Dodaj do ulubionych

Walentynka :)

14.02.12, 08:36
Ściągnęłam od Algariismile.
Jaka jest szansa, że dostanę Walentynka?
Sedno: Wieża
Tak będzie: Diabeł
Tak nie będzie: Qmonet
Wynik: Rycerz Mieczy, Kapłanka, Gwiazda

Osobiscie: Słonce
Sms: 4 puch
Mail: 4 monet

No i nie wiem, moim zdaniem nie dostanęsmile. Wieża i Rycerz Mieczy, Diabeł-to chyba, ze ktos walnie mi zyczenia miedzy oczysmile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Walentynka :) 14.02.12, 09:46
      Obawiam się, że między wierszami może przemycić jakąś złośliwość wink
      Albo będzie niedwuznaczna aluzja seksualna?
      • czu-jka Re: Walentynka :) 14.02.12, 09:51
        W sensie, ze seksualną propozycję dostanęsmile haha. No to byłoby dobre i nie wiem, czy ktoś byłby na tyle odważnysmile.
    • nielaik Re: Walentynka :) 14.02.12, 10:00
      Sms i Mail na pewno. Z tym że mail to będzie coś dużego i porządnego. Ktoś się przynajmniej postara, wybierając ładną szatę graficzną kartki dla ciebie.
      Jeżeli kogoś zachęcisz Diabeł, to Wieża czyli Walentynki powinny się posypać.
      • czu-jka Re: Walentynka :) 14.02.12, 10:07
        Nikogo zachęcac nie będęwink, a mi się wydaje że 4 to raczej właśnie brak sms i mailasmile.
        • nielaik Re: Walentynka :) 14.02.12, 10:18
          Ale u ciebie góra i moneta, wyglądają tak jakby coś w skrzynce było. Czego ci życzę! smile
          • czu-jka Re: Walentynka :) 14.02.12, 11:03
            Dostałam życzenia smsem od siostrysmile.
            A maila to chyba, ze Zet mi wyślę walentynkę;P
            • zainteresowany1977 Re: 14.02.12, 23:49
              No ale, ale, ale ja już spreparowałem ogólnodostępną walentynkę dla zainteresowanych smile, przeczytaj sobie, a pośmiej że się z fraszek i naciesz zmysł wzroku pięknem zdjęcia cudownego bukietu róż smile)
    • czu-jka Odpowiedź 14.02.12, 20:00
      No i dostałam tylko życzenia od siostry i mamy smsemsmile. No i od koleżanki z pracysmile. Więc ta Wieża to chyba kwintesencja wróżby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka