Dodaj do ulubionych

odwrócone

30.08.11, 10:40
wczoraj pomyslalam sobie ze trzeba by sprobowac z odwróconymi i zapytalam dzisiaj kart stosujac odwrocone...pytanie tenndencyjne ale bylam ciekawa (poniekad znam odp stad łatwiej mi w interpr)
uczucia Pana do Pani:
koło fort(-), krolowa puch, 6kiji
kolo jako informacja nr 1 czyli sytaucja wyjsciowa , kolo proste to zmiany,podleganie wahaniom, niepewnosc wiec skoro odrocone moze wskazywac na stałosc i niechcec do zmian...nie wiem czy slusznie tak interpretuje... krolowa puch kobieta dobra kandydantka na zone, matke osobe bliska sercu ( w klasycznych to dama kier)...6kiji odniesiony sukce zwyciestwo smile
ma to jakis sens???
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: odwrócone 30.08.11, 12:41
      Też bym podobnie interpretowała.
      Koło Fortuny (-) - zmienił swoje (lub jej) pierwotne nastawienie na przeciwne lub wahał się, aż się upewnił;
      Królowa Pucharów - zakochał się w niej, jego uczucie do niej rozkwitło w pełni;
      6 Kijów - zdobył jej uczucie i jest pewny swoich.

Długo stosowałam karty proste zanim zaczęłam odwracać i teraz gdy nie wiem jak zinterpretować odwrócenie karty, to zastanawiam się jak bym interpretowała wcześniej, tzn, nie odwracając kart. I fakt odwrócenia traktuję jak jakieś przeszkody, utrudnienie sytuacji - coś nie poszło od razu, gładko, tylko trochę trwało, coś trzeba było przezwyciężyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka