Dodaj do ulubionych

sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstwo??

07.02.11, 06:02
Wybralam 3 karty- sprawiedliwosc,8monet,6monet
Obecnie jestem na tabletkach antykoncepcyjnych, mialam w przeszlosci poronienei. Do tej pory nie planowalm dzieci, bo nie bylam w odpowiednim zwiazku. Mam 34 lata i zaczynam o tym myslec.. niestety decyzja jets dla mnie trudna do podjecia gdyz sie bardzoi boje .. nie mam tez pojecia czy moj partner chce dzieci.... ciagle o tym mysle wiec postanowilam poradzic sie tarota....
wiec moja interpretacja jest nastepujaca-sprawiedliwosc-bede musiala sie leczyc? i raczej nie wiedze tu potomstwa jak na razie?????? bardzo prosze o pomoc-czy w dobrym kierunku ide....
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 07.02.11, 14:06
      jakie było pytanie do kart?
      • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 07.02.11, 15:12
        czy bede mila potomstwo?
        • krolowa.mieczy Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 07.02.11, 15:32
          Więc karty odpowiedziały ci z punktem wyjscia w teraźniejszosci: nie, bo sama sobie zamykasz drogę biorąc tabletki (u mnie 6 monet to zazwyczaj tabletki na cokolwiek).
          Sprawiedliwosć mówi o skutecznosci tej metody.
          Zapytaj się może inaczej: jeśli przestanę brać pigułki, to czy zajdę w ciażę... Albo cos podobnego smile
          • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 07.02.11, 16:23
            dziekuje bardzo-wlasnie sobie tak mysle, ze sama jeszcze nie wiem czy chce, plus biore tabletki-wiec musze chyba sama zdecydowac co ja chce w zyciu.......
            • lilka107 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 07.02.11, 17:07
              na razie dzieci nie widac
              • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 08.02.11, 02:57
                dziekuje za pomoc
                • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 08.03.11, 17:09
                  sprawiedliwosc,8monet,6monet -> suma Sąd
                  partner wlasnie oznajmil, ze w zadym wypadku nie chce miec dzieci, czy to zmienia sposob interpretacji...?

• niwa1 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 08.03.11, 22:28
      Witaj miki242
      Czy będę miała potomstwo?
      Sprawiedliwość 8 Monet 6 Monet

Tu nie ma przypadku, karty wskazują na dojrzałe, przemyślane podejście do tematu
      posiadania potomstwa.
      Rozkład nie pokazuje posiadania dzieci, ale może ku temu jeszcze nie pora?
      Karta Sprawiedliwość uczula na to aby wziąć pod uwagę potrzeby, plany drugiej strony/partnera, aby zachować cierpliwość i nie naciskać, zachować równowagę
      i nie ulegać emocjom.
      Widać tu problemy natury formalnej-jest żonaty? a może ma jakieś swoje zasady w danej sprawie? Tak czy siak trzeba to wziąć pod uwagę.
      6 Den mówi o kompromisie, dogadania się w tej kwestii, to dojście do porozumienia,
      ustalenie rozwiązania w taki sposób aby wilk był syty i owca cała-obopólny układ.
      Jeśli pokonacie tę drogę dopiero będzie można myśleć o potomstwie.
      • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 09.03.11, 00:39
        dziekuje
        a sad co w tej kwestji?Niestety staram sie nie interpretowac gdyz bardzo emocjonalnie jestem zwiazana...
        • lukrusia Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 13.03.11, 00:44
          as kijów, as kielichów to dzieci smile
          • miki242 Re: sprawiedliwosc,8monet,6monet-oznacza potomstw 13.03.11, 15:03
            dziekuje
            czy ktos ma jakies pomysly so suma-SAD oznacza w tym pytaniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka