Dodaj do ulubionych

Zastanawiam się czy

28.03.11, 19:36
on jest ze mną szczery, bo czasem wydaje mi się że kogoś ma poza mną
chciałabym wiedzieć czy mnie zdradza.
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Zastanawiam się czy 11.04.11, 13:41
      Russian tarot Proste
      Ona/On
      Co w głowie-Król Denarów/Królowa Buław
      Co w sercu-10 buław/10 denarów
      Co pokazuje na zewnatrz-3 denarów/As Buław
      Co łączy partnerów-10 mieczy
      Co wnosi do związku- 3 mieczy/Królowa Mieczy
      Czego oczekuje od partnera-As Kielichów/Mag
      Rada: Kapłanka Wieża Paź Buław
      Wynik: 6 buław As Denarów 5 denarów

Wydaje mi się, że w jego życiu jest jedna kobieta, nie widzę tu jakiś trójkątów. On na zewnątrz pokazuje ci, że jest sam, singiel, który nie ma żadnych zobowiązań-As Buław. Ma czas dla ciebie, kiedy chesz jest do w miarę do twojej dyspozycji. Ale nie wychodzi za bardzo ze swojej skorupki. Chyba jeszcze go dobrze nie znasz. Nie wiesz jakie ma korzenie, przeszłość za sobą.
      Bardzo chciałby na tobie zrobić wrażenie, pewnie miło cię zaskakuje. Motyw Asa Buław powtarza się na karcie Maga. Jeżeli kombinuje, chce coś udowodnić to właśie przez działanie, kreatywność. Liczy na to, że poruszy tym twoje emocje, serce. Chyba odnosi skutek, bo u ciebie jest As Kielichów, w czego oczekujesz od partnera. Uczucia, początkowa faza zauroczenia. As Kielichów znajduje się także na karcie Maga, tylko, że Mag trochę nad nim kombinuje buławą, czegoś dodaje do eliskisru. Robi to świadomie. Z jego strony to jest też jakaś zabawa, a nie związek na poważnie, na razie? Mag jest trochę dla mnie kłopotliwy. Bo to nie tylko manipulacje, mnie pokazuje też zaangażowanie, w taki sposób, że osoba robi dla ciebie rzeczy, które cię zaskakują. Mówi np żebyś się spakowała i tak pokieruje sytuacją, że dzień spędzisz na miłej wycieczcie niespodziance.
      Od ciebie oczekuje inicjatywy, tego że go czymś zaskoczysz, że nie tylko on będzie tą aktywną stroną. Też chce się podobać. Chce ci czymś zaimponować, chce się zabawić.
      Jak u ciebie w oczekiwaniach jest As Kielichów, tak u niego jest on z dodatkami. Dla niego to nie może być zwykły romas, w którym ludzie się zakochują, maja motyle w brzuchu. Tu musi się dziać. Wpływanie jednej osoby na drugą, robienie rzeczy, których wcześniej się nie robiło, poczucie się jakoś inaczej.

W jego głowie Królowa Buław, kimś jest zaintersowany, ktoś zwraca jego uwagę, podwyża ciśnienie. W tej chwili nie może się skoncentować na prozie życia, najchętniej poddał by się przygodzie. Królowa Buław, As Buław, Mag, karty są skore do zabawy. Jest kimś zainteresowany, ta kobieta jest atrakcyjna, nie jest type gospodyni domowej, lubi wychodzić, przyozdobić się czymś oryginalnym. Może też być tak, że ktoś w jej typie ma na niego wpływ. Słucha się jej, ale niekoniecznie są parą.

10 denarów w sercu, zastanawiające. Bo chęć przeżycia przygody ma. Ma jednoczęsnie jakieś zmartiwenia, nie wszytko idzie po jego myśli. Środkowa karta w co was łączy, 10 mieczy, która dzieli się na 9 mieczy, przypadającą na jego stornę i Asa Mieczy przypadjacego na twoją. Jest czymś obciążony. Nie wiem rodzina, kobiety to ja tutaj pewna nie jestem. Tak jakby były jeszcze inne osoby dla niego ważne. Wśród nich także ty.

Wnosi do związku, Królową Mieczy rozmawia z tobą. Ja tę karte odbieram jakby nie ukrywał o co mu chodzi, tylko jasno stawiał sprawę. Dla niego może być to początek znajomości i na razie nie chce się deklarować. Z drugiej strony ta Królowa stoi i jest gotowy zbić wszystie twoje argumenty, niepweności? Nie będzię się obawiał konfrontacji z tobą, rozmowy, ba on stoi do ciebie twarzą i możesz go o wszystko zapytać.

Król Denarów dla ciebie jest to ktoś wartościowy, ma wiele zalet, które cię ujmują, odpowiadają. Dość mocno jesteś zaangażowana, gdyby ktoś jeszcze uderzał do ciebie w konkury, można powiedzieć, że nie miał by większych szans, aby wzbudzić w tobie zainteresowanie. Najpierw Król Denarów a potem długo nic. Ciekawa osobowość, bogata, można by go słuchać godzinami. Może nie jest gaduła, ale ma w sobie czar, urok, kobietom się pewnie podoba, ma wśród nich powodzenie. Ale pewne "zeznania" trzeba od niego wyciagać. Tak mimichodem dowiadujesz się o nim różnych rzeczy.
      Ma swoje pasje, zainteresowania, potrafi zdobyć to na czym mu zależy. Ale Król Denarów może oznaczać, że traktujesz to wszystko poważnie.

10 buław, chciałabyś aby cała sytuacja się wyjaśniła. Chciałabyś go podstawić pod murem, chcesz wiedzieć na czym stoisz.
      Masz już tego serdecznie dość. Najchętniej byś zrobiła małą burzę, a dalej niech on się marti i zacznie myśleć co ma z tym zrobić.
      Ta karta razem z 3 mieczy, mogą mówić, że u ciebie sprawy zaangażowania uczuciowego poszły dalej niż u niego. Masz ochotę to wszytko rzucić.
      • nielaik Re: Zastanawiam się czy 11.04.11, 13:44
        3 denarów starasz się dyskretnie wybadać mężczyznę, nie dajesz po sobie poznać, że coś ci nie pasuje, przynajmniej na razie.
        3 mieczy, chyba ochoty z nim rozmawiać, obawisz się tego co mogłabyś sie dowiedzieć, trochę opadłaś na optymiźmie. W tej chwili nie zabawa ci w głowie, jesteś czymś zamartwiona.
        10 mieczy, chyba dużo się u was nazbierało. Ty masz ochotę to wszystko zakończyć, a on nie widzi szans na nowy początek.
        Rada: Kapłanka Wieża Paź Buław
        Kapłanaka, mnie pokazała pracę agenta wywiadu, może powinnaś przyjrzeć się temu mężczyźnie, dokłanie zobaczyć co możeprzed tobą ukrywać, niemal zmusić go do odkrycia kart, tego żeby o sobie więcej powiedział, o swojej przeszłości. Może trzeba trochę go poobserwoać i kiedyż znienacka odwiedzić, Wieża. Tak żeby był nieprzygotowany na spotkanie z tobą, coś wówczas może się wyjawić. Układ końcy Paź Buław.
        Może ma dziecko? Paź Buław otwarcie stawia sprawę, może zapytaj go wprost czy kogoś nie ma?
        Wynik: 6 buław As Denarów 5 denarów
        Ta końcówka jest zastanwiająca. Na początku jest sznasa na coś, ale dalej jakby rezygnacja. Nie wiem.
        Ktoś się dorzci własną interpretację? Nie wiem czy ona ma tą kochankę czy nie.
    • bielunka Re: Zastanawiam się czy 16.04.11, 19:14
      hmm, nie ona tylko on
      ja tak wzasadzie niewiele rozumiem z tego co napisane sad

o dziecko i takie inne podobne to ja juz nieraz pytałam i nie ma.
      A ponadto to jakby tak logicznie popatrzec, to jak go nie ma ze mna, to jest na necie. Wiec sadze ze nie mam sie czego obawiac, tylko ja jestem chyba taka nadwrazliwa na tym punkcie. No nie wiem.
      Mnie się wydaje ze to on jest bardziej zaangazowany niz ja.
      A ponadto ten nasz zwiazek juz rok ma, wiec raczej nie jest poczatkowy.

Dawno tu nie zaglądałam i nawet nie wiedziałam, ze to pytanie doczekalo sie odpowiedzi, zapłatę zaraz wysle, dobrze, ze jeszcze bylo na pierwszej stronie, bo bym nawet nie wiedziała i bym zapłaty nie dała z tej nie wiedzysmile
      • bielunka Re: Zastanawiam się czy 16.04.11, 19:30
        a tą królową buław mogę być ja? bo tak mi to pasuje jakby do naszych relacji i oddzialywania na siebie.

10 denarów ma zmartwienie finasowe, chciałby coś zrobić ale ze względu na problemy w pracy nie może. Martwi sie troche matka i ojcem. I jeszcze związane z bratem pewne sprawy.

i to wnosi do zwiazku - hmm właśnie, że się zadeklarował tzn nie oświadczył, ale chciałby żebyś mieszkali razem, to chyba jakiś rodzaj deklaracji jest
        • nielaik Re: Zastanawiam się czy 16.04.11, 20:09
          Patrząc na jego stronę rozkładu nie widze trójkątów, zdrad. Tą Królową Buław możesz jak najbardziej być ty. Według mnie jest jedną kobietą zainteresowany, nie ma nikogo na bokach. Jak by tu jeszcze ktoś wkleił swoją interpretację, miałybyśmy pewność.
    • bielunka Re: Zastanawiam się czy 16.04.11, 19:36
      mysle jeszcze tak, ze jakby mu nie zależało to nie jeździłby rok do mnie, mając do pokonania 150km w jedną stroną a widzimy sie średnio 2 razy w tygodniu.
    • bielunka Re: Zastanawiam się czy 16.04.11, 23:14
      nie wiemja ci wyslac zaplate bo jak wchodze n profil to nie ma maila albo ja nie widze
      • nielaik Re: Zastanawiam się czy 18.04.11, 18:56
        Wchodzisz na własną pocztę, wklepujszej aders nieliak@gazeta.pl i wysyłasz wink
        • bielunka Re: Zastanawiam się czy 20.04.11, 18:30
          wyslalam zapłate, daj znac czy doszlo, bo cos chyba problem jest
          • nielaik Re: Zastanawiam się czy 20.04.11, 19:33
            Wklej na forum, bo na poczcie nie doszło.
            • nielaik Re: Zastanawiam się czy 22.04.11, 15:22
              Zapłata do uregulowania smile
    • bielunka Re: Zastanawiam się czy 22.04.11, 17:16
      wiem wiem

wyslalam na mail, tam chyba literówka byla w tym adresie i dlatego nie poszło zmieniłam na nielaik@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka