Dodaj do ulubionych

hmmm mam dylemat zdrowotny

21.12.11, 12:15
Już od bardzo dawna moje nerki były grzeczne. Jednak od poniedziałku coś tam zaczyna się niemiłego dziać Mam dylemat - iść po receptę na środek bardzo pomocny ale ze skutkami ubocznymi czy leczyć się jakimiś domowymi sposobami Wiem... powinnam iść po receptę bo z nerkami nie ma żartów, ale jechać do lekarza stać w kolejce miedzy chorymi to może być katastrofa No nic zapytałam kart
Co się stanie jeśli wezmę lekarstwo rydwan 5 buław i paź buław szybko zadziała i mimo skutków ubocznych będę mieć miłe święta
Co się stanie jak poleczę się domowymi sposobami 2 kielichów słońce gwiazda będę mieć nadzieje że święta będą miłe
co robić 3 monet - kupić lekarstwo

Karty niejednoznaczne bo i tak dobrze i tak dobrze... i bądź tu mądrym
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 12:43
      Myślę też ze i tak i tak jest dobrze. Choc w 1 przypadku szybkie dzialanie, ale wiadomo jak to jest w przypadku antybiotyku.
      Tak czy siak warto pojsc do lekarza.
    • nielaik Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 13:38
      Lekarstwo musi być mocne. Ale po tym jak weźmiesz, po pierwsze uspokoi się, po drugie efekty uboczne nie będą się długo trzymać, szybko wszystko się unormuje. Tak odczytuję Rydwan, 5 buław, walka, szybkie spięcie i złagodzenie przy Paziu Buław (on jest w dobrej formie, może się ruszać, biegać, albo coś będzie podrażnione). Spuszczenie pary nastąpi. I czujesz, że działa. Jenak karty na domowy sposób masz też dobre i mocne. 2 kielichów zawsze kojarzyła mi się z nerkami (rysunek mam na myśli, żywioł też idealnie odpowiada temu narządowi), potem jest mocne Słońce, które je ogrzewa, powinny dostać energetycznego, mocnego kopa (żeby tylko to nie oznaczało bólu), potem Gwiazda. Tylko, że ona leje wodę, albo będziesz dużo sikać (czy to dobrze w twoim przypadku nie wiem), albo wszystko wraca do obiegu. Woda prawidłowa cyrkulacja. Powtórzenie motywu z 2 kielichów. Nerki filtrują, Gwiazda też.
      Nie mniej poczekajmy, aż się dopiszą bardziej doświadczeni tarociści. Nie wiem czego użyjesz domowym sposobem, ale mnie się wydaje, że to naprawdę coś dobrego. Nie niszczy, łatwo wraca na swoje miejsce.
      A talia z jakiej korzystałaś?
      • algaria Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 13:50
        Decameron - mało tego na karcie gwiazdy kobieta sika do dzbanka wink więc jak najbardziej karty oddały problem - a ja właśnie często biegam do toalety ale zapisałam się też do lekarza po receptę na ten silniejszy lek - tak w razie czego by w w święta nie wylądować na nefrologii
        • nielaik Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 15:41
          Patrząc na obrazki, nie podoba mi się Gwiazda. Na początku przez chwilę ucichło, a potem wszystko puściło. Możesz naprawdę w dużych ilościach tej wody stracić. Kobieta i garnek jest sporych rozmiarów. W pierwszym rozkładzie jesteś otumaniona na początku-Rydwan, ale na końcu Paź Buław w pełni kontroluje zawór. W przeciwieństwie do Gwiazdy, zajmuje się czymś co go interesuje.
    • krolowa.mieczy Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 15:59
      Te domowe sposoby to tak sobie. Słońce skojarzyło mi się z ciepłymi gaciami smile Albo jakimś gorącym okładem. Ale tak czy siak wróci Ci dolegliwość.
      3 monet to tabletki jak w mordę szczelił smile
      • algaria Re: hmmm mam dylemat zdrowotny 21.12.11, 16:59
        Lek kosztował całe 4,50 i już zaczęłam go brać - lepiej wcześniej zainterweniować niż czekać na gorączkę i potworne bóle co znam z autopsji. Chyba 6 lat miałam spokój więc się nie dziwie że się nerki odezwały - choć i tak mnie zaskoczyły - gacie barchanowe i włochate noszę na co dzień, podkoszulek chronię plecy jak tylko mogę, nie sikam w przeciągu wink a tu jednak. No ale ja zawsze coś muszę na Święta zdrowotnego odwalić wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka