Dodaj do ulubionych

Anonim na nk

29.01.11, 10:56
Znowu nawiedza mnie jakies ficyjne konto na nk. zadalam kartom pytanie ;Kim jest osoba ktora odwiedza mnie na nk?
Przy tasowaniu wypadly 2 denary
6 denarow-6 mieczy-10 denarow
Kurcze to facet (na 6 mieczach jest facet odwrocony do morza)ktory waha sie czy mnie zaczepic czy nie. Chce mi cos zaproponowac na zasadzie dogadania sie( 6 denarow) ale nie wie jak zareaguje. Chce jakis etap zamknac za soba bo chyba jest w ziwazku w ktorym brak uczucia(10 denarow)
Po co zaglada na nk?
4 puchary- bo wie ze odmowie jesli wyleci z jakas propozycja, wiec stad jego wahanie
Czego ode mnie chce?- Diabel- chce seksu, pragnie mnie...
Kim on jest z zawodu?- 10 denarow- kurcze ma pieniadze moze jakis manager?Ktos kto kieruje jakas firmą?

Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Anonim na nk 14.02.11, 18:43
      To może być osoba z pracy, która chciała sprawdzić jak ci się powodzi. Chciała się o czymś przekonać. Ma pieniądze, może mieć związek z bankowością, dokonuje analizy, można przyznać kredyt czy nie. Jest obieg pieniądza, zastanowienie się czy warto je wydawać.
      Możliwe jednak, że nie pracuje, a przynajmniej nie musi się przepracowywać. Pieniądze może wydawać na podróże. Inteligenty typ, dobry obserwator.
      Diabeł możesz mieć coś dla niej bardzo atrakcyjnego, czegoś ci zazdrości. Też by to chciała mieć. 4 pucharów kolekcjoner, na coś sobie chce popatrzyć.
      • ivana Re: Anonim na nk 21.02.11, 06:27
        Nielaik dzieki za podpowiedz. Przemysle jawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka