lisy 27.02.11, 15:17 Czekam na wynik ważnego badania, czy ktoś spróbuje zrobić dla mnie rozkład, jakie będą wyniki i co mi dolega? (to badanie dość ogólne, nie wiem w którym miejscu leży problem choć podejrzewam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisy Re: Na co choruję? 06.03.11, 11:15 zrobiłam trzy karty, gdzie przyjęłam: 1. jaki narząd jest chory - sąd 2. co ogólnie mi jest - diabeł 3. co będzie - pustelnik Zgadujecie? Ja już chyba wszystko wiem niestety. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Na co choruję? 06.03.11, 11:42 Zdrowie: powolny proces zdrowienia, umartwianie się, choroby psychosomatyczne; konieczne zwrócenie uwagi na psychikę i włączenie terapii obok leczenia farmakologicznego. Coś takiego znalazłam. Trudno interpretowac, ale moze idac tym tropem, obok Diabła problemy moga wynikac z jakiś lęków, na tle psychicznym. Może się czymś przejmujesz lub poprostu jestes podatna na stres. Ale Ptelnika w takim przypadku ocenilabym pozytywnie. Będzie dobrze Odpowiedz Link
lisy Re: Na co choruję? 06.03.11, 13:18 Inaczej - coś w mózgu (sąd chyba się zgadza) coś jest nie tak z hormonami przysadki prawdopodobnie i tutaj pustelnik być może szpital (?) Odpowiedz Link