Dodaj do ulubionych

mój portret

02.04.11, 09:35
wygląd cesarzowa Tak jak w moich RW. blond włosy do ramion oczy niebieskie
charakter 5 pucharów przesadnie uczuciowa i emocjonalna , mam w sobie zawsze dużo smutku, jestem marzycielką. No i często zrzędzę...
mocne strony 3 mieczy Nie wiem... moze to że jak coś powiem to tak ma być i koniec i kropka...
słabe strony król mieczy Brak pewności siebie
co powinnam zmienić królowa pucharów i tu nie mam pojęcia...
Proszę o pomoc wink
Obserwuj wątek
    • mieszko.l Re: mój portret 02.04.11, 10:18
      Edysia, masz być Królową Pucharów, a ponieważ już nią jesteś (wrażliwa, uczuciowa...) więc nic nie musisz zmieniać smile
      • edysia1604 Re: mój portret 02.04.11, 11:09
        Ach... Dziękuję za odpowiedź wink
        • dorota.1230 Re: mój portret 02.04.11, 11:46
          wygląd cesarzowa-włosy jasne , wysoka, szczupła, podobasz się mężczyznom

charakter 5 pucharów -czujesz , że gdzieś w swojej drodze mogłaś coś utracić , przeoczyć oi odczuwasz smak tęsknoty , żalu .Zdarza ci się rozczulić , niekiedy popłakać ,znalazłaś się takim momencie gdzie sytuacja wpłyneła na twój charakter.

mocne strony 3 mieczy Jeżeli czujesz , że mają zajść zmiany to nie wachasz się wprowadzasz je w działanie ,nie licząc na to , że inni mają ci to za złe.

słabe strony król mieczy -nie umisz sie obronić , polemiki słownej poprowadzisz, czujesz się słabsza w kłótniach z mężczyznami.

co powinnam zmienić królowa pucharów
          Królowa kielichów a powyżej 5kielichów -powinnaś wypłakać się porządnie , przepracować to co cię uraziło ,pożegnac żal , który nosisz w sobie .Królowa wylewa z siebie emocje .

pozdr.
          Dorota:]
          • edysia1604 Re: mój portret 02.04.11, 21:38
            Kurczę macie rację, czasami łapię się na tym że mam smętną minę... chodziaż w danej sytuacji powinnam się cieszyć i być uśmiechnięta. Gdy coś lub ktoś podetnie mi skrzydła ciężko wracam do siebie. Oczywiście mam zasadę "zawszei wszędzie o każdej porze Edysia Ci pomoże" więc jako przyjaciółka jestem ok. Więc po mału zacznę wprowadzać zmiany i koniec z pesymizmem. To nie jest takie łatwe ale liczy się tu i teraz. Dziękuję za interpretację smile
    • misboaa Re: mój portret 02.04.11, 12:05
      edysia1604 napisała:

> wygląd cesarzowa
      > charakter 5 pucharów
      > mocne strony 3 mieczy
      > słabe strony król mieczy
      > co powinnam zmienić królowa pucharów
      Powinnaś zmienić całą sferę "przewrażliwienia". 5 Pucharów może bywać dla ciebie uciążliwe/ to rozpaczanie, martwienie się, częste lub długie okresy smutku. Królowa Pucharów jeśłi przecholuje też potrafi być taka i nad tym należy popracować.
      Zachowaj całą swoją wrażliwość, ale nie daj się nadto ponosić pesymistycznym emocjom. Może teraz przerysuję ale w literaturze przewijają się postaci kobiet które całe życie noszą żałobę po zmarłym powstańcu mężu czy synu i choć mija wiele lat one nie mogą się z tego otrząsnąć.
      Czy ty często płaczesz? Myślę, że masz takie skłonności.
      Pozytywna strona to to, że można do ciebie przyjść w trudnej chwili i ty zrozumiesz, przytulisz. Dobrze mieć taką siostrę, przyjaciółkę smile
      Przezimujesz chorego bociana smile

Przemyśl gdzie jest granica, kiedy kończy się żałoba. Tego u ciebie brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka