Dodaj do ulubionych

Propozycja współpracy

04.01.11, 20:57
Proszę o pomoc w interpretacji.
Dzis zadzwonił pan P i zaproponował współpracę, to znaczy ja miałabym robic u niego pewne usługi na jego sprzęcie.
Pytanie: Czy warto podjac współprace z panem P?
Rozkład dylemat: p przełozenia- ryc mieczy, kolo fortuny, ryc monet- sprawa dotyczy pracy, wymagajacej pewnej wiedzy i umiejetnosci, sprawa nie jest przesadzona, ani w prawo, ani w lewo no i mam tam zarabiac pieniadze.
za/ przeciw
1. Pytajacy w dylemacie, nastawienie pytajacego do sprawy- 2 mieczy - zastanawiam się, czy warto, jak kazda dwójka mówi o wyborze, dylemacie tym razem dotyczy sfery intelektualnej
2/5 jak jawi sie ta opcja na dzien dzisiejszy9 buław/K.Puch - wiem, ze bedzie to dla mnie uciazliwe, musze tam dojechac ok 25 km, i zajmie mi to czas, ktory teraz mam wolny, widze to jako uciazliwe dla mnie , jak nie podejme współ. to sobie bede spokojnie siedziec jak ten krol na swoim tronie
3/6 - jakie sa te opcje, prawda o nich Smierc/7bulaw za - rozpoczne cos nowego, przeciw- wycofam się z tej mozliwosci
4/7 co sie wydarzy, gdy wybiore te opcje - 4 monet/sprawiedliwosc za- mozliwosc zarobienia, przeciw- nie bede pracowac to tez nie bedzie pieniedzy
8/9 to pcha pytajacego do wybrania danej opcji Cesarzowa/Qmieczy chce sie dalej rozwijac, wykorzystywac swoje umiejetnosci jak sie pojawia jakies niekorzystne sytuacje, to odejde z tej współpracy,
Mysle, ze karty nie odpowiedziały ani tak, ani siak, tak, czy owak bedzie dobrze, dla mnie dylemat, wg kart jakby mało istotne, bedzie to dobrze, nie bedzie tez dobrze, jak sie mi nie spodoba, to sie współprace rozwiaze. Tak odczytuje te karty, ani zdecydowanie za, ani zdecydowanie przeciw.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Propozycja współpracy 05.01.11, 12:18
      Myślę, że decyzja zależy tylko i wyłącznie od ciebie. Patrząc na rozkład nie wiedzę ani przeciwskazań ani wielkich zysków. Bilans wychodzi na zero. W każdym przypadku coś zyskujesz kosztem czegoś. Nie masz specjalnie noża na gardle żebyś musiała zdobywać pieniądze więc masz ten komfort, że możesz przeliczyć sobie czy wartość zarobku przewyższa wartość utraconego wolnego czasu i czy w efekcie to się tobie opłaca.
      Obecnie cenniejsza jest wygoda i czas poświęcony sobie niż bieganie i dorabianie big_grin choć może jak zaczniesz się za bardzo nudzić to poszukasz wyjścia z domu.
      Niczego nie tracisz, niczego nie zyskujesz. Rób jak chcesz big_grin
    • asia.33 Re: Propozycja współpracy 05.01.11, 17:27
      Rozkład dylemat: p przełozenia- ryc mieczy, kolo fortuny, ryc monet sytuacja wyglada tak iz to niespodziewan propozycja , taka ni z gruszki ni z piertuszki, czy czsami nie zbyt pochopna??? szybak decyzja wprowadzajaca zamet i metlik w glowie , dajaca zyski materialne

1. Pytajacy w dylemacie, nastawienie pytajacego do sprawy- 2 mieczy - pytajacy mocno tu zastanawia sie..wlasnie to mnie dziwi moze to przez rycerza mieczy ?? jakies wahanie czy slusznie czy nie zbyt pochopnie..dla mnie 2mieczy jak minie czlwoiek sam wie czego chce bo to okres przygotowania albo do decyzji albo do rozmowy w waznej spr

2/5 jak jawi sie ta opcja na dzien dzisiejszy9 buław/K.Puch 9 kiji nalezy sie upewnic krol puch to organziator czegos ..czyli pytac o szczegoly i moze nawet pryjzec sie czemus chocby z daleka

3/6 - jakie sa te opcje, prawda o nich Smierc/7bulaw smierc na "tak" duza zmiana , nieodwracalna to moze miec wplyw na twoje pozniejsze sprawy takie mam wrzaenie ...7kiji jesli nie Ty konkurencja lub konkurs o to stanowisko prace

4/7 co sie wydarzy, gdy wybiore te opcje - 4 monet/sprawiedliwosc no 4mon to wartosc ktorej trzeba pilnowac ..spr to logiczne nie ma pracy nie ma zyskow..ale tez zwroc uwage na umowy jesli juz by byly wogole

8/9 to pcha pytajacego do wybrania danej opcji Cesarzowa/Qmieczy fajnie widac roznice..cesarzowa ley i pachnie...to da tbie z pewnoscia duze zyski bo cesarzowa sobie tu folguje i nie liczy sie z groszem..a q mieczy no ta ma dosc ciezko -pod górke

zdecydowanie TAK..pzyjzyj sie , nie bierz na slepo , zobacz co i jak , przypilnuj od poczatku spr urzedowych by umowe dostac przed np a nie w trakcie na innych warunkach smile

• 2bieguny Re: Propozycja współpracy 05.01.11, 18:25
        dziękuje dziewczyny smile
        Propozycja nie przyszła nagle, spodziewałam sie od ok pół roku, nie bedzie to moje jakies główne zajęcie, mysle, ze na poczatek tak raz w miesiacu, ale moze z czasem sie rozwinie, nie wiem. O warunkach wszelakich nie rozmaiwałam, w przyszłym tygodniu mamy spotkac sie, i pogadac. Nie mam zamiaru wiazac sie wieloletnimi umowami, a jak mi nie bedzie pasowało, to w ogóle nie podejme współpracy. zobaczymy smilesmile
    • 2bieguny Re: Propozycja współpracy 02.04.11, 09:03
      Wyjasniam. spotkałam się z panem, obejrzałam sprzęt na którym miałabym pracowac, ale nie dogadalismy sie od reki, wiec miał zadzwonic, widziałam, ze zadnej ze stron specjalnie nie zalezy. nie zadzwonił, ja sie nawet cieszę, bo mi ten kłopot odpadł z głowy, juz nie zamierzam tam pracowac, nawet jakby zadzwonił to sie jakos wykręce innymi obowiązkami. Juz którys raz Smierć pokazał mi cos co sie nie zdarzyło, jakby, przepowidała, ze tak nie bedzie.
      pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka