07.05.11, 17:34
sie posprzeczalismy. Jego ostatnie slowa (sms ) brzmialy dwuznacznie, czyli nie wiem, jak to taktowac - ze to koniec a moze zwyczajnie strzelil focha. Teraz nie ma rzadnego kontaktu. Czy ktos zechcialby zobaczyc w kartach - czy on sie jeszcze odezwie ? Naprawde nie wiem, jak mam te cala sytuacje traktowac, a odezwac sie pierwsza nie moge, bo co do mnie tez byl nie w porzadku...sad
Obserwuj wątek
    • szeltie Re: wczoraj 07.05.11, 21:51
      nikt nie chce postawic kart ?
      • dzizas01 Re: wczoraj 07.05.11, 21:52
        ja bym postawila, ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem
        • misboaa dla szeltie zgodne :) 07.05.11, 21:58
          Do roboty koleżanko big_grin
    • dzizas01 Re: wczoraj 07.05.11, 22:15
      no dobra to jedziemy
      Co on czuje i jakie ma plany w zachowaniu w stosunku do Ciebie
      Krolowa Mieczy, 2 Pucharow, Umiarkowanie
      Krolowa Mieczy sugeruje separacje, tak wiec jakis foch jest, na pewno sie na Ciebie zdenerwowal, tak czy inaczej ciagle chce utrzymywac z Toba kontakt, 2 Pucharow to zwiazek, milsoc, porzadanie tak iwec na pewno nie uwaza tego za definitywny koniec, umiarkowanie mowi, ze cos tam sie jeszcze bedzie dzialo, ale bez rewelacji.
      Jak Ty sie powinnas zachowac:
      Paz Mieczy, 4 Pentakli, Cesarzowa
      Ogolnie jestes gora w tym zwiazku i mozesz to smialo wykorzystac, wyglada mi tak, ze masz sile zeby dyktowac warunki tego zwiazku, czy znajomosci. Powinnas byc bardziej pewna siebie, bo w Jego ukladzie 2 Pucharow mowi o tym, ze on jest bardzo Toba zainteresowany. Chyba mozesz sie odezwac, ale poczekaj az ktos jeszcze to zinterpretuje
      • asia.33 Re: wczoraj 07.05.11, 22:26
        bedzie ok 2puch + umiar to zgoda podwojna ale nie od razu ..umiar opóznia troszke
        • szeltie Re: wczoraj 07.05.11, 23:32
          szczerze - zglupialam, w takim razie, jak mam postepowac co do niego, aby znow niw byc przegrana ?
          • dzizas01 Re: wczoraj 07.05.11, 23:38
            Karty pokazaly Cie w Cesarzowej, to On ma karty milosci i stalego zwiazku, moim zdaniem wyraznie pokzaly ze to Ty masz wladze, a nie On. Nie wiem jaka byla sytuacja, ale On na pewno Twoim zachowaniem poczul sie urazony. Rob z siebie slodka idiotke, mozesz sie odezwac, napisz ze nie wiedzialas ze go urazilas i ze jest Ci przykro bo nie mialas takiego zamiaru. Slodko i milo a jednoczesnie o co Ci chodzi jelopie ja jestem urocza a Ty strzelasz fochy jak 14 latka wink
            • szeltie Re: wczoraj 07.05.11, 23:58
              wlasnie kloci mi sie to... bardziej mi zalezy, nie jemu...nawet teraz mam tego obraz... jest na gg - zawsze to on mnie pierwszy zagadywal... teraz nic z jego strony, mimo, iz ja tez jestes dostepna...
              • dzizas01 Re: wczoraj 08.05.11, 00:02
                no mowie Ci ze jest na Ciebie zly. Musialas cos zrobic o co sie zdenerwowal. Moze karty pokazaly ze za bardzo jestes gora, przy nim ta 2 pucharow mowi o duzym uczuciu, jak Ci zalezy to mowie, poluzowalabym i sama sie odezwala, dasz mu satysfakcje i i tak dalej wyjdziesz na slodka i urocza a on dalej na frajera strzelajacego fochy
                • szeltie Re: wczoraj 08.05.11, 00:07
                  ja wiem, ze on jest silny lew, ale ja jestem silna wagą, i nie bede wciaz ustepowac, bo ile mozna ? to ja wczoraj wyciagnelam reke - on to skrytykowla, nie docenil, wiec poczulam sie urazona...sorry, nie moge wciaz sie "podkladac" i udawac, ze jest wszytko ok, jesli nie jest crying
                  • asia.33 Re: wczoraj 08.05.11, 00:15
                    to go troszke przetrzymaj jak to cesarzowa..sadze ze i tak sie pogodzice wink
                  • dzizas01 Re: wczoraj 08.05.11, 00:17
                    no to go olewaj. Odezwie sie. Czasami po prostu moze Ci sie wydawac ze wyciagnelas reke, a ktos to olal, forma jest bardzo wazna. Bycie wspanialomyslnym to zaleta, a upartym debilem to wada wink Skoro w Twoim odczuciu wyciagnelas reke a on to olal, to teraz nie mozesz znowu sie odzywac. Jednak tak jak mowie, wyszlas w Cesarzowej i bede sie upierac ze masz duzo wiecej sily w tym zwiazku i to Ty powinnas dyktowac warunki. Tak wiec smialo, tez se strzel focha i miej pewnosc ze on sie odezwie, bo nie wyszlo w zadnej karcie zakonczenie zwiazku
                    • szeltie Re: wczoraj 08.05.11, 00:24
                      Wlasnie sie wylogowal, tzn poszedl spac nie odzywajac sie do mnie..jak nigdy...hmm.. mam nadzieje, ze mu przejdzie...poczekam , co bedzie dalej. Zaplate przesle jutro, dziekuje...
    • dzizas01 Re: wczoraj 08.05.11, 00:29
      luz wyslij mi cos wesolego tongue_out
      • misboaa Re: wczoraj 08.05.11, 01:01
        Jak Ty sie powinnas zachowac:
        Paz Mieczy, 4 Pentakli, Cesarzowa

