dublinerka 10.01.11, 22:23 Znalazłam różne interpretacje tego rozkładu, od bardzo optymistycznej, czyli "pełne szczęście i tzw. happy end" po "życie ułudą i nierealnymi wyobrażeniami wobec związku z daną osobą". Hmm, to jak to w końcu jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacha.mama Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 22:28 Nikt Ci nie da jasnej odpowiedzi, to Twoje karty Ja jestem za mniej optymistyczną wersją. Słońce bywa zwodnicze a tu jest obok 7 pucharów, co wg mnie wyciąga jego cień. Odpowiedz Link
niwa1 Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 22:32 A czy jest jakieś pytanie? Zasada jest taka-im bardziej ogólne pytanie tym bardziej ogólna odpowiedż, więc może zadaj konkretne Odpowiedz Link
dublinerka Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 22:37 Pytanie było z jednej strony ogólne - bo pytałam o życie emocjonalne i związek, a z drugiej strony bez wskazania na konkretną osobę. Choć po głowie krążył mi jeden "kandydat na kandydata" Odpowiedz Link
lilka107 Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 22:54 cesarz + 7 puch - mówią własnie o tym dosłownie: "po głowie krążył mi jeden "kandydat na kandydata" ale pytanie jakie konkretnie było? Odpowiedz Link
dublinerka Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 22:59 Pytanie było: "czy jest szansa na stały związek?" Odpowiedz Link
pacha.mama Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 23:04 Ktoś kiedyś powiedział szanse są zawsze Pytanie wg mnie złe. Odpowiedz Link
lilka107 Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 23:13 te karty nie dają jednoznacznej odpowiedzi, bo pytanie o szanse na cos tam nie daje jasnej odp., szanse zawsze jakies są, mniejsze, wieksze, jak nie teraz to kiedys itp. zapytaj jak potoczy sie wasza relacja np. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: cesarz - 7 pucharów - słońce 10.01.11, 23:12 a gdzie twoja interpretacja????? Napisz najpierw, a forumki się dołączą. Taki jest regulamin forum (poczytaj) Odpowiedz Link