Proszę o pomoc w interpretacji.
Dzis zadzwonił pan P i zaproponował współpracę, to znaczy ja miałabym robic u niego pewne usługi na jego sprzęcie.
Pytanie: Czy warto podjac współprace z panem P?
Rozkład dylemat: p przełozenia-
ryc mieczy, kolo fortuny, ryc monet- sprawa dotyczy pracy, wymagajacej pewnej wiedzy i umiejetnosci, sprawa nie jest przesadzona, ani w prawo, ani w lewo no i mam tam zarabiac pieniadze.
za/ przeciw
1. Pytajacy w dylemacie, nastawienie pytajacego do sprawy-
2 mieczy - zastanawiam się, czy warto, jak kazda dwójka mówi o wyborze, dylemacie tym razem dotyczy sfery intelektualnej
2/5 jak jawi sie ta opcja na dzien dzisiejszy
9 buław/K.Puch - wiem, ze bedzie to dla mnie uciazliwe, musze tam dojechac ok 25 km, i zajmie mi to czas, ktory teraz mam wolny, widze to jako uciazliwe dla mnie , jak nie podejme współ. to sobie bede spokojnie siedziec jak ten krol na swoim tronie
3/6 - jakie sa te opcje, prawda o nich
Smierc/7bulaw za - rozpoczne cos nowego, przeciw- wycofam się z tej mozliwosci
4/7 co sie wydarzy, gdy wybiore te opcje -
4 monet/sprawiedliwosc za- mozliwosc zarobienia, przeciw- nie bede pracowac to tez nie bedzie pieniedzy
8/9 to pcha pytajacego do wybrania danej opcji
Cesarzowa/Qmieczy chce sie dalej rozwijac, wykorzystywac swoje umiejetnosci jak sie pojawia jakies niekorzystne sytuacje, to odejde z tej współpracy,
Mysle, ze karty nie odpowiedziały ani tak, ani siak, tak, czy owak bedzie dobrze, dla mnie dylemat, wg kart jakby mało istotne, bedzie to dobrze, nie bedzie tez dobrze, jak sie mi nie spodoba, to sie współprace rozwiaze. Tak odczytuje te karty, ani zdecydowanie za, ani zdecydowanie przeciw.
Pozdrawiam