Dodaj do ulubionych

ashantehx - urok miłosny

28.10.11, 15:57
Widzę , że wiele osób szuka kogoś kto pomoże rzucić urok miłosny. Dlatego chcę napisać o Pani Ashantehx, bo mi bardzo pomogła i to tylko za 40 zł więc chcę jej się chociaż trochę odwdzięczyć i zrobić jej taką małą reklamę:) bo nie widzę żeby miała dużo ogłoszeń w sieci... A naprawdę jest warta polecenia. .. Jej urok zadziałał naprawdę co jak widzę na forum nieczęsto się zdarza pośród innych tzw. czarowników. Bez zbędnego gadania i owijania w bawełne wszystko szybko zrobiła. To kontakt do niej ashantehx@wp.pl
Obserwuj wątek
    • magenta123 Re: ashantehx - urok miłosny 29.10.11, 11:00
      Dołączam-również ją polecam-nie będę się tu uwywnętrzniać, powiem tylko że jej czary działają
      • smul_live Re: ashantehx - urok miłosny 03.11.11, 11:34
        Czy to jest prawda czy reklama ???
    • ania-90 Re: ashantehx - urok miłosny 17.11.11, 08:29
      Witam
      Wiecie, kiedyś nie myślałam o tym że będę wierzyć w takie rzeczy. Możecie mnie potępiać mieć mnie za egoistkę - pieprz.e to. Zastosowałam urok. Mijają 2 tygodnie, sytuacja się nie zmienia, ba jest nawet jeszcze gorzej.
      Ale mam jakąś wiarę w sobie. Bo co innego mi zostało?. Nie znacie mojej sytuacji. Magia to jedyna rzecz, która może w jakiś sposób mi pomoże. Błagałam Boga, błagałam bliskich, bez skutku. Co więc mi zostało? Facet po 3 latach związku (szczęśliwego) po prostu mnie zostawił, z dzieckiem. Zostałam sana, obiecywał miłość po grób, a zostawiając mnie jeździł do starszej kobiety już żonatej. Od jej męża dostawałam wiadomości z pogróżkami, nie miałam życia. Mój facet gdy dowiedział się o ciąży nie był zachwycony, ale oczywiście był to powód dla niego by uprawiać ze mną sex. Potem odszedł. Nie odzywa się, nie chce płacić na dziecko. Zostałam upokorzona, zraniona jak nikt inny. On zaczął pić, stracił bliskich, znajomych. Po uroku jednak troche mu się zmieniło bo rozmawiając z jego rodziną dowiedziałam się że od tygodnia wszystko jest na dobrej drodze. I to mnie chociaż cieszy.
      Nie chcę go krzywdzić, nie chcę by cierpiał. Chcę po prostu by wrócił - mój kochany, którego ja pamiętam i którego tak dobrze ja znałam. To dobry facet wiem o tym. Po prostu coś u odbiło. Wszyscy tak mówią. Ktoś mi widocznie za bardzo pozazdrościł ;) Chcę odzyskać to co straciłam. Dlatego magia, heh tylko to mi zostało.
      • my_ironic Re: ashantehx - urok miłosny 23.11.11, 12:01
        Czy ktoś może ma jakieś info... ale korzystał z usług tej Pani??
        • esmetka Re: ashantehx - urok miłosny 05.12.11, 18:15
          Ja korzystałam. Na efekty trzeba czekać miesiąc. Minął on parę dni temu i jak na razie nic specjalnego się nie wydarzyło. Chociaż podczas tego miesiąca nastąpiło parę zmian na lepsze, może rozwija się powoli. Kontakt muszę przyznać rewelacyjny. Parę razy czekałam kilka dni, ale zawsze dostałam odpowiedź
          • tallaricco Re: ashantehx - urok miłosny 08.12.11, 17:38
            Ja też się zdecydowałam na tę Panią, zobaczymy, dam znać za miesiac, czy coś się zmieniło
            • smul_live Re: ashantehx - urok miłosny 09.12.11, 12:18
              po miesiacu brak kontaktu z tą panią:(
              • migottka17 Re: ashantehx - urok miłosny 09.12.11, 12:34
                Ja mam podobnie, jest gorzej niż sądziłam,że może być.
                • tallaricco Re: ashantehx - urok miłosny 09.12.11, 13:37
                  Ale czy są jakieś efekty uroku?? Czy nie widać zmian?
                  • esmetka Re: ashantehx - urok miłosny 09.12.11, 13:54
                    Z brakiem kontaktu to się nie zgodzę. Zadręczam Panią regularnie po upływie miesiąca i zawsze dostaje odpowiedź i zauważam, że powoli zaczyna działać, sytuacja się poprawia
    • picollo20 Re: ashantehx - urok miłosny 10.12.11, 21:54
      Ja też skorzystałem z usług tej pani. Powiedziała, że wahadło pokazało, że nie będzie problemów. Rzekomo urok rzuciła wczoraj. Napisała tylko jedno zdanie.
