03.12.11, 17:00
Dwa razy pokazały mi się w rozkładzie, kiedy pytałam o sprawy, które ostatecznie się nie wydarzyły, wiec pokazały mi, ze tego nie bedzie. Chociaz miałam strasznie długą przerwę w kartach smile
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: 4 mieczy 03.12.11, 18:19
      Prawda. Pokazuje też sjestę lub odpoczynek po obfitym posilku, pokazuje ciszę między dwojgiem osób, pewien rodzaj milczenia i czekania na reakcję drugiego czlowieka.
    • baba_potwor Re: 4 mieczy 03.12.11, 22:41
      Dawno temu zostałam wyznaczona do protokołowania pewnego meczu. Wyciągnęłam kartę z pytaniem, jak będzie mi się protokołowało i na ile będę zadowolona z siebie i swojej pracy na meczu. Wyciągnęłam 4 mieczy. Mecz się nie odbył, bo drużyna przeciwna nie dojechała z powodu nieprzejezdnych dróg (okropna zima była).
    • 2bieguny Re: 4 mieczy 17.12.11, 11:13
      dziś miało się zdarzyc coś, zrobiłam rozkład, krzyz, na pozycji 6 była 4 miecze. Juz mi sie wydawało, ze tego nie będzie. Wczoraj juz wiedziałam, ze nie bedzie. w zasadzie mogę nie patrzec na całosc, wiem ze nici. To juz 3 raz, kiedy 4 miecze pokazały mi, ze tego nie bedzie. Nie wydarzy sie.
      • lilka107 Re: 4 mieczy 18.12.11, 14:38
        no tak, bo w tej karcie nie ma żadnego ruchu, nic się nie dzieje, jest totalny bezruch. Jesli pytamy o wydarzenie, to 4mie mówi ze po prostu do tego nie dojdzie, co najwyżej moze byc przełożone na inny termin. nie lubię tej karty
        • coill Re: 4 mieczy 19.12.11, 12:03
          no zalezy wsumie o co pytamy, ale ja jej tez nie lubiebig_grin
          w sumie w wiekszosci sie tak negatywnie mi sprawdzila tak jak piszecie.
          ALe nie dawno wlasnie odkrylam ją inaczej i mi to zaburzabig_grin pytalam o zachowanie faceta od pewnej kolacji oraz o to czy do niego pojade itp.... i ta 4 przesladowala uznalam ze nici itd..
          A nie dosc ze pojechalam, bylo mi b fajnie to on tez sie bardzo dobrze zachowuje od pierwszej kolacji. dziwne. nie wiem czy te 4 miecze nie pokazały porpostu wspolnego lezenia na kanapie przed filmem? czy moze pokazuja ze nawet za pol roku nadejdą hehehe
    • ma_ewa01 Re: 4 mieczy 19.12.11, 14:28
      No takt, nie jest to najfajniejsza karta. Nawet żałobę może pokazywać też albo chorobę
      I u mnie także pokazuje zastój, bezruch, wymuszony przestój, ciszę ( może być przed burzą), przełożenie terminu, pobyt w szpitalu, sanatorium, zwolnienie lekarskie...
      Msmile
      • 2bieguny Re: 4 mieczy 19.12.11, 17:05
        ja zdaję sobie sprawę, ze może róznie pokazywac w zależnosci od pytania. Ja tylko w ramach szkoleniowych napisałam, ze w pytaniach na konkretne zdarzenia mi sie pokazała i nie odbyły sie tez spotkania i zdarzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka