17.01.11, 17:55
Dzisiejszej nocy znów miałam bardzo wyrazisty sen. Co jakiś czas śnie że kieruje samochodem i odbieram to jako dosłownie możliwość kierowania własnym życiem, bo mam wpływ w którą stronę pojadę, czy skręcę, dodam gazu lub zwolnię.
Ten konkretny sen miał parę szczegółów: jechałam sama w aucie bez pasażerów (raz: jestem sama z życiem), gdy inny samochód przede mna sie zatrzymywał to ja też ale jakoś niezdarnie z opóźnionym refleksem i musiałam lekko w prawą str zjechać, aby nie uderzyć w zderzak (dwa: nie mam pojęcia co oznacza), niekiedy gubiłam się w rzucaniu biegów i koordynacji ruchów (trzy: tak teraz wyglada moje życie), przy mijaniu nie włączałąm kierunkowskazu (cztery: nie wiem co znaczy).

Przekaz snu: 5 mieczy
sedno snu: 7 monet
jak sen przełoży się na wydarzenia w rzczywistości: gwiazda

Odnosi się na pewno do mojej bieżącej sytuacji. Braku wiary, długo trwajacego marazmu. Na przekór umiejętnościom i okolicznościom nadal idę/jadę.
Niczego więcej nie umiem wycisnąć. I to mnie martwi sad
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: sen 17.01.11, 18:08
      Generalnie sny dotyczące kierowania autem mają przełożenie na Twoje odczucia odnośnie kierowania swoim życiem. Jechałaś sama, więc czujesz się sama swoim strem i żaglem, zdaża Ci się popełniać błędy,jesteś jednak uważna i nie chcesz popełnić jakiejś kolizji w swoim życiu.
      Myślę, że masz nadzieję na nowy start w życiu (a to taka refleksja na podst. poprzednich postówsmile), Gwiazda to tylko potwierdza,
      Buziak.
      • krolowa.mieczy Re: sen 17.01.11, 19:21
        Dzięki Czujko smile
        Jeszcze na myśl mi przyszło, ze długa droga w tym kierowaniu (bo w końcu to 7 monet) zanim dojedzie się do celu.
    • ivana Re: sen 17.01.11, 18:39
      Nie jestes przekonana czy droga ktora wybralas jest dobra, masz wiele watpliwosci, nachodzi Cie zwatpienie czasami we wlasne sily, co Cie bardzo frustruje(5 mieczy) Karte te widzialabym w tym przypadku jako konflikt w Twojej glowie, w ktorej kloca sie ze soba rozne wiadomosci jakie posiadasz o zyciu.. Miesza sie to wszystko i stwarza chaos. Probujesz nasladowac kogos w postepowaniu, kto Ci imponuje tymczasem okazuje sie, ze droga nasladownictwa prowadzi donikad bo zupelnie nie pasuje do Twego zycia .(hamowanie Twego samochodu i zjechanie w bok) Gubienie biegow i brak koordynacji w ruchach to brak elastycznosci i obiektywnosci w postrzeganiu swiata. Czesto kloca sie one z tym co sama czujesz. Sednem snu jest Twoje czekanie...ale takie czekanie w przyczajeniu,w napieciu...Sen zwraca uwage ze nie jest ono dla Ciebie korzystne bo nie rozwiaze problemu ukierunkowania Twojego zycia. Gwiazda na koncu jest bardzo pozytywna. Jest nadzieja ze chyba cos juz sie wykluwa, ze idziesz wlasciwa droga, Gwiazda Cie prowadzi wiec idz za nia i nie czekaj juz .
      • krolowa.mieczy Re: sen 17.01.11, 19:22
        o! nowatorskie podejście!
        dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka