Dodaj do ulubionych

Prośba o wrożbę dla madzi :)

01.07.12, 17:42
Kochani proszę o wróżbę na pracę czy do dwóch lat zostanę gdzieś zatrudniona do pracy (nie na staże , przygotowania zawodowe) tylko normalnie na umowę -jeśli tak to jeśli to możliwe proszę o zerknięcie jaka to była by praca z czym związana ?

kiss , smile, kiss
Życzę słonecznego dzionka smile
Madzia
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Prośba o wrożbę dla madzi :) 04.07.12, 15:30
      Madzia ale umowa-zlecenie to tez umowa a mozna dostac jedna na miesiac , ciezko bedzie wyczyctac z kart jaka to bedzie umowa
      • magdalena.1230 Re: Prośba o wrożbę dla madzi :) 04.07.12, 18:04
        Asiu a mogę Cię prosić o popatrzenie w karciuszki czy do końca roku gdzieś się załapię do pracy ?

W zamian postawię karty lub wyślę coś miłego na pocztę .
        pozdrawiam cieplutko kiss
        • asia.33 Re: Prośba o wrożbę dla madzi :) 04.07.12, 18:49
          ok moge sprobowac

nie wysyłaj nic na maila , jakby co poprosze o karty
    • asia.33 wrózba 04.07.12, 19:21
      z przełozenia : 2monet, 10puch, wieza

karty nie za fajne sad rozkład celtycki:
      1. sytuacja obecna = as mi
      2. co sie z tym wiąże = paz pucg
      3. korzenie sytuacji = koło fort
      4. rada dla ciebie = as puch
      5. co było niedawno = umiar
      6. co nastapi najszybciej = 5monet
      7. co ma wpływ na obecna sytuacje = sąd
      8. nadzieje i obawy = swiat
      9. wplyw otoczenia = 9kiji
      10, wynik = 9mi

Madziu wg kart masz lub za chwilke bedzie kryzys finansowy ... 2 monet niestabilna sytaucja , nie wiem czy dotyczy ciebie osobiscie czy Twojej rodziny calej, nie wiem czy utrzymujeszsi sama czy Rodzice Cie utrzymuja
      nie widze tu zadnej pracy jakiejs solidnej jedyne co mi do gowy przyszło to jako rada as puch w powiazaniu z paziem jakies funkcje pomocnicze jak to pazik, moze mialas jakas taka propozycje ale poniewaz byl umiar to czekałas na cos konkrenego bardziej, nastapi dosc trudny okres =5monet, kryzys, moze warto tamta propozycje rozpatrzyc bo 9 kiji czeka , mze tez rozwazasz wyjazd bo w nadziejech i obawach masz swiat
      bedziesz intensywnie myslała o tej sytuacji z praca widac w wyniku 9mi a to juz zmartiwenia takie nie co powazniejsze przez ktore nie mozna spac spokojnie.
      Dołozyłam do asa puch (rada) 3 karty by rozjasnic i mam = 5kiji, 3puch, 19 moze jest ktos kogo mozesz poproic o pomoc? poniewaz mi czesto as puch pokazuje pomoc. Mam wrazenie ze mialas jakas propozycje, z ktorej nie skorzytsalas

Pomysle jeszcze o co by tu zapytac

co Madzia ma zrobic by poproawic swoja sytuacje :
      10mi----------paz puch-----------8mon
      -------rycmi---------------4puch-------
      ---------------papaiez-----------------

znowu paz puch jakas rola pomocnika -taka praca , a jeszcze zapytam czy ty sie z kims nieporozniłas o to/ Moze ktos ze znajmych cos zaproponował a ty odrzuciłas ta propozycje bo jest 10,o i nizej ryc mi i 4puch. Bo jesli praca by sie znalazła to wlasnie jak to pazik nic wielkiego i duzo tej pracy 8monet dolozyłam na papieza ( 9kiji, rydwan, smierc)
      moze miałas dokas jechac do pracy??? bo znowu 9kiji ktos nadal czeka na odpowiedz to samo co w celtyckim
      • asia.33 Re: wrózba 04.07.12, 19:42
        mysle cały czas ..i to pasuje ez do sytuacji osoby uczacej sie ...bo paziki pokazuja studentów np, a w nadziejech i obawach moze liczylas na prace , która pozwoli na jakis wyjazd ( bo to nie tylko obawy ale i nadzieje) krcze jakos dziwnie ciezko mi sie interpretuje te kart
        Madzia a co Ty widzisz w nich? Zgadza sie cos?
        • magdalena.1230 Re: wrózba 04.07.12, 20:36
          Asiakiss zgadzam się 4 łapkami z twoją interpretacją .Względem interpretacji naprawdę się zgadza dużo do końca obecnego miesiąca mam podpisaną umowę o staż także mam pieniążki a potem będzie kryzys w finansach . Była okazja aby go przedłużyć , ale jakoś to tak przeoczyłam i na mojej miejsce już są chętne 3- osoby. Dużo pracy tam było bardzo a zajmowałam tylko stanowisko stażystki zdarzało się tak , że zajmowałam się jeszcze na dokładkę pracą innych .
          9mieczy już zaczyna mnie męczyć bo myślę już z wyprzedzeniem jak dalej zaplanować ,Śąd -wszystko zależy od tego czy uda mi się coś znależć ale też jeśli starała bym się dalej na staż czy wszyscy by sie zgodzili a jest trochę do obchodzenia ludzi .
          Dziękuję Asiu , postawię karty chętnie kiss

• asia.33 Re: wrózba 04.07.12, 20:42
            Madzia dałabys rade bo jest papiez na koncu a to doswiadczenie i wiedza , moze moznaby obejsc to jakos czy cos moze by Cie wzieli na cd tego stazu na asie puch bylo ze 5 kiji czyli wiecej osob sie star ale zakonczenie dla Ciebie moze byc dobre i bezpiecznie grzejesz stołeczek = słonce
            Madzi spróboj , upros, poplacz jak trzeba (as puch) masz szanse mimo ze czas minał !!! Teraz rozumiem karcioszki big_grin
          • asia.33 Re: wrózba 04.07.12, 20:43
            w osobnym watku jesli masz głowe teraz do wrózb ..zapytaj jakie mamy szanse by miec Dzidziusia ... staramy sie wink
          • asia.33 Re: wrózba 04.07.12, 20:45
            zauwazylam, ze koo i umiar czasami gdy sa w jednym rozkładzie czesto pokazuja czas ten dosłowny , brak czasu albo zwłoke w czasie gdy na cos czekamy...niedawno mi pokazały abym na cos poczekała a raczej sprawe przeciągla w czasie i tak zrobilam i dobrze na tym wyszlam
            • magdalena.1230 Re: wrózba 04.07.12, 20:49
              Asiu rozłożę dzisiaj karcioszki smile także zaglądaj na forum .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka