Dodaj do ulubionych

Dlaczego wyszedł? (smutny wątek)

27.01.11, 09:26

W Olsztynie w rzece znaleziono wczesniej zaginionego 26 letniego studenta. Wczesniej kilka dni po jego zniknieciu bylam swiadkiem jak rodzina rozwieszala po przystankach plakaty odnoszace sie do jego zaginiecia. Wczoraj z pomoca jasnowidza wylowiono go z Łyny. Rodzina widziala go ostatni raz jak wychodzil o 23 .00 z domu. I slad po nim zaginal.
Wyciagnalem karty na temat. Dlaczego Paweł wyszedl z domu?
Krolowa Denarow- 2 kielichy- Wieza
Wyciagnal go z domu ktos komu ufal i mial do niego interes. To byl albo przyjaciel albo tez dziewczyna na ktorej mu zalezalo ale stawiam raczej na faceta bo o tej godzinie dziewczyna raczej nie zachecalaby do spotkania. Spotkanie zakonczylo sie tragicznie. Ten ktos popchnal Pawla do rzeki, byc moze przez przypadek (Pawel na ciele nie mial zadnych oznak po bojce) i uciekl z miejsca spotkania.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 11:05
      Nie słyszałam nic o tej sprawie więc nie mam żadnego unktu zaczepienia.
      Wyszedł z powodu kobiety. Niekoniecznie ona musiała go wywołać. Mógł to zrobić mężczyzna, pytanie nie zahacza o tą kwestię, porusza jedynie problem o co chodziło, a nie jak to się stało.
      Tak się zastanawiam czy on nie wyzedł z domu z zamiarem popełnienia samobójstwa. Coś związanego z QMon /stałą dziewczyną?/ go do tego popchnęlo. Zaplanował, że skoczy z mostu????
      • ivana Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 11:15
        U mnie dwa puchary zawsze pokazuje spotkanie na podlozu sympatii badz przyjazni..Na pewno sie z kims spotkal. Nie wydaje mi sie aby z tych kart chcial popelnic samobojstwo.
        • misboaa Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 11:32
          Wydaje mi się, że Wieża mogła by pokazywać samobójstwo, ale nie mam pewności czy mam rację. Napewno był w silnych emocjach w związku z tą kobietą. Coś co miało z nią związek wzburzyło go do granic wytrzymałości. Dobrze by było dodać ze dwa pytania.
          • zainteresowany1977 Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 11:50
            I ja tak myślę, został odrzucony i nie widział rozwiązania.
            • ivana Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 13:09
              Jesli ktos ma ochote moze postawic jakies dodatkowe karty. Ja jestem teraz w pracy i nie moge tego uczynic
          • ivana Re: Dlaczego wyszedł? (smutny wątek) 27.01.11, 13:10
            Ostatnio zauwazylam ze moje karty mowia do mnie nie tylko symbolika ale tez warstwa obrazowa i jezykowa a na mojej karcie Wiezy jest ktos lezacy na ziemi bo zostal strącony z niej, dlatego mysle ze tarot chcial mi pokazac popchniecie go do wody
            • ivana Re: Wklejam link 27.01.11, 13:15
              Ponizej podaje link w zwiazku ze smiercia Pawla
              olsztyn.wm.pl/34548,Wiadomo-juz-co-bylo-przyczyna-smierci-Pawla.html
              • czu-jka Re: Wklejam link 27.01.11, 14:34
                Jasnowidz Jankowski wskazał zwłoki. Twierdzi również, że widział młodego chłopaka, który jest odpowiedzialny za tą śmierć.
                • ivana Re: Wklejam link 27.01.11, 14:36
                  No wiec wyglada na to ze moj trop jest dobry...
                • misboaa Re: Wklejam link 27.01.11, 15:07
                  Być może tak jest, to dobry jasnowidz. To pytanie odpowiada na zupełnie inną kwestię a powód wyjścia (choć niewylkluczone) nie jest jednoznaczny ze zdarzeniem które stało sie potem.
                  • misboaa karty 27.01.11, 15:10
                    1. Kto przyczynił się do smierci P.?- 8Monet, Głupiec

2. koliczności zdarzenia - Mag, Paź mieczy, Sprawiedliwość
                    • misboaa Re: karty + dobrane 27.01.11, 15:15
                      misboaa napisała:
                      dobrałam, jeśli komuś to pomaga
                      > 1. Kto przyczynił się do śmierci P.?- 8Monet, Głupiec (3Pucharów, 6 Mieczy)
                      >
                      > 2. okoliczności zdarzenia - Mag (Król Mieczy), Paź mieczy, Sprawiedliwość (3Buław)
                      • misboaa Re: karty + dobrane 27.01.11, 15:18
                        misboaa napisała:

> misboaa napisała:
                        > dobrałam, jeśli komuś to pomaga
                        > > 1. Kto przyczynił się do śmierci P.?- 8Monet, Głupiec (3Pucharów, 6 Mi
                        > eczy)

> >
                        Może ktoś podszedł do niego po drobne? Kumpel z osiedla, ktoś kogo znał.
                        > > 2. okoliczności zdarzenia - Mag (Król Mieczy), Paź mieczy, Sprawiedliw
                        > ość (3Buław)

• misboaa Re: 27.01.11, 15:20
                          Wykluczono alkohol, inne używki?
                      • misboaa Re: karty + dobrane 27.01.11, 15:24
                        Głupie tak beztrosko stoi nad urwiskiem i nie widzi, że łatwo może się poślizgnąć.
                        W pyt. 2. wszystkie karty są osobowe, a na każdej jest tylko jedna postać. Paź macha mieczem często bezmyślnie, sam nie wie w którą stronę i po co.
                      • misboaa Re: karty + dobrane 27.01.11, 15:33

w sumie Mag + Król Mieczy to może być ktoś kto chce zapalić. Król i Paź są w otoczeniu chmur, jakby dymu papierosowego.

> > 2. okoliczności zdarzenia - Mag (Król Mieczy), Paź mieczy, Sprawiedliw
                        > ość (3Buław)

• ivana Re: karty 27.01.11, 16:12
                      > 1. Kto przyczynił się do smierci P.?- 8Monet, Głupiec
                      Do śmierci przyczynil sie niedojrzaly facet zwiazany z nim jakims interesem, praca, z czyms na czym razem zarabiali?
                      > 2. koliczności zdarzenia - Mag, Paź mieczy, Sprawiedliwość

Mezczyzna wyciagnal go z domu obiecujac mu cos, to tchorz ktory chcial sie na nim za cos zemscic. Pawel musial zalezc mu za skore. Popchnal go podstepnie, tamten tego sie nie spodziewal.

*
                      *

*

• ivana Re: karty 27.01.11, 16:13
                        Mysle ze znali sie ze studiow. To jego jakis bliski kolega.
                  • czu-jka Re: Wklejam link 27.01.11, 15:12
                    Podobno wyszedł na papierosa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka