Dodaj do ulubionych

sen i kolory

07.01.11, 17:09
Śniło mi się, że mierzyłam niebotycznie wysokie, sexy szpilki na koturnie. Satynowe i oplecioną wstążką wokół łydki. Dwia takie same modele w różnych kolorach. Mieniły się przecudnie, szczególnie niebieski. Stoję w nich. Na jednej nodze niebieski na drugiej czarny i nie wiem który wybrać. Obok koleżanka, niby pomaga mi wybrać ale ja jej nie słucham. Widzę tylko te piękne buty i właściwie to wiem, że wybrała bym niebieskie, ale do niczego nie będzie mi pasował.
Buty tak intensywnie dawały znać o sobie w tym śnie, że napewno musi coś oznaczać

przesłanie sny - As Mieczy
to się sprawdzi - 4 Buław (3Mon, QMon)
to się nie sprawdzi - Papież (6Mon)
Sen raczej nie dotyczył butów jako takich, ale wyboru jakiego miałam w nim dokonać czyli odzwierciedla mójo problem z brakiem zdecydowania jaki trapi mnie od jakiegoś czasu.
Sprawdzi się pewność siebie? Powinnam być asertywna w grupie i nie poddawać się radom czy mądrościom innych. A może chodzi w nim o jakiś wyjazd, imprezę? Nigdzie się nie wybieram.
Nie sprawdzi się jednak jako brak asertywności (Papież który może mówić co jest dobre a co złe i wyznaczć dorgę dla mnie). 6Mon. potwierdza, że nie jest to jakieś dawanie np: rad. Może nikt ma mi nie mówić co mam robić???
Obserwuj wątek
    • coill Re: sen i kolory 07.01.11, 17:31
      4 kije, moze jakas impeza na kt bediesz fajnie wygladac? albo jakas "płodna" impreza na pryslosc, czy wyjazd na wekend.

chyba niechodzi doslownie o samo kupno butów - bo 6 monet sie nie spr?
      • misboaa Re: sen i kolory 07.01.11, 17:40
        coill napisała:

> 4 kije, moze jakas impeza na kt bediesz fajnie wygladac? albo jakas "płodna" im
        > preza na pryslosc, czy wyjazd na wekend.
        >
        > chyba niechodzi doslownie o samo kupno butów - bo 6 monet sie nie spr?

Na razie jedyna "impreza" o której wiem to wyjazd na pogrzeb, w weekend właśnie.

Buty i moje nóżki sexy były więc trzeba wziąć pod uwagę twoją płodną sugestię coill tongue_out
    • nielaik Re: sen i kolory 08.01.11, 14:56
      misboaa napisała:

przesłanie sny - As Mieczy
      to się sprawdzi - 4 Buław (3Mon, QMon)
      to się nie sprawdzi - Papież (6Mon)

Buty, które najbardziej co się podobały mówią o tym, żeby brać to co jest warotściowe, nie kierować się tylko praktycyzmiem. I tak na tym leiej wyjdziesz, już sam fakt paradowania w niebiskiech butach, działa na samopoczucie, w czymś takim dalego zajedziesz. 3 denarów i Królowa Denarów, czujesz się dobrze z podjętymi decyzjami, jesteś u siebie 4 buław. Papież i kalkulator w ręku 6 denarów, nie sprawdzi się. Wreszcie jest szleństwo (choćby modowe), wolność wyboru i nieoglądanie się na skostniałe zasady.
    • your-beauty Re: sen i kolory 09.01.11, 03:09
      Sny są ukrytą potegą nawet jesli chodzi że śnimy własnie o butach.Wydaje mi się ze chodzi tu wybór miedzy-miedzy.
      Jak snią się buty ba...wysokie szpileczki na koturnie,kolorowe ,bajeczne,nieziemskie czeka nas daleka podróz.A nalezy dodać ze pantofle i wszystkie buty na obcasiku podkreślają erotyczny aspekt snuwink)Pozdrawiamwink
      • misboaa Re: sen i kolory 09.01.11, 13:37
        Teraz dopiero widzę, że jak nic wyśniły mi się moje 2 nagie Miecze hehehe tongue_out
        Koniec z kalkulatorem, pora wybierać. Sen mnie ponagla.
        O dalekiej podróży nic jeszcze nie wiem, ale może się pojawi??? W takim razie decyduję się na sexy szpilki big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka