misboaa
07.01.11, 17:09
Śniło mi się, że mierzyłam niebotycznie wysokie, sexy szpilki na koturnie. Satynowe i oplecioną wstążką wokół łydki. Dwia takie same modele w różnych kolorach. Mieniły się przecudnie, szczególnie niebieski. Stoję w nich. Na jednej nodze niebieski na drugiej czarny i nie wiem który wybrać. Obok koleżanka, niby pomaga mi wybrać ale ja jej nie słucham. Widzę tylko te piękne buty i właściwie to wiem, że wybrała bym niebieskie, ale do niczego nie będzie mi pasował.
Buty tak intensywnie dawały znać o sobie w tym śnie, że napewno musi coś oznaczać
przesłanie sny - As Mieczy
to się sprawdzi - 4 Buław (3Mon, QMon)
to się nie sprawdzi - Papież (6Mon)
Sen raczej nie dotyczył butów jako takich, ale wyboru jakiego miałam w nim dokonać czyli odzwierciedla mójo problem z brakiem zdecydowania jaki trapi mnie od jakiegoś czasu.
Sprawdzi się pewność siebie? Powinnam być asertywna w grupie i nie poddawać się radom czy mądrościom innych. A może chodzi w nim o jakiś wyjazd, imprezę? Nigdzie się nie wybieram.
Nie sprawdzi się jednak jako brak asertywności (Papież który może mówić co jest dobre a co złe i wyznaczć dorgę dla mnie). 6Mon. potwierdza, że nie jest to jakieś dawanie np: rad. Może nikt ma mi nie mówić co mam robić???