Nic masz nie robić. To do ciebie się przychodzi a wtedy możesz łaskawi popatrzeć big_grin I masz siedzieć spokojnie, niczego nie wysyłać, nie dzwonić i takie tam. Nie napraszać się.
        Paź może radzić żeby ewentualnie stworzyć dobry grunt czyli siedzenie w włączonym gg jest ja najbardziej na miejscu big_grin Tylko bez żadnych tęsknych opisów tam tongue_out
        Pierwsze pytanie jest za to niefortunne i raczej nie da się z niego niczego wydusić. Tak czy siak Umiarkowanie w tej sytuacji to bardzo dobra karta.
        Napyskowałaś mu coś nie? big_grin
        • czu-jka Re: wczoraj 08.05.11, 08:33
          Misboaa ma racje. Uwazam, ze pod zadnym pozorem nie odzywaj sie. Cesarzowa nie moze sobie na to pozwolic, nie chce poprostusmile. A Umiarkowanie moim zdaniem moze swiadczyc o pogodzeniu, owszem ale tez o tym, ze moze juz byc wszystko jedno tak naprawde. Mi ta karta pokazala takie "wsio-rawno" jak to sie u nas mowismile.
          Dodam jeszcze, ze nie warto robic z siebie tej 14-latk, bo tak naprawde niewiele to da tylko moze nadszarpnac Twoje wlasne postrzeganie siebie. Jak facet naprawde chce to potrafi wiele zrobic dla kobiety. I to bezdyskusyjna teoriasmile.
          • szeltie Re: wczoraj 08.05.11, 15:30
            No i uparciuch nadal milczy ;]. Napyskowalam mu, bo mu sie nalezalo. Nie moze byc tak, ze on robi sobie ze wszystkiego jaja i ja mam to akceptowac, ale juz z nim, to jak ze swietym jajkiem najlepiej i uwazac, aby na odcisk przypadkiem nie nacisnac ;]. Naprawde mi te karty do niego nie pasuja. Wszystkie poprzednie rozklady pokazywaly cos zupelnie odwrotnego - ze chce tylko sie bawic, nic stalego itd. A moze tu inna kobitka sie pokazala hmm ?
            • misboaa Re: wczoraj 08.05.11, 15:44
              szeltie napisała:

A moze tu inna kobitka sie pokazala hmm ?

Nie wymyśla dziewczyno bo bzika dostaniesz big_grin pierwsze pytanie skopane, ale w dugim przciez o ciebie choodzi. Z resztą romans jako Umiarkowanie??? Raczej ślub bigamiczny gdzie wszyscy są zadowoleni tongue_out
              Daj spokój.
              • dzizas01 Re: wczoraj 08.05.11, 17:09
                dlaczego skopane? dalej mozna to interpretowac, zalezy ile razy zes stawiala na niego te same pytania, bo jak piszesz ze wszystkie 'inne' ale dalej 2puch i umiarkowanie nalezy rozumiec jako pogodzenie sie. Zadnej innej baby karty nie pokazaly.

Mis jak mam zadac pytanie, zeby bylo poprawne?
                • szeltie Re: wczoraj 08.05.11, 18:07
                  kladlam na niego ale partnerski itp rozklady, a ta syt jest najswiezsza... Wyslalam Ci dzizas maila ale wrocil do mnie.
                  • dzizas01 Re: wczoraj 08.05.11, 18:24
                    rozumiem, to w takim razie badz cesarzowa, nie odzywaj sie i czekaj, moim zdaniem on sie odezwie.

dziiizas@gmail.com
                • misboaa Re: wczoraj 09.05.11, 01:46
                  dzizas01 napisała:

> dlaczego skopane? dalej mozna to interpretowac, zalezy ile razy zes stawiala na
                  > niego te same pytania, bo jak piszesz ze wszystkie 'inne' ale dalej 2puch i um
                  > iarkowanie nalezy rozumiec jako pogodzenie sie. Zadnej innej baby karty nie pok
                  > azaly.
                  >
                  > Mis jak mam zadac pytanie, zeby bylo poprawne?

pytanie musi być jasne i konkretne. Ty złączyłaś dwa w jedno i nie da się dobrze na nie odpowiedzieć i to jeszcze za pomocą trzch kart które często są problematyczne/choć ja tak robię czsami tongue_out

Co on czuje i jakie ma plany w zachowaniu w stosunku do Ciebie
                  Krolowa Mieczy, 2 Pucharow, Umiarkowanie
                  winno być:
                  1. Co on czuje?
                  2. Jakie ma plany w zachowaniu w stosunku do Ciebie
                  wtedy wiadomo które karty na co odpowiadają
                  Chyba, że zrobiłaś np:
                  Co on czuje - Królowa Mieczy i jakie ma plany w zachowaniu w stosunku do Ciebie -2 Pucharów
                  ale co z Umiarkowaniem? I skąd my to mamy wiedzieć?
                  Dlatego tak ważne jest indywidualne podajście wróżki
                  • szeltie Re: wczoraj 09.05.11, 07:01
                    w sumie racja, czy to znaczy, ze powinnam jeszcze raz postawic sobie karty na owa sytuacje ?
                    • asia.33 Re: wczoraj 09.05.11, 10:00
                      ja uwazam ze karty ladnie pokazły ze zgoda nastapi, spotkanie, rozmowa, moze jakas kolacyjka (2puch) to powoli wyrownac cisnienie, uzdrowic sytuacje ale umiar zazwyczaj opoznia wszystko i nie działa pochopnie...karte umiaru kieeeeedys dawno czytalm porownanao do karty leczenia czyli to jakis proces , dzien po dniu powinno byc blizej zdrowienia sytaucji miedzy wami....to karta zalagodzenia sporow i 2 puch tez jest karta dobrego porozumienia
                      na temat dzialania = cesarzowa ...nie skacz za nim..pokaz ile jestes warta, dbaj o siebie o swoje dobro wygode..nie mozesz za kazdym razem wybaczac i pierwsza wyvciagac reki bo on uzna ze cokolwiek zrobi ty i tak na to pozwolisz i bedzie ok. Cesarzowa zna swoja pozycje w zwiazku i ma szacunek dla siebie samej nawet czasami kaprysi i przesadza w uwielbianiu samej siebie
                      • szeltie Re: wczoraj 09.05.11, 15:04
                        kurcze, ciezko mi jest tak czekac sad. W innym poscie ktos zrobil sobie rozklad na tarot.de. Z ciekawosci i ja sobie zrobilam na te syt. I co mi wyszlo :

Co ciebie porusza - sąd - ograniczenia ?
                        Co dzieje się teraz - 2 kielichy - oto chodzi, ze nic sie nie dzieje, nie mam pojecia, jak to zrozumiec
                        Nastawienie partnera do mnie - krol kielichow - pozytywne, ale bierne
                        Rada - walet monet - zajac sie materialnymi sprawami ? a moze to co juz ktos wspominal - dac szanse losowi w postaci np pokazywania sie na gg ?

Kwintesencja - głupiec + cesarz - cos nowego sie zadzieje, co w efekcie da stabilizacje ? a moze chodzi o kogos nowego ?
                        Jest maly szok, bo kilka kart sie powtorzylo...nie jestem pewna co do poprawnosci tlumaczenia tych pytan ;/...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka