Dodaj do ulubionych

po krotce...

23.02.12, 21:28
jestem z A w swiezym zwiazku, jesli mozna to tak nazwac. Ostatnio cos sie psuje, czuje, ze jest nie tak z jego strony. Wczoraj byla bardzo dziwna syt miedzy nami, w sumie nie klotnia, dlatego nie wiem, o co chodzi, bo sie nie odzywa, a robil to codziennie. Zrobilam rozklad, i tak:
1, zrodlo problemu - 5 kielichow - zbyt malo uczuc, a nawet ich brak
2. co lub kto powstrzymuje rozwiazanie problemu - 5 kijow - rywalizacja, ciagle spieranie sie, proba sil w relacji
3. pierwszy powod powstania zaistnialej sytaucji - 2 miecze - ostatnie dosc ostre slowa miedzy nami
4. to co ma wplyw na syt obecnie - cesarzowa - inna kobieta ? a moze moje zbyt "wyzwolone" zachowanie jak dla niego ?

5. ukryty sens wydarzen - mag - manipulacja, a moze ktos inny, pod czyim jest wplywem ?
6. to, co trzeba zrobic- 6 kielichow - tzreba doprowadzic do tych milych chwil, ktore byly kiedys
7. nastepny krok - glupiec - zaczac wszystko od poczatku ? a moze rzucic to w diably i pomyslec o kims innym ?
8. niespodziewane wydarzenia - 10 kielichow - zwiazek ? hmm ale jaki, nowy ?
9. ostateczny rezultat - 2 denary - wahanie co zrobic...a moze dwie opcje wyboru ?

Prosze, pomozcie....
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: po krotce... 23.02.12, 22:08
      Moim zdaniem czyms go rozczarowalas w sensie zrobilas cos czego sie nie spodziewal i nie do konca mu sie to spodobalo.. mysli teraz o calej sytuacji ale widac tu zgode i ze sie odezwie tylko ze na rezultacie jest dwa monet a to oznacza zmienna amplitude uczuc. skoro wczesniej codziennie sie odzywal teraz raczej juz tak nie bedzie..
    • zainteresowany1977 Re: 24.02.12, 10:23
      Jak się nazywa ten rozkład?
    • freya_v Re: po krotce... 24.02.12, 13:02
      Ten rozkład jest w rozkladach na forum. ja go kiedys znalazlam pod nazwa dlaczego a ostatnio pod jakas inna ale teraz nie pamietam jaka to byla nazwa.. nie wiem zet dlaczego nie podoba Ci sie ten rozklad on jest bardzo wymowny i radzi sobie w praktycesmileTen rozklad byl jednym z pierwszych jakich zaczelam uzywacsmile
      • szeltie Re: po krotce... 24.02.12, 16:58
        Kurcze, nie brzmi to fajnie jednak crying. Czy ktos jeszcze moglby sie wypowiedziec ? Bardzo mi zalezy....
        • ma_ewa01 Re: po krotce... 24.02.12, 17:49
          1, zrodlo problemu - 5 kielichow
          2. co lub kto powstrzymuje rozwiazanie problemu - 5 kijow
          3. pierwszy powod powstania zaistnialej sytaucji - 2 miecze
          4. to co ma wplyw na syt obecnie - cesarzowa - inna kobieta
          5. ukryty sens wydarzen - mag
          6. to, co trzeba zrobic- 6 kielichow
          7. nastepny krok - glupiec
          8. niespodziewane wydarzenia - 10 kielichow
          9. ostateczny rezultat - 2 denary
          Chłopak czuje się zawiedziony w uczuciach, jest z jakiegoś powodu rozżalony. Jego wyobrażenia rozminęły się z rzeczywistością. Mam wrażenie, że poczuł się zlekceważony, potraktowany jak jeden z wielu, a nie ten wybrany, jedyny...Prawdopodobnie nie zrozumiał Twoich intencji bądź dośpiewał sobie coś wybitnie niefajnego, poczuł się oszukany lub manipulowany. Obawia się , że stał sie dla Ciebie chwilową zabawką lub, ze działasz na zimno bez uczuć, z wyrachowania. Jakaś kobieta, może matka, utwierdza go w tym przekonaniu lub też ma z dzieciństwa inny obraz kochającej kobiety niż Ty mu pokazałaś. W związku z tym mógł doznać pewnego szoku...
          Jeśli chcesz ratować sytuację powinnaś przejąć inicjatywę i skierować jego uwagę na początki Waszej relacji i wrócić do swojej wcześniejszej postawy, jaką wtedy prezentowałaś. On jest trochę jak dziecko, może nie jest z pewnymi rzeczami czy zachowaniami tak obeznany, jakby się wydawało, więc trzreba to wziąć pod uwagę. Może zorganizuj randkę w jakimś miejscu, gdzie wcześniej Wam się dobrze rozmawiało, gdzie czuliście się ze sobą dobrze i swobodnie. 10 kieli wskazuje, że wszystko będzie dobrze, że uczucia powrócą, aczkolwiek nie wchodź ponownie w tę sytuację ( która spowodowała konflikt) bo 2 den to takie małe Koło i lawirowanie, więc kolejny raz może się już nie udać załagodzić całej sytuacji...
          Pozdrawiam
          Msmile
      • zainteresowany1977 Re: 24.02.12, 19:23
        Ja tylko spytałem o nazwę a tu od razu że mi się nie spodobał smile, nie mi musi się podobać.
        • freya_v Re: 24.02.12, 19:28
          Bo wczesniej jak ja go użyłam to napisałeś dziwny rozkład no to tak sobie po myślałam...tongue_out
          • szeltie Re: 27.02.12, 20:23
            Dzieki piekne dziewczyny za odpowiedz. Od dwoch dni odzywa sie, ale rzeczywiscie te nasz rozmowy sa jakies oschle. Jest inaczej. Poza tym to tkwi jakby w martwym punkcie, bo on nawet nie proponuje spotkania. Ja mysle, ze ta cesarzowa , to jednak moze byc inna kobieta. Jak sadzicie ?
    • freya_v Re: po krotce... 27.02.12, 21:58
      Patrzac na caly rozklad nie sadze by chodzilo tu o inna kobiete.. przydalby sie teraz partnerski mozna by sie wiecej o nim dowiedziec i czego sie po nim teraz spodziewacsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka