31.01.11, 22:23
PAN 1.
Jaki bedzie podczas gry wstepnej Krol Puch

chyba czuły, moze mokro bedzie?big_grin
Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije
niewiem;/
Jak sie zachowa tuz po stosunku 9 puch
przytulacki albo polozy sie spac wygodnie.
Moje zadowolenie ze zblizenia Paz mieczy
albo niezbyt... bo moze wogole do niczego nie dojdzie skonczysie na rozmowie?
ogolem tu chyba nie ma rewelacji co?
pAN 2.
Jaki bedzie podczas gry wstepnej 8 kijow

gorącosmile aczkolwiek Chyba ta gra niezbyt dlugau
Jaki bedzie podczas stosunku Slonce
nie wiem. mily i cieply? bo chyba nie dziecinny hehehe
Jak sie zachowa tuz po stosunku Smierc
?? zmieni sie nie do poznania?
Moje zadowolenie ze zblizenia 7 monet
hm...myslaam ze fajnie ale 7 monet to chyba srednio na zadowolenie, nie umiem tego przelozyc. Bede sie na niego patrzec? o albo oczekiwac jeszcze? hm..chyb ta krta to zadna sytosc i zadowolonosc.

obydwoje do d....uncertain
Obserwuj wątek
    • pacha.mama Re: SEKS 31.01.11, 23:00
      Haha, szybko się pocieszasz big_grin

> PAN 1.
      > Jaki bedzie podczas gry wstepnej Krol Puch

> chyba czuły, moze mokro bedzie?big_grin
      A no wink Czuły, delikatny, zadba o Ciebie.

> Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije
      > niewiem;/
      Mam trzy koncepcje:
      - przekaże Tobie pałeczkę
      - nie dojdzie do samego stosunku
      -jakieś dziwne pozycje rodem z kamasutry

> Jak sie zachowa tuz po stosunku 9 puch
      > przytulacki albo polozy sie spac wygodnie.

Odwróci się i zaśnie big_grin
      > Moje zadowolenie ze zblizenia Paz mieczy
      > albo niezbyt... bo moze wogole do niczego nie dojdzie skonczysie na rozmowie?
      > ogolem tu chyba nie ma rewelacji co?
      Tu bym się skłaniała do opcji, że jednak przy 3 buławach pan poszaleje. Będziesz czuła, że poszerzyłaś wiedzę techniczną tongue_out

> pAN 2.
      > Jaki bedzie podczas gry wstepnej 8 kijow

> gorącosmile aczkolwiek Chyba ta gra niezbyt dlugau
      Szybko zedrze z Ciebie ubrania i tyle.

> Jaki bedzie podczas stosunku Slonce
      > nie wiem. mily i cieply? bo chyba nie dziecinny hehehe
      No taki nie za bardzo wg mnie, też szybko będzie. Zachowa się jak dziecko, które dostało długo oczekiwaną zabawkę i nie wie od której strony się za nią zabrać wink

> Jak sie zachowa tuz po stosunku Smierc
      > ?? zmieni sie nie do poznania?
      Będzie chciał powtórki żeby się zreflektować big_grin

> Moje zadowolenie ze zblizenia 7 monet
      > hm...myslaam ze fajnie ale 7 monet to chyba srednio na zadowolenie, nie umiem t
      > ego przelozyc. Bede sie na niego patrzec? o albo oczekiwac jeszcze? hm..chyb ta
      > krta to zadna sytosc i zadowolonosc.
      I tak i nie, dobrze ale za krótko.
      • coill Re: SEKS 31.01.11, 23:13
        zaden mi sie nie podoba big_grin
        choc drugi moze za drugim podejsciem bylby ok? hehe
        z 2 str pierwszy fajny w grze wstepnej,ale co mi po takim co zara pojdzie spac, a i paz mieczy mnie nie przekonuje...

serio pazik mieczy moze byc ok w tym temacie?

zdko klade kasrty na seks, ale wiem ze jak w zadowoleniu wyszlo 5 monet, to do seksu nigdy nie doszlobig_grin
    • misboaa Re: SEKS 31.01.11, 23:10
      coill napisała:

> PAN 1.
      > Jaki bedzie podczas gry wstepnej Krol Puch

> chyba czuły, moze mokro bedzie?big_grin
      to bomba, tak jak się należy big_grin czuły, dbający, odpowiednia atmosfera, potrafi się wczuć w kobietę
      > Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije
      > niewiem;/
      będzie próbował/ może czegoś nowego? napewno po tym pięknym wstępie bedzie oczekiwał, że teraz jego kolej tongue_out żebyn nie bła złym prorokiem, ale mimo, że się czeka to na horyzoncie wciąż nic się nie pojawia, a możliwości jest przecież kilka big_grin
      > Jak sie zachowa tuz po stosunku 9 puch
      > przytulacki albo polozy sie spac wygodnie.
      zadowolony, sspełniony wygdnie będzie odpoczywał; ładna karta, może zadba o ciebie, twój komfort
      > Moje zadowolenie ze zblizenia Paz mieczy
      > albo niezbyt... bo moze wogole do niczego nie dojdzie skonczysie na rozmowie?
      > ogolem tu chyba nie ma rewelacji co?
      1 i 3 super, a środek pozostawia "coś" do życzenie? ja w tej trójce szyczytu bynajmniej nie widzę :p więc i uczucia twoje mieszane

> pAN 2.
      > Jaki bedzie podczas gry wstepnej 8 kijow

> gorącosmile aczkolwiek Chyba ta gra niezbyt dlugau
      też fajnie, romansowo, byle by nie za szybko tongue_out
      > Jaki bedzie podczas stosunku Slonce
      > nie wiem. mily i cieply? bo chyba nie dziecinny hehehe
      gorący!!!! pełen relaks tak jak się należy i maksymalne rozgrzanie big_grin
      > Jak sie zachowa tuz po stosunku Smierc
      > ?? zmieni sie nie do poznania?
      n tak, wychłodzi się jakoś tak dziwnie; oby dla niego "po" nie znaczyło, że po wszystkim więc nie ma co się pitolić ze szczegółami
      > Moje zadowolenie ze zblizenia 7 monet
      > hm...myslaam ze fajnie ale 7 monet to chyba srednio na zadowolenie, nie umiem t
      > ego przelozyc. Bede sie na niego patrzec? o albo oczekiwac jeszcze? hm..chyb ta
      > krta to zadna sytosc i zadowolo
      dobry wstęp, rozwinięcie też zapowiadało się nieźle ale finiszu nie zapewnił i nie wiadomo co nim robić dalej
      • coill Re: SEKS 31.01.11, 23:17
        misboaa napisała:

> 1 i 3 super, a środek pozostawia "coś" do życzenie? ja w tej trójce szyczyt
        > u bynajmniej nie widzę :p więc i uczucia twoje mieszane

no wlasnie, mi tez nie pasuje 3 kije i paz. nie wiem co do dokonca,ale mi nie pasibig_grin

>
        > > [b]pAN 2.
        > dobry wstęp, rozwinięcie też zapowiadało się nieźle ale finiszu nie zapewnił
        > i nie wiadomo co nim robić dalej

ten mi sie badziej w kartach podoba-goręcej, ale mam wrazenie ze "szybko" bardzo.. Smierc po tez nie budzi we mnie zaufaniawink cos nie tak z nim uncertain

pierszy moze lepszy jednak, ale te 3 kije.. w sumie postac na 3 kijach NIC nie robi, ona patrzy, planuje, trzyma se ten badylek(haha)...chyba sie rozsiądzie i bedzie oczekiwał ode mnie wszystkiego
        • coill Re: SEKS 31.01.11, 23:18
          te karty zabily moje podniecenie, normalnie jak kubeł wody zimnej smile
        • misboaa Re: SEKS 31.01.11, 23:27
          coill napisała:

> misboaa napisała:

> no wlasnie, mi tez nie pasuje 3 kije i paz. nie wiem co do dokonca,ale mi nie p
          > asibig_grin
          dobrze żarło i zdechło, ale wspomnienia przjemne/ coś w tym stylu big_grin
          >
          > >
          > > > pAN 2.
          > > dobry wstęp, rozwinięcie też zapowiadało się nieźle ale finiszu nie za
          > pewnił
          > > i nie wiadomo co nim robić dalej

> ten mi sie badziej w kartach podoba-goręcej, ale mam wrazenie ze "szybko" bardz
          > o.. Smierc po tez nie budzi we mnie zaufaniawink cos nie tak z nim uncertain
          >
          > pierszy moze lepszy jednak, ale te 3 kije.. w sumie postac na 3 kijach NIC nie
          > robi, ona patrzy, planuje, trzyma se ten badylek(haha)...chyba sie rozsiądzie i
          > bedzie oczekiwał ode mnie wszystkiego
          [u]a może na koniec to ty po prostu padniesz skonana?!!!!!!!!!!! big_grin obaj mogą mieć swój urok. 1 otoczy się czułością, bedzie myślał o tobie choć może coś mu nie wyjść, ale kobieta nie jest mu obojętna.
          2. jeszczep omyślałam, że będzie na tyle ogniście, że w przypływach dobrych wiatrów 7Monet to ty czekająca na jeszcze!!!!! tongue_out lub nastepny raz big_grin
          [/b][/u]
          • coill Re: SEKS 31.01.11, 23:34
            faktycznie 7 moze czekac na jeszcze.
            hmm chyba potrzebny ten i ten, bo jeden wydaje sie jak mowisz dbający iuczuciowy, drugi ogień. ja chce ogień ,ale ogień moze sie szybko spalic hehewink zobaczymy jak sie zdecyduje to wpisze rezultaty haha
            • misboaa Re: SEKS 31.01.11, 23:42
              coill napisała:

> faktycznie 7 moze czekac na jeszcze.
              > hmm chyba potrzebny ten i ten, bo jeden wydaje sie jak mowisz dbający iuczuciow
              > y, drugi ogień. ja chce ogień ,ale ogień moze sie szybko spalic hehewink zobaczym
              > y jak sie zdecyduje to wpisze rezultaty haha

Powiem ci tylko tyle, że żaden z nich nie ma złych kart więc dużo nie ryzykujesz smile Każdy jest skrajnie inny, w zależności co kto lubi i co w danym momencie potrzebujesz.
              2 może być lepiej i na krócej, w 1 wtulisz się jak w pierzynkę smile
        • czu-jka Re: SEKS 01.02.11, 18:35
          NIC nie robi, ona patrzy, planuje, trzyma se ten badylek(haha)...chyba sie rozsiądzie i bedzie oczekiwał ode mnie wszystkiego
          Hahaha, no padnęsmile.
      • misboaa Re: SEKS 05.02.11, 09:08
        misboaa napisała:

> coill napisała:

> > Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije
        to może być też taki gość co lubi podpatrywać

> > Jaki bedzie podczas stosunku Slonce
        luzak, zero spięcia

1 jest albo bardzo nieśmiały, albo brak mu obycia. Myślę, że oczekiwał by twojej inicjatywy, naprowadzeniai może czekał by kiedy ty już big_grin
        Efekt: on zadowolony, ty rozdrażniona.
    • zainteresowany1977 Re: 31.01.11, 23:26
      Nie spotyka się takich rozkładów wśród tych sprawdzonych i uznanych, pytania z założeniem że coś się stanie albo nie i wnioskowanie na tak\nie po jednej karcie na zagadnienie?
      • misboaa Re: 31.01.11, 23:28
        zainteresowany1977 napisał:

> Nie spotyka się takich rozkładów wśród tych sprawdzonych i uznanych, pytania z
        > założeniem że coś się stanie albo nie i wnioskowanie na tak\nie po jednej karci
        > e na zagadnienie?
        >

kurcze, nic nie zrozumiałam rodzynku smile
      • coill Re: 31.01.11, 23:34

> Nie spotyka się takich rozkładów wśród tych sprawdzonych i uznanych, pytania z
        > założeniem że coś się stanie albo nie i wnioskowanie na tak\nie po jednej karci
        > e na zagadnienie?
        >

yyy?smile
        • zainteresowany1977 Re: 31.01.11, 23:57
          Nie spotyka się takich rozkładów wśród tych sprawdzonych i uznanych (tu chodziło mi o rozkłady proponowane przez obcykane wróżki),
          pytania (tu chodziło mi o pytanie\a na konkretnych pozycjach rozkładu)
          z założeniem że coś się stanie albo nie i wnioskowanie na tak\nie po jednej karcie na zagadnienie (trochę to skomplikowałem, krócej to będzie, nie liczyć na odpowiedź tak\nie przy jednej karcie na jedno pytanie)
          Gdybym musiał powróżyć to bym postawił jedno główne pytanie, położyłbym jakiś klasyczny rozkład i potem szukał odpowiedzi na bazie nagromadzonych w nim informacji, również odpowiedzi na szczegóły życia seksualnego (z grubsza).
          • misboaa Re: 01.02.11, 00:09

> Nie spotyka się takich rozkładów wśród tych sprawdzonych i uznanych (tu chodził
            > o mi o rozkłady proponowane przez obcykane wróżki),
            > pytania (tu chodziło mi o pytanie\a na konkretnych pozycjach rozkładu)
            > z założeniem że coś się stanie albo nie i wnioskowanie na tak\nie po jednej kar
            > cie na zagadnienie (trochę to skomplikowałem, krócej to będzie, nie liczyć na o
            > dpowiedź tak\nie przy jednej karcie na jedno pytanie)
            > Gdybym musiał powróżyć to bym postawił jedno główne pytanie, położyłbym jakiś k
            > lasyczny rozkład i potem szukał odpowiedzi na bazie nagromadzonych w nim inform
            > acji, również odpowiedzi na szczegóły życia seksualnego (z grubsza).
            >

Ostatnio napisałeś mi to samo i mówiam już, że również dostrzegam w tym dobry punkt wyjścia/ niestety wciąż mam problem z ustaleniem głównego rozkładu/
            są jednak takie sprawy / mniejszej wagi/ że nie ma sensu wdawać się w zbyt dokładne analizy. Bierze się kartę lub dwie i wszystko jest jasne. Tak jak w tym wypadku.
            • zainteresowany1977 Re: 01.02.11, 00:25
              No dobra, więc np zadajemy pytanie ,,jaka ona będzie w trakcie seksu oralnego w windzie?" i wyciągamy kartę śmierć albo np pytanie ,,jak gwałtownie będzie się rozpalało ognisko jeśli do jego rozniecania użyję zapalniczki?" i wyciągnę kartę pazia monet ... czy można oczekiwać, że te karty pozwolą wyodrębnić jakieś informacje na ten temat?, nie, bo takim rozkładom daleko do tych które budują przy pomocy kart między naszą podświadomością i świadomością, skoro jest wiele talii i karta śmierć czy paź monet może na nich wyglądać znacząco inaczej to nie ma szansy na to, by mieć jakąś jednolitą symbolikę oprócz nazwy.
              Gdy ktoś dzwoni np w tv do wróżki to nie pyta o to jak mu się wypiecze ciasto, jaki będzie miał seks z mężem, jak będzie jutro w pracy, a jak spyta to wróżka nie zaczyna tasować kart.
              Co innego gdy ktoś spyta jaki będzie mieć związek z drugą osobą, wtedy będzie położony jakiś konkretny rozkład i z takiego rozkładu ktoś doświadczony może coś napomni o satysfakcji łóżkowej.
              • zainteresowany1977 Re: 01.02.11, 00:26
                tam miałem dopisać budują most między ...
    • niwa1 Re: SEKS 01.02.11, 09:33
      Jaki będzie podczas stosunku-3 Buław smile
      Nie wiem dlaczego tak skromnie interpretujecie tą kartę, 3-ka sama w sobie jest działaniem,
      i to działaniem z własnej inicjatywy a nie po czyjejś prowokacji.
      Buławy to ogień- cóż więcej dodać D)
      Gorący seks i to z dużą dominacją partnera,dużo mocnych wrażeńD)
      3 Buł już się pali żeby działać a jak zacznie to wióry lecą, to ogień a nie uporządkowane denary które najpierw pomyślą czy łożko wygodne.
      Jestem za 1-szym coil, Paż M to napewno jakieś pobudzenie,poruszenie,mogą być niespokojne debaty, ale przy nim się coś dzieje, tętni życie i ten Król P-taka dojrzałość emocjonalna.
      Powodzeniasmile i miłych wrażeń
      • coill Re: SEKS 01.02.11, 17:26
        w sumie masz racje co kije to kije,dominacja meska mi sie podobabig_grin
        choc pazik mieczy mnie nie zacheca..
        jak ktoregos z nich sprawdze to sie okaze..

ten drugi to wogole wydaje mi sie "intuicyjnie" jakis dziwnysmile
    • czu-jka Re: SEKS 01.02.11, 10:08
      mmmmmsmilehihi
      Jak dla mnie Pan 1.
    • hoaxx Re: SEKS 01.02.11, 11:24
      Nie wiem o co Wam chodzi z tym zasypianiem po? Dla faceta orgazm, z biochemicznego punktu widzenia, jest jak strzał heroiną, więc sen to normalny odruch fizjologiczny.

BTW - Śmierć może oznaczać, że "zajeździsz" Pana No2 na śmierć wink Może mu serducho niedomaga?
      • coill Re: SEKS 01.02.11, 17:27
        hoaxx napisał:
        > BTW - Śmierć może oznaczać, że "zajeździsz" Pana No2 na śmierć wink Może mu serd
        > ucho niedomaga?

nic dobregobig_grin
    • niepokornazonka Re: SEKS 02.02.11, 04:19
      moim zdaniem to znaczy,ze on dojdzie do orgazmu w czasie gry wstepnej,potem sie poprzytulaja,pojda spac,a potem bedzie sie wstydzil,ze za szybko skonczyl i sie zmieni(karta smierci).
      • misboaa Re: SEKS 05.02.11, 00:14
        niepokornazonka napisała:

> moim zdaniem to znaczy,ze on dojdzie do orgazmu w czasie gry wstepnej,potem sie
        > poprzytulaja,pojda spac,a potem bedzie sie wstydzil,ze za szybko skonczyl i si
        > e zmieni(karta smierci).

No pięknie to wymyśliłaś big_grin chyba nikt nie przewidział takiego scenariusza big_grin
    • coill Re: SEKS 04.02.11, 23:44
      z tym drugim troche za wczesnie na temat, ale z tym pierwszym pomyslalam ze moze jak nie jestem pewna to sobie podpytamwink czasem z takiej rozmowy duzo juz wiem co kto preferuje albo czego nie itp. zreszta ja lubie gadac o seksie.

costam rozwinal chcialam podpytac, bo w sumie nic kpnkretnego z tego nie wynikalo..uslyszalam ze on nie lubi gadac o takich rzeczach... ;|
    • nielaik Re: SEKS 05.02.11, 07:09
      PAN 1.
      Jaki bedzie podczas gry wstepnej Krol Puch

Romantyczny, powone ruchy, prz 3 buław przyśpieszy.
      Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije
      Jak sie zachowa tuz po stosunku 9 puch
      Zadowolony z siebie, zapyta się ciebie czy ci się podobało.
      Moje zadowolenie ze zblizenia Paz mieczy
      Na chłodno przemyślsz, a może go nawet złośliwe podsumujesz?
      pAN 2.
      Jaki bedzie podczas gry wstepnej 8 kijow

Może być ciekawe, wprowadzi kilka elementów, które będą ze sobą dobrze grać. Zakładam, że dobrze się całuje, wie w jakie twoje ertotyczne miesjca trafć, aby cię zadowolić.
      Jaki bedzie podczas stosunku Slonce
      Wszystko będzie się działo szybko.
      Jak sie zachowa tuz po stosunku Smierc
      Moje zadowolenie ze zblizenia 7 monet
      Zmęczenie, u niego jest Śmierć, czyli rozładowanie baterii do końca?

Sprawdź jakie są odpowiedniki tych kart w taliach erotycznych.
    • anna151sx Re: SEKS 24.04.13, 09:11
      A weryfikacja będzie? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka