Dodaj do ulubionych

Świat - jaki on jest?

07.10.11, 00:31
Sfrustrowana niepowodzeniami w życiu osobistym zrobiłam sobie rozkład, w którym jedna z kart odpowiadała na pytanie "jaki powinien być mój partner fizycznie" i wyszła mi karta Świat. Trochę mnie to zaskoczyło, więc położyłam sobie jeszcze dwie karty z pytaniem, czy w ogóle mam szansę zawrzeć związek, a jeżeli tak, to z kim. Pierwsza wyszła 3 kielichów (więc niby optymistycznie), a druga - znowu Świat. (Wiem, nie powinnam pytać w kółko o to samo. Wybaczcie desperatce.) I teraz tak myślę -bo Świat w znaczeniu ogólnym "jaki to człowiek" może oznaczać różne rzeczy, np. obcokrajowca albo pilota latającego po całym świecie, ale jak Świat może opisywać czyjąś fizyczność? Chyba że... tam w końcu w środku jest, excusez le mot, goła baba, czyżbym była nieuświadomioną lesbijką?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Świat - jaki on jest? 07.10.11, 09:01
      Pageofcupesmile Padłam z tą lesbijką. Podobno 1/3 lub nawet więcej kobiet jest biseksualnych. Więc kto wiesmile.
      Ja rozumiem Cię, bo sama nie mam ulozonego zycia osobistego.
      Ale przestałam klasc tego typu rozklady, gdy na pytanie jaki będzie mój przyszły mąż na wygląd wyszedł mi Rycerz Pucharów, a na charakter 10 buławsmile.
      Świat moze swiadczyc wlasnie o kims z zagranicy, badz tez kims otwartym. Moze bedzie mial odmienny typ urody poprostu.
      • anna151sx Re: Świat - jaki on jest? 07.10.11, 09:22
        Ha ha ha
        Wybacz, ale usmialam sie do lez smile Ciagle nie moge sie uspokoic. dzieki za wprowadzenie mnie w dobry nastroj. Gdybys byla lesbijka, to bylabys tego swiadoma juz. Zreszta podobno kazdy ma sobie odrobine zainteresowania homoseksualizmem smile
        Nie badz ciekawa wygladem, w koncu rozne typy nam sie podobaja. jesli go zobaczysz, to od razu stwierdzisz, ze Ci sie podoba - nawet jesli bedzie odbiegal od zalozonych standardow.
        Moje pierwsze skojarzenie: ze musisz go poszukac w swiecie, nie w okolicy. Jest bardzo pozytywna zapowiada otwarcie na swiat, na zwiazek rowniez.
      • zainteresowany1977 Re: 07.10.11, 09:32
        Kobiety często całują się na powitanie, często idą ze sobą pod rękę, więc coś w tym jest smile
        • anna151sx Re: 07.10.11, 09:42
          Zainteresowany, a rosyjskie meskie misiaki i pocalunki w usta to pies?
        • czu-jka Re: 07.10.11, 10:58
          Ja całuję co najwyżej w policzeksmile. W usta tylko wybrańcówwink.
          Ale mężczyzni lubią te damskie przytulanki. Lesbijki ich kręcą ale już męskie uściski brzydząsmile.
          • algaria Re: 07.10.11, 11:23
            Bo kobiety w seksie są piękne
            A co do świata - to człowiek otwarty lub żyjący w swoim świecie w innym środowisku to może być obcokrajowiec
            • pageofcups Re: 07.10.11, 14:24
              No co się śmiejecie, tyle tu było wątków o tym, że tarot pokazuje czasem dosłownie to co na obrazku, to się zaczęłam zastanawiać smile

OT - w wielu krajach, szczególnie w tych, gdzie nie do pomyślenia jest chodzenie za rękę z dziewczyną, zupełnie normalny jest widok facetów obejmujących się na spacerze. Opowiadał mi ktoś, kto pracował na Bliskim Wschodzie, jak to widuje się regularnie żołnierzy z kałasznikowami na plecach i trzymających się za rączki jak przedszkolaki.

A tak w ogóle to głupio mi się przyznać, ale... to nie Świat. Pierwszy raz kładłam karty Thoth, jak widać z daty pierwszego posta było późno i mi się popierniczył Aeon (czyli Sąd) ze Światem. Na obu gołe baby, to mnie zmyliło. Wniosek: nie kłaść kart na śpiąco i trzymać się tych talii, które znam.
              • algaria Re: 07.10.11, 15:44
                jak sąd to z pewnością będzie zombi tongue_out
    • nielaik Re: Świat - jaki on jest? 08.10.11, 17:54
      Eric Nortman True Blood, tak ta karta mi go pokazała. Kobietom się kolana uginają, więc jeśli na jego widok poczujesz w nich drżenie to będzie właśnie ten. Mężczyźni Świat mają poczucie humoru, otwarci, weseli, komunikatywni. Można z nimi konie kraść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka