naturalną i więcej nie masz z tym do czynienia. 3. Nowe perspektywy i możliwości – 3 denary Zacznij sprzedawać swoją sztukę, wystawiać. Przy 3 denarów masz szamsę na tym zarobić. Dodatkowo nawiązujesz kontakty, które kiedyś mogą ci się przydać. 4. Co przyniesie los –2 bulawy Nowe znajomości, może przyjaźń z jakąś kobietą? 5. Co cię czeka w sferze uczuciowej –7 mieczy Nic się tutaj nie wydarzy, powiedziałabym, że w tym roku nastąpi zamrożenie w tej sferze. 6. Co cię czeka w sferze zawodowej – Rydwan Piekła nie ma, hulaj dusza. Jak w uczuciach jest stagnacja, tak tu idziesz ostro do przodu. 7. Co cię czeka w sferze finansowej - Eremita Bilans w księgowości będzie poprawny, stabilna sytuacja. 8. Jak podsumujesz rok 2011 – Rycerz Kielichow Nie wiem. 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) –Ksiezyc Nieprzyjmene myśli, emocje, złe przeczucia odchodzą. 10. Co z tobą zostanie (co kontynuować) – 7 kielichow Poszukiwania partnera. Odpowiedz Link