      • malika998 Re: ashantehx - urok miłosny 11.12.11, 08:03
        No, no miło mi powiedzieć że ashantehx to nie kolejna oszustka. Po 5 tygodniach czekania w końcu "upolowałam" moją ofiarę:) A wcześniej nawet nie chciał na mnie spojrzeć, nawet zostawił swoją dotychczasową dziewczynę, haha. Ta pani jest super i bardzo miła
        • picollo20 Re: ashantehx - urok miłosny 11.12.11, 16:13
          Ja się powstrzymam od komentarzy...
          Pani AshateHX powiedziała, że urok rzuciła i mam czekać miesiąc. Nic więcej, nic mniej.
          Zobaczymy.
        • sailormoon_2 Re: ashantehx - urok miłosny 12.12.11, 08:23
          Oooo to ja chętnie też zasięgnę porady tej Pani ;)
          • malika998 Re: ashantehx - urok miłosny 13.12.11, 21:15
            sailormoon_2 możesz do niej napisać na ashantehx@wp.pl, tel też jakiś ma ale nigdy go nie odbiera więc skasowalam
    • my_ironic Re: ashantehx - urok miłosny 25.12.11, 14:44
      jeśli ktoś chciłąby wymienić spostrzeżenia napiszcie na myironic@wp.pl byłabym bardzo wdzięczna:) POZDRAWIAM
    • picollo20 Re: ashantehx - urok miłosny 30.12.11, 10:06
      nie strasz mnie
      a lilka mieszka na Gajowickiej i ma konto w PKO??
    • picollo20 Re: ashantehx - urok miłosny 30.12.11, 10:07
      co do tego czy ucieka - mieszkam we Wroclawiu wiec jezeli chcialaby mnie oszukac to na pewno bym sie do niej przeszedl
      nie mniej jak na razie odpisuje na wszystkie maile i wydaje sie byc przekonywujaca
      • esmetka Re: ashantehx - urok miłosny 31.12.11, 09:39
        A kiedy miałeś z nią ostatni kontakt? Bo ja od ponad dwóch tygodni nie mogę doczekać się odpowiedzi
        • picollo20 Re: ashantehx - urok miłosny 31.12.11, 13:50
          Napisałem AshanteHX że przypadkowo spotkałem osobę na którą jest urok, a ona zachowuje się nienaturalnie i ucieka. Napisała, że to działanie uroku chodź ja mam pewne wątpliwości.
          Było to 4 dni temu.
          Może jest tak, że jeżeli potrafi kłamać - to robi to do oporu. Esmetka, a ile już minęło od rzucenia Twojego uroku?
          • esmetka Re: ashantehx - urok miłosny 31.12.11, 17:22
            Trzeciego stycznia minie dwa miesiące i ostatnią wiadomość od niej mam z 15.12 a pisałam później jeszcze dwa razy i nic, zero kontatktu
            • tallaricco Re: ashantehx - urok miłosny 31.12.11, 18:26
              Generalnie, wydaje mi sie, ze to jednak taka sama sciema jak wiekszosc urokow oferowanych w necie, moj byl wykonany gdzies kolo 20 grudnia, z "obiektem" uroku pewnie za miesiac sie zobacze i jakos ciezko mi sobie wyobrazic, zeby nagle ni z tad ni zowad zapalal wielka miloscia do mnie, no ale zobaczymy
              • smul_live Re: ashantehx - urok miłosny 01.01.12, 12:28
                Sciema, u mnie nic sie nie dzieje, minelo 2 miesiace , trzeba to powiedziec glosno ; dalismy sie nabrać !!!!
                • godnazycia Re: ashantehx - urok miłosny 05.01.12, 08:30
                  U mnie urok zadziałał. Ashantehx zaczęła rzucać 26.11.2011. Czekałam około 4 tygodni. Może to jest tak, że dla jednych działa, a dla innych nie? Czytałam gdzieś, że dla jednej osoby jeden urok może być świetny, a dla kogoś innego ten sam urok już nie działa. Może dlatego są takie rozbieżne opinie. A może to też zależy od wiary, bo jak ktoś nie wierzy w czary to one nie dzialają.
                  • malika998 Re: ashantehx - urok miłosny 05.01.12, 08:36
                    picollo20 i esmetka- jestem naprawdę zdziwiona że u was nie działa, bo u mnie była rewelacja. a może nie stosowaliście się do zaleceń ashantehx? bo z tego co pamietam to ma dosyć restrykcyjne wymagania-mnie np. zabronila sie odzywac jakiś czas
                  • morenka07 Re: ashantehx - urok miłosny 05.01.12, 08:47
                    godnazycia napisała:

> U mnie urok zadziałał ????? interesujące???? Wiem jedno, że autorką tych słów jest Ashantekx- Llilka- pani Aneta Polewiak - lub Strączyńska- jak wolicie. Nie dajcie się tej oszustce!
                    • smul_live Re: ashantehx - urok miłosny 05.01.12, 10:38
                      Zgadzają się jej dane jakie podajesz, nic nie działa, pic na wode !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • picollo20 Pytanie 05.01.12, 18:39
                        Dziewczyny - i jak? macie z nią kontakt?
                        Jeżeli AshanteHX to oszustka to osobiście się do niej przejdę po pieniądze. Czekam miesiąc i nie dam się robić w bambuko.
                        Nie jestem gó...arzem, żeby tolerować takie wybryki.
                        Poza tym mam pewne spostrzeżenia, z którymi mogę się wymienić z tymi które korzystały z uroku Anety P.
                        Poza tym, jeżeli juz oszukiwała to można złożyć zawiadomienie w prokuraturze.
                        • akisaseru Re: Pytanie 05.01.12, 19:11
                          Też się zdecydowałam po bardzo starannej jak mi się wydawało selekcji "pseudo" wróżek. Przeczytałam o niej nie tylko tutaj,ale i na innych forach. Opinie były dobre, wiec pomyslałam - może akurat. Mój "termin" jeszcze nie minął, wiec nadal czekam i omijam szerokim łukiem wszystko związane z osobą "zauroczoną", jak miałam przykazane.
                          • esmetka Re: Pytanie 05.01.12, 19:30
                            picollo20 odezwała się, podobno u mnie coś blokuje, chociaż widać małe postępy, jeśli masz ochotę porozmawiać to napisz emsetka@gmail.com. Wtedy napiszę więcej : )
                            • esmetka Re: Pytanie 05.01.12, 19:31
                              Przepraszam esmetka@gmail.com :)
                    • godnazycia Re: ashantehx - urok miłosny 08.01.12, 20:22
                      morenka07, a może ty jesteś oszustką? dlaczego mnie obrażasz, bo wystawiłam pozytywną opinię? jak dla mnie jest ok, co nie znaczy że jestem nią, ale jeżeli w twoim przypadku urok nie zadziałał, to się wcale nie dziwię-żaden facet chyba by nie chciał takiej dziwnej baby, nawet czary czasem nie pomogą:)
                      • morenka07 Re: ashantehx - urok miłosny 08.01.12, 20:53
                        Uderz w stół, a nożyce same się znajdą! Takie poruszenie ????
                        Jasne... kasa przestała spływać na wrocławskie konto bankowe, oj to przykre!!!
                        • akisaseru Re: ashantehx - urok miłosny 11.01.12, 11:10
                          A ja już nawet nie czekam na rezultat. Poczytałam trochę i wiem ze dałam się naciąc. Mówi się trudno. To jest sprawa sumienia tej pani. Ja nie umiałabym ciągnąc korzyści z determinacji innych ludzi. Frajerka ze mnie, ale cóż...
                          • tallaricco Re: ashantehx - urok miłosny 30.01.12, 09:51
                            Albo to jakos dziwny zbieg okolicznosci, albo to naprawde dziala, facetowi odmienilo sie o 180 stopni. Chce wrocic, wszystko naprawic....
                            • barrakuda25 Re: ashantehx - urok miłosny 03.02.12, 19:38
                              mam nadzieje ze wszystkie pozytywne opinie wypisują inne osoby a nie panie związane z panią ashante, ja rzuciłam u niej urok 6 stycznia. jak narazie nic nie drgneło, tylko mój profil na nk nawiedzają coraz to inne konta fikcyjne. Mam nadzieje ze urok sie udał bo kusi mnie bardzo jeszcze jeden urok finansowy. przeczytałam o nim gdzies na necie a potem sama pani ashante mi go oferowała. jesli cos sie ruszy to oczywiscie wam napisze i z przyjemnoscią wystawie odpowiedni komentarz.pozdrawiam
                              • ezoterium Re: ashantehx - urok miłosny 28.02.12, 23:55
                                :)
                            • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 08.10.13, 23:39
                              ma ktos kontakt po ktorwm skontakuje sie z ta wrozka bo nie wiem jak
                            • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 10.10.13, 09:48
                              a kto ci pomogl .to naprawde dziala?
    • wert74 Re: ashantehx - urok miłosny 03.02.12, 20:02
      Zapraszam na skryptor.cba.pl
    • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 08.10.13, 19:37
      witam da mi ktos namiar na ta pania kontakt jakis
    • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 08.10.13, 20:23
      da mi ktos kontakt bo nie wiem jak sie skontaktowac z ta pania myslalam ze tu bedzie jakis namiar
    • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 08.10.13, 20:25
    • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 08.10.13, 23:35
      poprosze o namiar do tej pani
      • smul_live Re: ashantehx - urok miłosny 09.10.13, 13:18
        wez kobieto nie zaśmiecaj i nie podbijaj tematu, email jest na samym początku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • stankowska2 Re: ashantehx - urok miłosny 10.10.13, 09:42
          moze tak grzeczniej szukalam jakiejs stronki pod tym adresem ale wyswietla sie te forum napisalam mejla i nic ponoc to oszustaka polecisz kogos sprawdzonego potrzebuje pilnie pomocy
    • euzebiabio Re: ashantehx - urok miłosny 01.05.14, 15:32
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka