Gość: Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 09:16 Już niedługo powstanie bardzo fajny sushi bar!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie BOSS Re: SUSHI... IP: *.arr.gov.pl 04.08.08, 10:27 gościu, nie stać cię na normalną płatną reklamę? probujesz już 6 miesiąc otworzyć ten lokal i nie możesz... Tak to jest jak się amator za spożywkę bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megas1 Re: SUSHI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:59 I pamiętaj - ryż długoziarnisty, mintaj mrożony albo paluszki rybne, kapusta na maki, chrzan na wasabi i przyprawa maggi zamiast kikkoman. Będzie dobrze - nie połapią się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: SUSHI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:04 hahaha ja nie mam zamiaru otwierać baru i nie jest to reklama, wiem, że będzie się otwierać sushi bar z klimatem. Nie dotyczy to obecnych prób jakiś amatorów, czy pseudo baru w hotelach istniejących. Pacany jedne. Od razu obrażacie wypowiadających się na forum matoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani od polskiego Re: SUSHI... IP: *.nm.e-zet.pl 04.08.08, 14:34 ostatnie zdanie niepoprawne. powinno być " Od razu obrażacie wypowiadających się na forum matołów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani od polskiego Re: SUSHI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 16:27 Droga Pani, Ten nick to jednakowoż nie Pani pomysł, nieprawdaż? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
insert0 Re: SUSHI... 04.08.08, 20:41 Gość portalu: pani od polskiego napisał(a): > ostatnie zdanie niepoprawne. powinno być " Od razu obrażacie wypowiadających si > ę na forum matołów" A po kropce, jeśli chcesz kogoś uczyć, powinna być duża litera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: SUSHI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:12 Jak juz o ortografii - to WIELKA litera a nie duza Odpowiedz Link Zgłoś
nata90r Re: SUSHI... 06.08.08, 08:17 to miał być temat o sushi czy o ortografii??!! Odpowiedz Link Zgłoś
insert0 Re: SUSHI... 06.08.08, 13:37 Gość portalu: kiko napisał(a): > Jak juz o ortografii - to WIELKA litera a nie duza a tak, przepraszam, przyznaję rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz2222 Re: SUSHI... IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 11:04 sushi to zdechnięteryby Odpowiedz Link Zgłoś