Dodaj do ulubionych

Polska-Rosja

09.06.12, 16:24
Przekazuję wam karty Królowej na wtorkowy mecz Polska-Rosja:
Polska - 4 Kielichów
Rosja - 9 Mieczy
Wynik - Kapłan
Wg. Królowej mamy pozamiatane bez Szczęsnego na bramce i przegramy do zera.

Ja widzę to jednak trochę optymistyczniej. 4 Kielichów jak się przestanie dąsać, bać i skupi na celu, który chce osiągnąć to może dać radę. Rosjanie wyraźnie obawiają się spotkania z nami -Polska wydaje im się silniejsza niż pozostałe drużyny w grupie, raczej sympatią ich nie darzymy a kibice to jednak 12 zawodnik.
Kapłan na wyniku - sprawiedliwy ale wymagający sędzia, daje podstawy do optymizmu jeśli Polacy przełamią apatię 4 Kielichów i skoncentrują się na osiągnięciu wyniku. Wg. mnie Kapłąn niczego nie przesądza.
Swoich kart jeszcze nie losowałam. Dopiero zamierzam to zrobić i zobaczę jak to u mnie wygląda.
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: Polska-Rosja 09.06.12, 16:55
      Polska - 4 Kielichów
      Rosja - 9 Mieczy
      Wynik - Kapłan
      Mozliwe, ze uda nam sie utrzymac dobry wynik na poczatku i bedzielmy miec wielkie nadzieje .Stad 4kielichow jak nie uda nam sie utrzymac wyniku. 9mieczy to obawy Rosji - czyms beda przerazeni, moze naszymi kibicami?wink
      Kaplan moze mowic o dogrywce. Wygra na pewno lepsza druzyna, nikt tutaj nie bedzie miec watpliwosci. Wynik surowy ale sprawiedliwy.
    • algaria Re: Polska-Rosja 09.06.12, 17:22
      Polska: Rosja 3:2 dla Polski - ale podobno to nierealne
      • anuszzka Re: Polska-Rosja 09.06.12, 17:44
        Gra Polaków wisielec
        Rosja as mieczy
        Wynik 8mieczy
        Co to oznacza dla Polski glupiec
        Co to oznacza dla Rosji świat
        Ile goli
        Polska 9mieczy as kielichow 8kielichow. Rosja sprawiedliwość 4bulaw

Wg moich kart będziemy mieli szanse na gola ale nie trafimy lub spalony. W efekcie glupiec 0 ? Rosja lepiej zagra, mądrze. Świat otworzy im bramę do wyjścia z grupy, nie wiem ile goli strzela 4?
        • mrgodot Re: Polska-Rosja 12.06.12, 22:50
          No właśnie, nie taki Diabeł straszny jak go malują. Jak się Polacy przestali bać, to się udało zagrać naprawdę fajny mecz (II połowę).
          Królowa w międzyczasie wyciągnęła na Polaków Moc. Siłą spokoju da się obronić przed napastliwą Rosją.
          8 Mieczy - u mnie pokazywała brak konkretnego rozstrzygnięcia. Mamy 2 punkty czyli "ani w te ani we wte", ale mamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka