Dodaj do ulubionych

ogromna prośba o wróżbę

19.03.11, 23:29
Mam ogromną prośbę: czy któraś z Was zechciałaby postawic mi tarota, byłabym bardzo wdzięczna. Jestem sama od jakiegoś czasu, po nieudanym długim związku, bez dzieci, a mam już trochę (36!!!) lat, zaczęłam się bardzo tym martwić i nakręcac, że już zawsze będę sama. Bardzo chciałabym mieć bliską osobę, jest mi ciężko tak samej.
Czy jest jakaś szansa na spotkanie odpowiedniego partnera, kiedy mogłoby to być??
Czy może coś powinnam robić, aby to przyspieszyć, czasem naprawdę nie mam już siły. Nie wiem, czy mam czekać po prostu, czy też szukać za wszelką cenę.
Jeszcze druga sprawa mnie nurtuje: mam obecnie okropną pracę, i dylemat, czy zwolnić się nie mając na razie nowej? Może powinnam przenieść sie do większego miasta lub za granicę, aby odżyć zawodowo? Co robić...
Jeśli chodzi o zapłatę za wróżbę, oczywiście ją prześlę! Karina
Obserwuj wątek
    • karrinkaa Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 14:40
      Może ktoś zechciałby zerknąć w karty ?, bardzo potrzeba mi jakiejś choćby iskierki nadziei. Pozdrawiam, K.
      • pirankap Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 18:01
        rozklad na milosc na najblizszy rok
        1.twoja sytuacja-krl monet
        Twoja samoocena
        2.co pomaga w znalezieniu partnera 4 puch
        3 co przeszkadza wisielec odwr
        sprawy niezalezne od Ciebie
        4 co pomaga w znalezieniu partnera 8 puch
        5 co przeszkadza wieża odwr

inter[retacje dodam pózniej jak ktos ma ochote to niech pisze smile
        6 odpowiedz na p pytanie as monet

• karrinkaa Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 20:26
          dziękuję na razie mocno, będę czekała na interpretację. Karina.
          • 2bieguny Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 20:43
            rozklad na milosc na najblizszy rok
            1.twoja sytuacja-krl monet Karino, jestes samodzielna, samowystarczalna, za bardzo nie potrzebny Ci mężczyzna w zyciu codziennym, ty go nie potrzebujesz w sensie praktycznym, radzisz sobie doskonale sama
            Twoja samoocena
            2.co pomaga w znalezieniu partnera 4 puch beda sie zdarzały tzw. okazje, wyjscia, moze znajomi, moze imprezy, moze praca, jednym słowem wykorzystuj dobrze nadarzajace się okazje, aby poznawac ludzi, męzczyzn takze,
            3 co przeszkadza wisielec odwr bardzo chcesz, za bardzo i to jakos Ci przeszkadza, czasem działasz pochopnie, moze pochopnie skreslasz kogos, zanim dobrze poznasz, tak troszke odbierasz sobie szanse, czasem człowiek zyskuje przy poznawaniu
            sprawy niezalezne od Ciebie
            4 co pomaga w znalezieniu partnera 8 puch nowe działania, nowe znajomosci, nowe miejsca, cos czego w Twoim zyciu nie ma, a co otworzy Cię jakby na ludzi z innych kregów, niz te w których się dotychczas obracasz.
            5 co przeszkadza wieża odwr tutaj te karte odczytuje bardzo szeroko- po pierwsze przeszkadza Ci to co juz było, mam wrazenie, ze do konca nie uwolniłas się od przeszłosci, gdzies tamten zwiazek ciagle jest jak Twój cień, moze porównujesz, moze rozpamietujesz, ale to utrudnia otwarcie sie na kogoś nowego a poza tym tak bardzo chcesz stabilizacji, ze ogranicza Ci to możliwosc zbudowania jej, nowych potencjalnych kandydatów traktuj bardziej lajtowo, nie zaczynaj od tego, ze zalezy Ci na trwałym stabilnym zwiazku, bo zdaje mi sie ze do tego strasznie lgniesz i to pragnienie, zmienia się w rzadanie, a to niszczy potencjalne okazje, wiecej luzu dla siebie i innych
            • 2bieguny Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 20:49
              uciekła mi koncówka
              As monet- dobra karta, ale nie na bezgraniczna miłosc spadającą z nieba, karta poczatku, ale takiego rozsadnego, opartego nie na emocjach, ale na rozumowej chłodnej kalkulacji, wnioskuje, ze kandydaci sie pojawią, a wszystko zalezy czy ty im dasz szanse, w Twoim rozkładzie są karty uczuc i emocji, ale bardzo kontrolowane przez Twój rozum, Karino, pozwól sobie na uczucie, bez scisłej kontroli a moze cos sie zmieni, moze sprobuj sie zwyczajnie zabawic, a potem zobaczysz, a jak od razu w napotkanym facecie widzisz partnera i spodnie do powieszenia w swojej szafie potem zprawdzasz, czy spodnie sa z dobrego materiału, moze poczekaj i zobacz, czy dobrze leza i czu sie dobrze z nimi czujesz. Bardzo kontrolujesz swoje uczucia. Pozdrawiam.
              • karrinkaa Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 21:27
                Dziękuję bardzo - zgadza się w 100 procentach, a czy mogłabym prosić o prognozę dotyczącą tego co napisałam na temat pracy? Bo w tej sytuacji naprawdę nie wiem, co mam robić...
                • 2bieguny Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 21:41
                  Ja odpowiem na podstawie tych samych kart.
                  Spojrz na swoją sytuację obiektywnie! Ja myslę, ze praca daje Ci stabilne podstawy, niezle zarabiasz, tak mysle, moze i jest okropna, nie wiem, nie jest to rozkład na prace. Ale nie sądzę, ze gdzies tam czeka na Ciebie kraina miodem i mlekiem płynaca. Miałabys szanse znalezc inna prace, ale czy lepszą? Nie sądze! Zaczynałabys od poczatku, ale z drugiej strony pojawiły by się szanse na poznanie nowych ludzi, w sensie zawodowym gruszek na wierzbie nie widze. Karty nie zachęcają do zmiany pracy, nie obiecują kokosów. Tyle w kwestii pracy. Jak sie zwolnisz, dasz sobie rade, ale łatwo nie bedzie!
                  Pozdrawiam.
                  • karrinkaa Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 22:52
                    dziękuję bardzo, jutro powysyłam zapłatę za wróżbę. miłego dnia!
                    • pirankap Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 22:59
                      Witam wlasnie znalazlam troszke czasu i chcialam napisać interpretacje , smile w sumie chcialam pisać cos podobnego smile wiec nie bede sie powtarzać i pozdrawiam serdecznie i zycze zey wszystko sie ulozylo
                      • karrinkaa Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 23:07
                        dziękuję, to znaczy jeśli to miało być coś podobnego - to mam sziansę ułożyć sobie życie?
                        • 2bieguny Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 23:29
                          Szanse są zawsze, ale czytaj uwaznie co napisałam, zobaczysz co trzeba zmienic, zeby dac sobie szanse. Zycie nie daje ci szanas na ułozenie się, to Ty układasz swoje zycie,. lepiej lub gorzej, tak jak tego oczekujesz, albo tak jak umiesz, albo się zamykasz . To jest pomoc, nie wyrocznia, czyny musza byc Twoje, nikt niczego za nikogo nie zrobi. Szanse są, wykorzytaj je mądrze smile Pozdrawiam.
                          • pirankap Re: ogromna prośba o wróżbę 20.03.11, 23:53
                            dokladnie ,tarot daje nam wskazówki ktorymi mozemy isc ,moze nam w pewny sposob pomoc dlatego ciezko jest powiedziec ze ktos bedzie? moze i bedzie ale to zalezy jak ty sie zachowasz , jaka decyzje podejmiesz jesli chodzi o ta osobę , i tyb edziesz decydowac i miec wplyw czy ktos znajdzie sie w Twoim zyciu

pozdrawiam serdecznie smile
                            jak juz kogos poznasz , to wtedy mozna postawic rozklad czy sie uda i czy warto smile
                            i jeszcze raz powodzenia zycze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka