Dodaj do ulubionych

Chorwacja Hiszpania

18.06.12, 11:16
Gilded
Chorwacja - Słońce
Hiszpania - 10 mieczy
Wynik - 9 mieczy
Co wynik oznacza dla Chorwacji - 4 monet
Co wynik oznacza dla Hiszpanii - Kapłanaka
Tak uwielbiam takie rozkłady. Wcale wynik nie jest oczywisty. A na 10 mieczy to już się przejechałam. Tak się jakoś dziwnie składa, że często wieści zwycięstwo drużyny. Chorwacja się wyłoży, Hiszpania wygra.
Hiszpania.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 11:33
      Hiszpania - wahadło się kręciło w prawą stronę ale w sumie to nietrudno przewidzieć, że to oni są silniejszym zespołem (po cichu liczę na tytuł dla nich aczkolwiek wahadło mówi że nie będą mistrzami)
      • nielaik Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 14:18
        Chciałabym tylko wiedzieć, dlaczego 10 mieczy jest zwycięska?
        • algaria Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 14:30
          Ktoś mi kiedyś powiedział że 10 mieczy to awans w pracy - może to właśnie to
          • mrgodot Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 20:00
            Nie przyjmuję do wiadomości, że Hiszpania nie wygra tego meczu bo wtedy tez przestanę ich lubić smile Niech się boją.
            Hiszpania - Świat
            Chorwacja - Słońce
            Wynik - Rycerz Buław
            Hiszpania pogoni Chorwację nawet jeśli ta sobie zdoła przez moment błysnąć. Rycerz Buław u Crowley jest czerwono-żółty.
            I ma być bez głupich numerów bo się wkurzę!
            To uwaga do Hiszpanów, nie do was. Dzisiaj jestem wyjątkowo emocjonalnie naładowana bo grają moje dwie ulubione drużyny.
        • mrgodot Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 20:05
          nielaik napisała:

> Chciałabym tylko wiedzieć, dlaczego 10 mieczy jest zwycięska?

Nie wiem jaki będzie wynik ale wierzę w Hiszpanię. Powiedziałabym natomiast, że Chorwacja sobie pogra (pohasa po boisku przez chwilę) a Hiszpania zakończy sprawę i ich odeśle do domu. 10 Mieczy to jest nagłe ucięcie, koniec i po zabawie.
          Zauważyłaś Nielaik, że obie mamy na Chorwację Słońce? Ale Słońce to błysk i szybkie wyczerpanie rezerw. Hiszpanie są z kolei bardzo wytrwali - 10 Mieczy to też światełko w tunelu i podniesienie się z upadku. Na pewno 10 Mieczy ma większe rezerwy.
          • algaria Re: Chorwacja Hiszpania 18.06.12, 23:23
            zgodziło mi się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka