czu-jka 08.01.12, 20:03 Które z tych kart kojarzą Wam się z seksem? 1. 7 monet 2. Kapłan 3. 6 buław 4. Rycerz Mieczy 5. 10 Mieczt 6. Moc 7. 3 Miecze 8. 5 buław 9.5 pucharów 10. Księżyc 11. Rycerz Monet 12. Mag W kolejności daje to jakąś historię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:12 czu-jka napisała: > Które z tych kart kojarzą Wam się z seksem? > 1. 7 monet Długie czekanie z powodu > 2. Kapłan wahań natury moralnej > 3. 6 buław jednak męska natura zwycieża > 4. Rycerz Mieczy nie ma chwili do stracenia, byle do przodu, szybko > 5. 10 Mieczt gwałtowna końcówka i opadanie z sił > 6. Moc ale od czego jest kobieta i jej ręce? > 7. 3 Miecze nie ma że boli, bo ona też chce > 8. 5 buław więc krew staje się czerwona i krąży i krąży w pośpiechu > 9.5 pucharów płacz ze szczęścia (ew. płacz z powodu nakrycia w miejscu publicznym - patrz 5 kijów) > 10. Księżyc sen > 11. Rycerz Monet znów odpoczynek > 12. Mag i do dzieła/ działa > W kolejności daje to jakąś historię Wygrałam coś? Odpowiedz Link
czu-jka Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:17 Buziaka,ale nie o taką historię chodziło. 1 kartę na 1 miesiąc. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:33 Algaria napisze. Ona ma Decamerona to po obrazkach nawet da Ci szybkie odpowiedzi Odpowiedz Link
czu-jka Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:40 Na mojej na 9 są mężczyzni. De facto nie wszystkie karty mają takie znaczenie taroteca.multiply.com/photos/album/197/New_Vision Odpowiedz Link
algaria Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:48 Kochana w decameronie na każdym obrazku jest seks - no prawie na każdym - aż wyciągnę talie i zobaczę Odpowiedz Link
czu-jka Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:19 Ps. Królowo masz talent, może jakieś opowiadania płomiennej natury warto pisać Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:32 czu-jka napisała: > Ps. Królowo masz talent, może jakieś opowiadania płomiennej natury warto pisać: > ) Nie nadaję się do tego. Ckliwe wychodzą, brak pieprzu. Ale pisywałam kiedyś na innym forum krótkie opowiadanka wspólnie z innymi. Fajnie wychodziło. Na priva mogę podesłać Ci linki Odpowiedz Link
algaria Re: Seksualnie:) 08.01.12, 20:46 moc - ewidentnie , księżyc może być ale w ukryciu i po wszystkim zostawiony niesmak, mag - facet który może zwabić cie do łózka on ma wielka moc wpływania na ludzi Odpowiedz Link
algaria decameron 08.01.12, 20:58 czu-jka napisała: > Które z tych kart kojarzą Wam się z seksem? > 1. 7 monet - seks ze starszym mężczyzną wybitnie na jedźca - Ty nadasz rytm i tempo > 2. Kapłan - ręczna robota Twoja - fetysz lub bal karnawałowy - przebrania wybitnie zakonne > 3. 6 buław - seksu brak odpoczynek sielski anielski > 4. Rycerz Mieczy - łapiesz go na stopa zadzierając kiecę > 5. 10 Mieczy - łono natury znów na jeźdźca czyli figle migle w trawie > 6. Moc - nietypowa pozycja pan silny seks przodem na stojąco pan podnosi cię na jednej nodze > 7. 3 Miecze - starszy pan podglądacz - przesłanie mówi zasłaniaj okna i zamykaj drzwi > 8. 5 buław - jeszcze nie seks ale pan pomaga Ci się rozebrać - a może zalejesz sukienkę na przyjęciu i szybko trzeba plamę zaprać - uwagę przykuwa brak bielizny > 9.5 pucharów - też bez seksu aczkolwiek fetyszysta lubiący pieścić stópki > 10. Księżyc - tu już po pan za oknem ciuchy też - czyżby was nakrył ktoś kto nie powinien?? > 11. Rycerz Monet - Na bogato! Podejrzewam samochód i przednie siedzenie bo wątpię żebyście kochali się na koniu Pan z tej radości będzie szastał pieniędzmi > 12. Mag - tu niestety nie zadziała nawet wystawiona Twoja goła pupa owszem pan i sobie poklepie ale chyba zbyt leniwy by się zabrać za robotę ale i tak sama myśl o Twoim zabieganiu o niego przyprawia go o błogą minę. To tyle jeśli chodzi o decamerona Odpowiedz Link
czu-jka Re: decameron 08.01.12, 21:11 nie no, starsi panowie, konie...to z całą pewnością sie ziści Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Seksualnie:) 08.01.12, 22:12 To na poważnie teraz 6 kijów - szybki seks; jeden raz, ale z pasją i emocjami Ryc mieczy - jeszcze szybszy seks, na zimno, jeden raz i każdy odchodzi w swoja stronę. Moc - wiadomo 5 kijów - chyba nie seks ale przygrywka do seksu. Mag - oh yeah! Odpowiedz Link
czu-jka Re: Seksualnie:) 08.01.12, 22:24 Jeśli tak po 1 razie to w ciągu jednego roku musiałabym mieć aż 5 partnerów seksualnych. To nie możliwe. Przez całe życie tylu nie miałam. Choć moja karta przewodnia to As Buław na 2012, to kto wie. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Seksualnie:) 08.01.12, 23:13 Ale skąd wiesz że to kilku różnych? Może jeden i ten sam? I widzisz?! Mój nos do Monetowego się nie mylił! Masz na jesień asa kijów, pokrywa się z monetowym jak w mordę szczelił PS Kilka ciąż na forum zobaczyłam, kilku facetów też, 3kg seksu i owszem. ;D Mogę spokojnie jechać. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Seksualnie:) 08.01.12, 23:25 Spokojnie jechać to nie, bo i tak będziemy tesknić za Tobą Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Seksualnie:) 08.01.12, 22:25 czu-jka napisała: > Które z tych kart kojarzą Wam się z seksem? > 1. 7 monet -czekam na tego jedynego > 2. Kapłan - który poprowadzi do ołtarza > 3. 6 buław - udało się, łatwe zwycięstwo > 4. Rycerz Mieczy - proza życia, konflikty > 5. 10 Mieczt - masakra, syt sięga dna, to jednak nie ten...brak chemii > 6. Moc - ale krew nie woda > 7. 3 Miecze - chociaż serce boli, dylematy > 8. 5 buław -szukam, walczę > 9.5 pucharów - doznaję rozczarowania, nic z tego nie będzie... > 10. Księżyc - zdradzam > 11. Rycerz Monet - wracam do poczucia bezpieczeństwa > 12. Mag - ale kombinuję dalej...w końcu życie jest tylko jedno Historia nr III M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Seksualnie:) 08.01.12, 23:05 E...tam, ja umysł ścisły jestem, a ta tutaj historia, to ciąg przyczynowo-skutkowy - czyli logiczne myślenie, a nie żadne zdolności literackie M Odpowiedz Link
steppenwolf108 Re: Seksualnie:) 24.11.25, 07:23 6 bulaw to często po prostu podryw i seks , Rycerz mekczy to szybkie wykorzystanie seksualne kogoś beż uczucc, Moc to zachwyt czyjaś fizycznością i również seks, postrzegane kogoś fizyczne, 5 bulaw - seks grupowy, zdobywani, kłótnie o seks, seks z przemocą , uwodzene i pretensje o seks, Mag - flirt seksualny, pikantne rozmowy, udawany orgazm, ale często też seks tyle że mało w nim autentycbzosci , Ksieżyc rzadko seks ale jeśli juz to czuły i w tajemnicy. Odpowiedz Link
czarna48 Re: Seksualnie:) 25.11.25, 00:30 Z tych wszystkich to Moc to silna energia sexualna. Rycerz Mieczy jako szybki sex, numerek. Odpowiedz Link