Dodaj do ulubionych

odgrzebany stary wątek

26.01.11, 10:06
Przypomniało mi się gdy czytałam plotki o "gwiazdach", że jakiś czas temu robiłam rozkład o Górniak i Sablewskiej. Wczoraj dowiedziałam się dzięki pudelkowi tongue_out że zerwały współpracę.
Podrzucam link do tamtego wątku (jest już zarchiwizowany).
A 2 mieczy to czyżby rozejście się ich dróg?
Taki luźny wątas smile
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 10:18
      Jak wyglądała ta karta?
      • krolowa.mieczy Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 12:01
        Wydaje mi się, że używałam Arcusa

2 mieczy
        • misboaa Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 22:49
          krolowa.mieczy napisała:

> Wydaje mi się, że używałam Arcusa
          >
          > 2
          > mieczy

Jakoś mi to niewygląda na zakończenie współpracy. Zapytałam o kartę bo wiadomo obrazek może wiele powiedziec, ale z tego tez nic nie wynika. Wiem, ze lubiszteż Druidów więc jego też wzięłam pod ewentualną uwagę, i też nic. Może próbują róznych sposobów na chwycenie publiczki? Ostatnio obiło mi się o uszy, że MS ma być zaangażowana do kolejnego "Tańca" czy "Łyżew" a tam lubia takie zagrywki by zwrócic na sibie uwagę.
          Ja średnio śledzę plotki, ale skoro z niej taka specjalistka od gwiazd to może czas najwyższy by wtlansować siebie? smile To karta myślenie, kombinowania w którą stronę zadziałać, a nie podejmowania decyzji.
    • zainteresowany1977 Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 11:02
      M. to baardzo łebska kobieta, bierze pod swoje skrzydełka wyłącznie osobniki z potencjałem a jak już wyciśnie jak cytrynę to łapie kolejną sztukę smile
      2 mieczy jako brak jednogłośności? Ja bym tą kartę nazwał sprzeczność koncepcji.
      • krolowa.mieczy Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 12:02
        Czytałam, że Edzia zrezygnowała z Mai, a nie odwrotnie.
        • lilka107 2 miecze 26.01.11, 14:19
          czyli wyszedł brak rozwoju, brak jednomyslnosci co do dalszych planów, kazda ze stron ma swoje argumenty ale trudno sie porozumiec.. i d**a z tego wyszła
    • pacha.mama Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 15:04
      Ja bym jeszcze niczego nie przesądzała. Czytałam chyba nawet wczoraj przy kawie, że Sablewska dowiedziała się "zwolnieniu" z tego samego źródła co my wink
      Znając stabilność emocjonalną EG a właściwie jej brak te 2 miecze mogą mówić o tym, że ona sama nie wie co robić, nie odnajduje się w sytuacji i działa na ślepo. Niekoniecznie musi to za sobą ponieść faktyczne rozejście się ich dróg.

Poza tym z tego co się orientuję MS lubi śliskie zagrywki, więc cały szum może być sztuczny - zwłaszcza, że obie się teraz promują.

O jeszcze mi się przypomniało, że w tej wypowiedzi MS odnośnie zwolnienia było coś o dokończeniu pewnych rzeczy przed rozstaniem. Zważywszy, że wtedy mówiła to (podobno) bazując jedynie na wiedzy z prasy zdziwiło mnie, że dość dokładnie określiła datę zakończenia współpracy i nie była ona taka "na już". Możliwe, że w kontakcie są jakieś zapisy gwarantujące jej pracę przez jeszcze jakiś czas i będzie o to walczyć, właściwie o honoraria.
    • czu-jka Re: odgrzebany stary wątek 26.01.11, 18:55
      Wydaje mi się, że może to być chwyt marketingowy (podejrzewam, że związek Mariny i Mroza takim jestsmile).
      Z drugiej strony Górniak jest trudną osobą, więc może rzeczywiście chodzi o brak porozumienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka