28.05.11, 11:59
Od jakiegos czasu chciałam zwiedzic okolice Polski dalekie od mojego miejsca zamieszkania. W tym roku nadarza sie dogodna okazja, ale chciałabym pojechac samochodem, zeby na miejscu byc mobilną i jest to daleko, jednym słowem cały dzien jechania.
zadałam pytanie, Czy pojechać do B. w urlopie.
Klimat: 5 kielichów, 5 mieczy, 2 buławy- jest okazja, może nie będe az tak zadowolona jak sobie obiecuje, decyzja nalezy do mnie.
Przeciw wyjazdowi/ za wyjazdem
1. Pytający w problemie- Koło fortuny- jeszcze nie podjęlam decyzji, nie wiem jak ostapie.
5/2 jak jawi sie opcja na dzien dzisiejszy Cesarz/Mag- ode mnie zalezy czy pojade, od mojego cenzora, czy go pokonam, czy jednak wewnetrzne obawy zwyciężą
6/3. jakie sa te opcje, cała prawda o nich- Pustelnik/Paż puch.- jak nie pojade, to prawdopodobnie spędze wakacje sama, na rozmyslaniach ile straciłam, jak pojade, bedzie okazja do zawiazania nowych znajomosci.
7/4 co się wydarzy jak wybiore daną opcje? As kielichow/Sprawiedliwosc jak nie pojade, to bedzie szansa na cos na miejscu, na cos zwiazanego z uczuciami, a jak pojade, to spędze czas tak, jak sobie zorganizuje, bedzie przyjemnie, ale wysiłek podrózy poczuje
9/8. co pcha pytającego do wybory danej opcji -Arcykapłanka/6 puch - kapłanka z cesarzem pokazuja mi wewnetrzbe opory, cos co jest nieznane, troche przeraza, czy sobie sama poradze w tak dalekiej wycieczce, ale odwiedzenie tych rejonow było moim marzeniem, co doskonale pokazuje 6 puch. Pomysl w mojej drodze zakiełkował juz klika lat temu, czekałam na okazje.
Nie doradziły mi karty czy jechac, dalej nie wiem, pewnie cokolwiek zrobie to i tak bedzie ok, czasem na takie pytania, taka własnie otrzymuje odpowiedz.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Wakacje. 06.06.11, 17:19
      Klimat: 5 kielichów, 5 mieczy, 2 buławy
      Klimat podróżniczy, zwraca uwagę dwoistość. Na każdej z kart widnieją dwa różne wyniki, dwie drogi. Albo będziesz nieusatysfakcjonowana, albo to ty będziesz zwycięzcą, komuś komu się udała wspaniała wycieczka, a inni moga ci jedynie pozazdrościć. Nie masz czasem dwóch opcji podróży? Jedna z nich może być niekorzystan, druga wprost przeciwnie. W tych trzech kartach mogą się też pojawiać twoje obawy związane z podróżą.
      1. Pytający w problemie- Koło fortuny
      Koło Fortuny lubi zmiany, pędzi ku przygodzie, najlepiej dla niego by było aby każdy dzień był inny, żeby coś sie działo, zerwanie z rutyną, pójście trochę na żywioł, nie przejmowanie się tym, że plan podróży nie został zrealizownay punkt po punkcie.
      5/2 jak jawi sie opcja na dzien dzisiejszy Cesarz/Mag
      Cesarz dobrze napisałaś, sam decyduje gdzie pojedzie i kiedy, myślę, że masz dobrze przygotowaną podróż, wszystko wykalkulowane, tak żeby mniejszymi i większymi sprawami organizacyjnymi już się nie martiwć. Nie wiem co napisać o karcie Mag, ale wydaje mi się, że szykują się tutaj jakieś możliwości, coś można by zrealizować, stworzyć według własnego pomysłu.
      6/3. jakie sa te opcje, cała prawda o nich- Pustelnik/Paż puch
      Jak nie pojedziesz będziesz czegoś szukać na miejscu, kombinować jakby gdzieś wyjechać. Ten Pustelnik wyglada na wędrownika, który nie ma zamiaru w jedym miejscu siedzieć, kojarzy się ze szlakiem górskim, a nie siedzeniem w domu. Napisałabym, że będzie to samotne podróżowanie ale As Kielichów dalej mówi, że na coś ciekawego Pustelnik trafi. Paź Kielichów możesz poznać symatycznych ludzi, fajnych miejscowych, którzy mogą ci wiele powiedzieć o miejscu, z którego pochodzą. Dobry materiał na książkę wink
      7/4 co się wydarzy jak wybiore daną opcje? As kielichow/Sprawiedliwosc
      As Kielichów mnie pokazje przyjemnie niespodzianki losowe. Nie wiem czy to będzie miłość, partner, ale kiedy ta karta potrafi sprawić przyjemność osobie trafiając nie tylko w jego gusta, ale zwyczajnie dostajesz więcej niż się spodziewasz. Chcesz rower, a dostajesz rower z najwyższej pólki, najdroższy, ostarni krzyk mody. Sprawiedliwość też tak myślę.
      • 2bieguny Re: Wakacje. 07.06.11, 08:30
        Tak, w ogóle mam dwie opcje, brawo Nielaiku, a trzecia to zostanie na miejscu, wtedy więcej czasu posiedze z bliskimi. No i sama widzisz, nie ma odpowiedzi co robic, jechac, czy nie ;/ myslę, bo coraz bliżej i trzeba będzie się na cos zdecydować.
        • nielaik Re: Wakacje. 07.06.11, 14:20
          Według mnie karty opowiedziały. Jedna z opcji jest niekorzystna, a druga tak. Postaw karty na każdą z tych dwóch podróży, tak żeby się dowiedzieć, wyeliminować tę złą, a wybrać tę dobrą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka