lukrusia 25.02.11, 19:44 Witam! Poproszę o wróżbę rozkład partnerski lub intencje drugiej osoby w znajomości ? (Lukrusia & Rafał ) pozdrawiam magicznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: Poproszę o wróżbę 25.02.11, 21:25 ja postawie dzis kolo polnocy oki? wrzuce go tutaj Odpowiedz Link
coill Re: Poproszę o wróżbę 25.02.11, 23:06 łączy - R mieczy dzieli 4 mieczy - okres hibernacji, moze tymczasowego spowolnienia.ciche dni cos tego rodzaju? TY/ON mysli 10 puch/2 monet chyba Ci zalezy co? ale czujesz ze to co powinno byc na danym etapie zostalo osiagniete i pora na nastepne kroki? On zmienny i niepewny. mowi paz mieczy/8 mieczy Ty bedzie raczej bardziej dazyc do kontaktu on wydaje sie zamkniety, widac ma problemy z decyzja meska. czuje Smierc/Cesarzowa Smierc-chcesz zmiany? wóz albo przewoz, na zasadzie albo cos bedzie "dobrze" albo wcale? Podobasz mu się, jednak jest dosc wygodny przez co bierny niej aktywny? co zrobi 9 mieczy/Swiat (k kielichow) kurcze, moze Cie zabolec serduszko, bo on sie w swoim swiecie zamknie,co moesz uznac za koniec powiem tak - jezeli JUZ jestescie "podzieleni" to ten Swiat powinien was połączyc, koles zamknie okres niedecyzji i podejmie wlasciwa. Jesli jest super i oh ah to facet moze zamknac etap. przyszlosc - K fortuny + Paz monet + As puch. No wiec mi sie wydaje ze znajomosc moze zostac zakłócona albo przerwana - jednak znow sie odnowi (tudziez w jego miejsce wkroczy niespodziewanie mily Paz monet i z nim bedzie romans i nowe uczucie.. Mysle.ze raczej nie, częściej As puch spelnia misie jako odnowienie, nowy duch w relacji niz nowa milosc, ale roznie bywa sama wiesz Odpowiedz Link
lukrusia Re: Poproszę o wróżbę 27.02.11, 19:09 Dziękuję Coill W zamian za wróżbę wklejam ciekawy artykuł o znaczeniu kolorów na człowieka. www.we-dwoje.pl/znaczenie;kolorow;i;ich;wplyw;na;samopoczucie,artykul,5408.html pozdrawiam Odpowiedz Link
niwa1 Re: Poproszę o wróżbę 27.02.11, 21:09 coill napisała: > łączy - R mieczy Jest między Wami jakaś sprawa wymagająca wyjaśnienia. Jeśli tego nie zrobicie to będzie między wami ciążyć , co pogorszy wzajemne porozumienie > dzieli 4 mieczy Obydwoje macie swój punkt widzenia - i Tobie i Jemu zalezy aby się dogadać, nie chcecie się dochodzić, zależy Wam obydwojgu na tym aby uzyskać kompromis > TY/ON > mysli 10 puch/2 monet Ty masz odczucia,że to ten facet, z którym mogłabyś ułożyc sobie życie. To takie emocjonalne odczucie, ale czy dojrzałe na tyle,że mówisz tak jakby padło pytanie z jego strony czy chcesz mnie??? On podchodzi bardziej w sposób dojrzały, może nie okazuje tego, ale właśnie dlatego, że nie jest to emocja chwili, tylko dojrzałe podejście do związku. > mowi paz mieczy/8 mieczy Ty będziesz rozprawiać, dużo mówić, wręcz wymagac dyskusji z nim, - On nie bardzo będzie wiedział jak się do Twoich słów odnieść > czuje Smierc/Cesarzowa Ty uważasz, że Wasz związek umiera, Ty chyba już go nie kochasz? No w odczuciach masz koniec? czujesz tak? czy nie wierzysz w ciąg dalszy? On Cię ubustwia, jesteś kobietą jego marzeń - skąd wieć Twoje obiekcje? obawy? Reszta rozkładu mi się skasowała ale spójrzmy na przyszłość > przyszlosc - K fortuny + Paz monet + As puch.[/b] Zostaniecie poddani próbie. Wasz związek, zostanie poddany próbie. Ja tu nie widze zauroczenia kimś nowym, to wygląda tak jakby Waszym relacjom zagroziła, przeszkodziła zwykła szara codzienność w postaci pracy, pragnień osiągnięcia czegoś nowego,Wasz związek się po prostu wypali, i pojawi się nowe uczucie. Niestety, Odpowiedz Link
lukrusia Re: Poproszę o wróżbę 27.02.11, 22:47 Dziękuje Niwa za interpretacje . Rozkład partnerski był na pewnego pana , ale my nie jesteśmy w związku. Odpowiedz Link