tommy994 06.04.11, 20:34 Mnie zastanawia taki sposób dorabiania sobie. Nie muszę koniecznie podawać imienia, nazwiska ani pokazywać twarzy. Nie myślę by z tego robić główny dochód, ale jako małe dorabianie sobiee. Macie takie aukcje może? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirankap Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 06.04.11, 20:38 Ja uważam jesli jest ktos dobry w tym coi robi a nie jest oszustem potrafi pomoc osoom w ten spodob to jak najbardziej.Lecz niestety na allegro pojawia sie bardzo duzo oszustow ktorzy pisza glupoty wiem bo sama sie nadzialam , raz napisaklam pytanie jak sie beda ukladaly stosunki z pewna osoba chodzilo mi obrata ale nie napisalam tego a wrozka mi napisala ze bedziemy zyc dlugo i szczesliwie i bedziemy miec dziecko no wiec........ Odpowiedz Link
tommy994 Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 06.04.11, 20:52 Powinno być "Macie..." a nie Maciej Pirankap to faktycznie wróżba była mistszem tarotowym Ja w konia klientów nie chcę robić. Gdybym miał taki zamiar to bym musiał i na Szkółce łgać jak pies. Przejrzałem właśnie kilka ofert. Parę aukcji używa jakiś dziwnych, rozbudowanych metaforycznie i brzmiących magiczno-ezoterycznie opisów jaki to tarot nie jest i jak wiele może zmienić. Takie opisy to mnie zniechęcają. Po za tym powodują, że klient myśli o ezoteryce w kategoriach nauki "zakazanej i dla wybranych". Odpowiedz Link
algaria Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 06.04.11, 21:26 Ja nie i nie mam zamiaru Odpowiedz Link
2bieguny Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 06.04.11, 21:58 ja robię to tylko dla siebie, w zadnym wypadku nie za pieniadze, komus tutaj wrozyłam, ale poniewaz połowa nie dziekuje, wiec przestałam a teraz to w ogóle mam planową przerwe, i jestem konsekwentna, zagladam jednak tutaj. Niestety ale rózne wrózki to zwykli naciagacze, im sie ktos bardziej reklamuje tym dla mnie jest bardziej niewiarygodny. Rano widziałam w TV jednego z wrózbitów z EZO TV, uwierzcie mi, ze to jedna wielka autoreklama, szkoda, tych, którzy naprawdę wrózą. Na allegrio? Ech... A ja kiedys skorzytałam z takiej wrózby, bardzo długo dostawałam smsy, potem była chwila przerwy, juz myslałam, ze o mnie zapomieli i znowu dostaję, dodam, ze są niedorzeczne. Odpowiedz Link
misboaa Re: o M. 07.04.11, 21:29 2bieguny napisała: Niestety ale r > ózne wrózki to zwykli naciagacze, im sie ktos bardziej reklamuje tym dla mnie j > est bardziej niewiarygodny. Rano widziałam w TV jednego z wrózbitów z EZO TV, u > wierzcie mi, ze to jedna wielka autoreklama, szkoda, tych, którzy naprawdę wróz > ą. Żanujący to był występ. Nie daje nawet możliwości przekonania się o jego umiejętnościach. Cwaniackie teksty: nie wiem nie jestem jasnowidzem, nie odpowiem bo nie mam kart. To po jaką chol. przychodzi do studia???? Drugi raz widziałam go w tv i drugi raz te same teksty o braku kart przy sobie. Kto przy zdrowych zmysłach dzwoni na szybką, minutową wróżbę by się dowiedzieć, że jego żona jest brunetką? A ciąg dalszy???? Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 06.04.11, 23:27 Nie mam i nie mam zamiaru bo jestem b. cienki w te klocki, nie wiem jak czytać karty, nie umiem z nich wygrzebywać szczegółów, nie wiem co można z nich wyczytać i jak tego dokonać, do tego trzeba mieć kogoś kto nauczy jeśli sam już jest dobry. Ten M. nie jest taki cienki, umie, wie jak, ktoś go nauczył, taka prawda, choć to jak o sobie mówi jest niesmaczne. Odpowiedz Link
nielaik Zainteresowany1977 07.04.11, 08:43 Wezmę cię dzisiaj na warsztat, wieczorem zmienisz zdanie na temat swoich umiejętności. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zainteresowany1977 07.04.11, 09:24 Zrobisz kukiełkę z napisem zainteresowany1977 i będziesz w nią wbijać szpileczki? , lepiej nie, ja już mam dosyć zmartwień Odpowiedz Link
nielaik Re: Zainteresowany1977 07.04.11, 09:37 Nie, żadnych kukiełek, będziemy wałkować na wszystkie strony świata rozkłady karty, z różnych talli. Nie daj się prosić Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zainteresowany1977 07.04.11, 12:49 można, tylko bez głębszego zrozumienia i stosowania nieodpowiednich rozkładów to będzie przypominało kręcenie się wokół własnego ogona i będzie miało znamiona parodii Odpowiedz Link
czu-jka Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 07.04.11, 08:37 Uważam, że nie ma w tym nic złego, pod warunkiem, że ma się ogromną wiedzę i uczciwość. Za większą kwotę i rzetelnie, a nie za 2 zł i dać komuś złudne nadzieje nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości/ Odpowiedz Link
misboaa Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 07.04.11, 21:14 Obrzydliwe jest oszukiwanie ludzi w potrzebie. Przecież dużo grono osób ma naprawdę poważne problemy, często trudno im je rozwiązać innymi sposobami dlatego łapią się ostatniej deski ratunku. Z drugiej strony klienci powinni wykazać więcej rozsądku bo co można dostać za 2 zł? Komu opłaciło by się i chciało za takie pieniądze postawić karty, zinterpretować je i jeszcze szczegółowo opisać????? To żaden zarobek/ nie wspominając o odjęciu kosztów ogłoszenia Nikt kto robi to za friko nie musi dawać ogłoszeń by sobie poćwiczyć bo dookoła ma się tyle chętnych, że czasu nie starcza by wszystkim powróżyć. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 07.04.11, 21:26 Komu opłaciło by się i chciało za takie pieniądze postawić karty, zinterp > retować je i jeszcze szczegółowo opisać????? To żaden zarobek/ nie wspominając > o odjęciu kosztów ogłoszenia Otóż to Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 07.04.11, 23:07 Z 500 klientów robią dla wprawy a potem do tv i stawka w górę x20, wizyta 100 zł i więcej. Odpowiedz Link
tommy994 Re: Maciej wystawione usługi tarotowe na allegro? 07.04.11, 23:39 Ja zamiaru nie mam by pracować w jakimś ezo tv. Pytam się tak z ciekawości czy czasem nie zrobić z tego sposóbu na dorabianie sobie. Nie planuję też by robić na tym kokosy jak sławy polskiego ezo. Po za tym zastanawiam się czy pozwoli mi na to moje doświadczenie. To takie gdybanie póki co. Odpowiedz Link