czu-jka 20.10.11, 22:19 Zdażył Wam się? Na czym polega? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Związek karmiczny 20.10.11, 22:46 miałam 2 Pierwszy to mój pierwszy facet wielka ogromna miłość związek destrukcyjny toksyczny choć kochałam że mogłabym życie oddać i a drugi to z B od którego nie mogę się uwolnić to jest silniejsze ode mnie staram się nie dawać ale myślę i tęsknię. Nieciekawa sprawa i radzę go nie mieć jak chcesz bym sprawdziła Ci z numerologicznego punktu czy masz związek karmiczny to podaj mi wasze daty ur. (możesz na priv) Podobno można też sprawdzić z astrologicznego punktu i podobno z B nie miałam ale to nie możliwe - to jest za silne Odpowiedz Link
czu-jka Re: Związek karmiczny 21.10.11, 08:50 Wczoraj byłam u znajomej tarocistki i postawila mi przy okazji karty na tą nową znajomosc. Powiedziala, ze to wlasnie zwiazek karmiczny. Miedzy nami byl Diabel. U niego bardzo fajne karty (Gwiazda, Rydwan, Kaplan) a u mnie (Pustelnik, Wisielec, Kaplanka), Na relacje Kochankowie. Powiedziala mi, ze Kaplan to wlasnie on. A Kaplanka Ja. Cos w tym karmicznym moze byc, bo cos wyraznie zaiskrzylo juz od pierwszego spojrzenia. Ona na partnerskie tylko WA stosuje. Odpowiedz Link