Dodaj do ulubionych

kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA

05.02.11, 15:40
MOZE DA RADEwink
zapytalam karty by opisaly to co kupilam na gorna czesc cialasmile w sumie dwie kupilam-kompletnie od siebie rózne.

pierwsza ogółem(opis)- K kijow. Co ją wyroznia(co w niej charakterystycznego) - Mag
druga ogółem - 9 pucharow Co ją wyroznia(co w niej charakterystycznego) - 8 pucharow
Obserwuj wątek
    • coill talia 05.02.11, 15:41
      taroteca.multiply.com/photos/album/399/Llewellyn
    • misboaa Re: kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA 05.02.11, 15:56
      Nie włącza się mi powiększenie karty więc powiem tylko tyle co udało mi się zobaczyć na małym obrazku

> pierwsza ogółem(opis)- K kijow. Co ją wyroznia(co w niej charakterystyczneg
      > o) - Mag

ta jest wizytowa, być może w tonnacji fioletowej
      > druga ogółem - 9 pucharow Co ją wyroznia(co w niej charakterystycznego) - 8
      > pucharow

kobieca, wieczorowa. Dobrze nadaje się na randki smile
    • pacha.mama Re: kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA 05.02.11, 15:57
      > pierwsza ogółem(opis)- K kijow. Co ją wyroznia(co w niej charakterystyczneg
      > o) - Mag

Bardzo kobieca, może mocno wydekoltowana albo ma jakieś zdobienia, np. dżety. Chyba kolorowa.

> druga ogółem - 9 pucharow Co ją wyroznia(co w niej charakterystycznego) - 8
      > pucharow

Bez patrzenia na karty skojarzyło mi się z białym, luźnym t-shirtem, który jest jakoś podniszczony. Przedarcia, takie (nie wiem jak to nazwać) rozluźnianie splotu lub jakieś frędzle.
    • coill Re: kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA 05.02.11, 17:40
      missboa blizej, ale jeszcze mozecie uścislic wiec poczekamwink
    • niepokornazonka Re: kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA 06.02.11, 12:49
      moim zdaniem ta pierwsza bluzka jest elegancka,nadajaca sie do pracy,na formalne wyjscia w kolorze pomaranczowym albo brazowym. bardziej sie przychylam do brazu.
      • niepokornazonka Re: kupilam wczoraj bluzke, jaka.ZAGADKA 06.02.11, 13:00
        druga biala,albo zolta,albo jakis podobny jasny kolor.na impreze z bufkami.
    • coill odp 06.02.11, 21:38
      no wiec co do opisu wpadla misboa i niepokornazonka, mysle ze bedzie po równo

pierwsza w paski szersze(to ja wyroznia, beżowo-czarne) ma mini bufki, ale nie to istotne. paski i to ze jest i "niby" elegancka i taka na codzien.taki dziwaczny sweterek.

druga - wlasnie romantyczna i kobieca, sybtelna. niepokorna dobrze trafila z bufkami,to moze niesa typowe bufki a jakies COŚ na ramionach(z koronek?? nie wiem ale tworzy bufke haha), to ją chrakteryzuje
      • czu-jka Re: odp 06.02.11, 22:05
        no, kochana
        same modnesmile
        • niepokornazonka Re: odp 07.02.11, 00:49
          gratuluje wyboru smile
      • misboaa Re: odp 07.02.11, 11:59
        jaki ma kolor druga?
        • coill Re: odp 07.02.11, 12:48
          to sie chyba Camel mowi teraz na taki kolor...rudobrązowe takiebig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka