Dodaj do ulubionych

Nowy hit PiSu: Dekomunizacja.

09.09.06, 12:54
Dekomunizacja ,desolidaryzacja ,dekaczyzacja,destabilizacja,
lustracja ,destrukcja,obstrukcja i.t.d.A mnie się marzy normalny kraj.Nie
dziwię się ,że młodzi wieją ,gdzie pieprz rośnie.
Obserwuj wątek
    • jasfinks Re: Nowy hit PiSu: Dekomunizacja. 09.09.06, 18:07
      Dekomunizacja...nareszcie! Lepiej późno niż wcale! A młodzi wieją od warunków
      stworzonych przez komuchów! Już dawno by uciekli tylko za komuny to był
      zamknięty obóz pracy przymusowej! Udało się nielicznym którzy np ryzykując
      życiem porywali samolot...
    • mono80 Re: Nowy hit PiSu: Dekomunizacja. 10.09.06, 08:37
      skuterionex napisał:
      > Dekomunizacja ,desolidaryzacja ,dekaczyzacja,destabilizacja,
      > lustracja ,destrukcja,obstrukcja i.t.d.A mnie się marzy normalny kraj.Nie
      > dziwię się ,że młodzi wieją ,gdzie pieprz rośnie.

wychodzi na to,że za rządów PiS-u młodzież i nie tylko zaczęła opuszczać kraj
      bo tutaj nie da się żyć.Statystyki mówią,że największa fala wyjazdów nastąpiła
      po wejściu Polski do Uni czyli w latach 2004-2005 jeśli się nie mylę,a jeżeli
      się mylę to proszę mnie poprawić PiS wygrał wybory jesienią 2005 roku,to było
      już po największej fali wyjazdów.Może to jest skrót myślowy "PiS źle rządzi to
      skutkiem tego są wyjazdy z Polski",chyba nie, bo przyczyną tych wyjazdów są
      44-letnie rządy komunistów i 17-letnie rządy nieudaczników wprowadzających
      gospodarkę rynkową w myśl hasła "róbta co chceta",tylko robić to mogli wybrani
      i namaszczeni przy okrągłym stole sb-ecy i komuniści i niektórzy solidaruchy.
    • mono80 Re: Nowy hit PiSu: Dekomunizacja. 10.09.06, 08:47
      I jeszcze jedno nie wiem czy dekomunizacja coś da,bo jest spóźniona conajmniej
      16 lat i ci,których powinna objąć juz dawno uciekli w prywatny biznes a tych
      ona nie dosięgnie,bo ma obejmować stanowiska państwowe i w spółkach skarbu
      państwa.
      • djmixer1 Re: Nowy hit PiSu: Dekomunizacja. 10.09.06, 09:14
        Niech kaczory zaczną dekomunizację od siebie a nie chronią byłych
        funnkcjonariuszy spraw wewnętrznych (Wojciech Jasiński). Obłudnicy.
        Już się na was wszyscy poznali.
      • jasfinks Re: Nowy hit PiSu: Dekomunizacja. 10.09.06, 11:22
        mono80 napisał:

>...nie wiem czy dekomunizacja coś da,bo jest spóźniona...<

Chwasty z ogrodu trzeba usuwać w każdym czasie jeśli chce się mieć dobre plony i
        ładny ogród...Po za tym jeśli się karze ofiary komuchów(lustracja) to tym
        bardziej trzeba rozliczyć głównych sprawców tj. czerwoną mafię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka