Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

05.02.11, 15:23
witam mam naimię Dorota1983,08,08 mam pytanie odnośnie ciąży kiedy i czy wogóle uda mi sie naturalnie zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko ? mój mąż to Łukasz 1986,11,07
bardzo proszę o pomoc
o szczerą wróźbę a nie nadzieję
Pozdrawiam
Proszę odpowiedz na dolores83@interia.pl
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: prośba o pomoc 05.02.11, 16:51
      Witajsmile
      Jeśli prosisz o wróżbę na forum, to na forum zostanie ona przedstawiona a nie na mail.
      Pozdrawiam smile
      • lwica83 Re: prośba o pomoc 05.02.11, 16:58
        ZATEM NIECH BEDZIE NA FORUM trace nadzieje i jestem na skraju wytrzymałosci... tak bardzo pragne zajsc w ciążę
    • ma_ewa01 Re: prośba o pomoc 05.02.11, 19:20
      2 monety, Kapłanka, 6 kijów
      Ewidentnie tak, może to być ciąża bliźniacza i będzie to niebawem, wiosną...
      Msmile
      • krolowa.mieczy Re: prośba o pomoc 05.02.11, 19:27
        Ja sie dopiszę, bo mam inny pomysł smile
        Kapłanka z 2 monet kojarzy mi się i to bardzo mocno z in vitro. 2 monety zwłaszcza jako jajeczka. Nie jestem znawczynią tematu, lecz ze słyszenia kojarzę, ze wprowadza sie kilka jajeczek na wszelki wypadek? Stąd wniosek o bliźniakach smile
        Któraś z prób zakończy sie sukcesem. Będziesz zadowolona i szcześliwa smile
        Napisz czy już próbowałaś zajść w ciażę w taki sposób?
        • ma_ewa01 Re: prośba o pomoc 05.02.11, 20:26
          >Stąd wniosek o bliźniakach

- z obrazka - 2 monet - takie dwie monetki , jak 2 zapłodnione jajeczkasmile
          Msmile
        • lwica83 Re: prośba o pomoc 11.02.11, 09:20
          witam i dziękuje ślicznie za dobrąwiadomość...
          Dla mnie nie ważna jest metoda zajścia w ciążę tylko by sie udało.
          Jeśli chodzi o in vitro jeszcze nie prubowałam, narazie laparaskopia, tabletki i naturalne metody. Ale pewnie jak nie bedzie innego wyjścia to tak zrobie

piszesz ze nie bawem na wiosne- super by było jak sie uda napewno sie odezwe

dzięki raz jescze i pozdrawiam
          • ma_ewa01 Re: prośba o pomoc 11.02.11, 09:33
            Czekamy na dobre wiadomości o maluszku w drodzesmile
            Msmile
      • lwica83 Re: prośba o pomoc 15.02.11, 19:35
        powiedz mi jak mozesz jak zinterpretowałas 2 monet ?
        bo rozumiem ze kapłanka to bogini pomyslności,płodności maciezyństwa
        a 6 klielichów to maczczyna miłość taka bezwarunkowa
        a 2 monet ? oragnizacja i porządek ???
        a czas ze to wiosna to z 6 klielichów wyczytałas tak ??

troszke intereseuje sie kartami tarota... stad moje pytanie chciałam poznac twoja interpretacje kart
        bo mam dylemat jak odczytać ta 2 monet
      • lwica83 Re: prośba o pomoc 15.02.11, 19:55
        a i jeszcze jedno pytanie kaplanka = sie cesarzowej ??
        • ma_ewa01 Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:01
          o to pytała Q mieczy - przeczytaj wszystkie odpowiedzi w swoim wątku
          Msmile
          • lwica83 Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:08
            ok wczytałam sie raz jeszcze...wiesz jak to jest ja to tak czytam czytam czytam ... potega podświadomości ... bo jak czegoś sie bardzo pragnie i w to uwierzy to sie powinno spełnić.ok 2 monet wyjaśnionasmile
            dzięki raz jeszcze
        • krolowa.mieczy Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:08
          Kapłanka nie równa sie Cesarzowej. To dwa różne typy kobiety.
          Na płaszczyźnie płodności Cesarzowa stoi wyzej, jeśli mogę tak to ujać. Ona nie ma trudności z zajściem w ciażę, to kobieta której wystarczy jeden maluteńki strzał i już zajdzie.
          Kapłanka może mieć problemy, w skrajnych wypadkach moze oznaczać niepłodność. Ale u ciebie pokazuje sie obok 2 monet stąd mój wniosek o zapłodnieniu in vitro czyli pozaustrojowe. Na końcu jest karta 6 kijów (nie pucharów) więc próba(y) zakończą sie sukcesem.
          To jest mój punkt widzenia dot. n vitro. Ale karty są Ewy więc ona ma tu pierwszeństwo.
          • lwica83 Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:29
            no tak 6 kijów oj nie wiem czemu ja tu ewidentnie widziałam 6 kielichówsmilesmile ups
            jesli chodzi o in vitro to jak inaczej nie da rady to moze byc i tak ważne by było upragnione dzieciesmile
            Ewa napisała wiona, puławy to wiosna tak? mam nadzieje że tego roku ta wiosna.. latka mi lecą...zegar biologiczy coraz to głośniej tyka
            Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz dziekuje
          • czu-jka Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:30
            Fajne okreslenie tej Cesarzowej, ze maly strzal i zajdzie. Uśmiechnelam sie po ciezkim dniusmile
          • felutka Re: prośba o pomoc 15.02.11, 20:44
            Nawiązujac do Cesarzowej mam ją na poz 2 w portrecie... Wydawało mi się, że zachodzę nawet bez strzałow big_grin
            życzę powodzenia
            pozdr
            • lwica83 Re: prośba o pomoc 24.10.11, 08:28
              część... i było in vitro moje 1sze podejscie oby i tez ostatnie, cieżko mi było nakłonić meża do 1szego wiec nie wiem jakby było z kolejnymi razami a moze sie uda ... bardzo bym chciała za 1 szym razem

ps. moze mały tarocik z odpowiedz czy 1sza pruba zakończy sie powodzeniem ?
              • babowa Re: prośba o pomoc 24.10.11, 09:48
                teraz badz dobrej mysli .poczekaj te dwa tygodnie
                ja wiem, wiecznosc dla ciebie
                trzymam kciukismile
                • lwica83 Re: prośba o pomoc 24.10.11, 10:23
                  każda sekunda to godzina....
                  niby myślę pozytywnie ale i dopadają mnie i złe myśli
                  ojj ciężko mi przetrwać... dlatego pomyślałam ze jakby ktoś powróżył i okazało się ze tak to było by mi łatwiej znieść te 2 tygodnie
                  • lwica83 Re: prośba o pomoc 25.10.11, 08:51
                    hej nie dajcie się prosić, pliska niech ktoś z was postawi karty czy się uda teraz?? proszę ja niedługo oszaleje to czekanie jest nie do zniesienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka