2bieguny
07.01.12, 15:15
zrobiłam rozkład dzis dopiero, spojrzałam tez na ubiegłoroczny, zreszta gdzies go tutaj przypominałam.
a teraz na 2012.
1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) - Wisielec
2. Najważniejsze wydarzenie w 2012roku - 6 mieczy
3. Co cię czeka w sferze osobistej - śmierc
4. Co cię czeka w sferze zawodowej - 2 buław
5. Czego się nie spodziewasz, co cię zaskoczy - 3 buław
6. Nowe perspektywy i możliwości - 9 buław
7. Jak podsumujesz rok - 9 puch
8. Co od ciebie odejdzie - paz buław
9. Co z tobą zostanie - 5 buław
10. Rada na rok 2011 - Q buław
Kwintesencja wróżby (suma kart bez dworskich) - XiX Śłonce
Rzokład mnie zaskoczył, generalnie nie wiem jak się ma Wisielec do całej reszty, ogólnie jak go wylosowałam, to pomyslałam, rok stagnacji, nic sie wielkiego nie wydarzy, bede tak sobie trwac w swoim, ale potem zobaczyłam duzo buław. Wiec nie wiem jak to zinterpretowac.
Rok niby w zawieszeniu. jednak najwazniejsze wydarzenie wiaze sie z jakims ruchem, czyms nowym podjeciem decyzji o zmianie, karta brama, W sferze osobistej jakby miało sie wszystko zmienic, wiec co ma to do wisielaca? zawodowo nowe mozliwosci, nowe wyzwania i decyzje. Nie spodziewam sie jakis nowych perspektyw , które sie pojawią, pewnie dotyczy to całego zycia. Nie bedzie mi łatwo podjac decyzje, bede się zmagac. Nie mam pojecia co moze oznaczac paz buław? cos przestanie byc w powijakach? Zostanie ze mna praca, współpraca, rywalizacja w dobrym tego słowa znaczeniu. mam byc kobietą czynu, czy kobietą namiętną w Q buław?
Całosc podsumowauje Słonce.
Pzrynam, ze trochę mało w tym widze. Wisielec nie pasuje mi do reszty, chyna, ze to stan wyjsciowy.
Co myslicie?