lukrusia 30.07.12, 20:45 Kochani poproszę o wróżbę na mnie i kolegę Dominika czy coś z tej znajomości wyjdzie ?. Zapłatę mam już przygotowaną , ale mogę równiez postawić wróżbę buziak Lukruśka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: Prosze o wróżbę na faceta . 30.07.12, 20:49 ja postawie tylko nie wiem jaki ukl. moze tym razem nie - partnersk a jakis inny,wyrobowany na forum tu? Odpowiedz Link
lukrusia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 30.07.12, 20:51 Coil to może być rozkład Anahelli ?. Odpowiedz Link
o-misia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 31.07.12, 18:36 Ja poostawie ci karty dzis. Po pracy kolo 1. Odpowiedz Link
o-misia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 01.08.12, 01:41 Zrobie taKI ROZKLAD znaleziony na forum Jak Kobieta postrzega znajomość ksiezyc nie wiem czy znaszgo dobrze ale masz codo niego jakies nadzieje ktore nie koniecznie moga sie spelnić ,znajomosc raczej bardziej na dystans Jak Mężczyzna postrzega znajomość wisielec chyba niema jakis wiekszych planow narazie co do ciebie cos mu przeszkadza Jak obecnie wyg.sytuacja Kobiety 10 mieczy (-)podnioslas sie co dopiero po jakims nieudanym zwiazku znajomosci Jak obecnie wyg.sytuacja Mężczyzny ?czyzby byl zajety lub z kims sie spotyka Jakiej chce znajomoścz i Kobieta ? .8 bulaw narazie musi cie poznac bardziej Jakiej chce znajomościz Mężczyzną krol mieczy (-) czy on ci jakos ma pomocfinansowo nie wiem czemu mi sie tak skads to wzielo ma coswspolnego z praca ? CO JEST MOŻLIWE MIĘDZY NIMI ?moc, 4 kielichow , giermek bulaw mi sie wydaje ze musisz byc silna i powoli dochodzic do celu malymi kroczkami tak jakby on czegos szukal czegos co juz ma ook ale nie dostrzega tego Jaką postawę powinna przyjąć Kobieta w tej znajomości? mag , wykorzystac swoj urok i dzialac , dzialac z wyczuciem i taktownie Co spotka(czeka ) kobietę w tej znajomości 2 monet (-) chyba nie uda ci sie osiagnac czego chcesz Co spotka(czeka) mężczyznę w tej znajomości ? krol kielichow (-) zestraciw twoich oczach powazaniepo tym jak sie bedzie zachowywac jak sie zachowa w stosunku ciebie Czego nie spodziewa kobieta w znajomości Czego nie spodziewa mężczyzna w znajomości 10 kijów (ryc.kielichów) Do czego dojdzie między Kobietą i Mężczyzną ? rydwan jakiesemocjonalnerozdarcie Jak oceni Kobieta tą znajomość ? asmieczy(-)chyba niezbyt dobrze Jak oceni mężczyzna tą znajomość ? pazkielichow jako swieza znajomosc ktora ma jeszczeduzo do pokonania w ramach podziekowanzawrozbeproszeo taki sam rozklad na pewnego pana Odpowiedz Link
lukrusia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 01.08.12, 12:12 Misiu ja pod wieczór postawię karty dla Ciebie Ps: Misiu a możesz mi napisać jakie karty wyszły przy pytaniach > Jak obecnie wyg.sytuacja Mężczyzny ? >Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? Odpowiedz Link
o-misia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 01.08.12, 14:02 Napisze po pracy wczoraj pozno pisa,am chyba juz nie kontktowalam i gdzies mi sie wpis zgubil Odpowiedz Link
coill Re: Prosze o wróżbę na faceta . 01.08.12, 22:41 jego stosunek do Ciebie - R. pucharow pozytywny, moze kolega flirtuje,podrywa,adoruje w jakis sposob.napewno mu sie podobasz zachowanie jego w najblizszym czasie - 10 kijow +3 miecze czy on ma jakies problemy? Bo jak takie karty wyszly hmm...to sama pewnie wiesz, powinien byc czyms przygnębiony,wydaje mi sie ze chyba to nie on słowami Cie przygniecie i zrobi przykrosci, porpostu moze on opowie o swoich problemach lub sam bedzie smutny.. Tak bedzie z wami - 8 puharów + 10 monet + Krol kijow Nie wiem czy pracujecie razem(albo wspolna szkola) moze was łączyc, ale jesli tak to ta granica jakos powinna zostac przkroczona, ktos tu nie wytrzyma. Mozecie tez razem udać się na zakupy,czy do jakiegos drozszego hotelu na wyjazd. Narazie nie widzę tu związku,chociaz 10monet moze byc związkiem z Krolem kijow,niestety mi sie wydaje ze tylko na tle biznesowym...no chyba ze on nie wytrzyma(8 pucharow to zawse pekniecie barier,emocje puszczaja...abo wyrzucamy z siebie zale i pragnienia albo sie wkurzamy i kazemu komus spadac..) tak Nie bezie - 7puch+3kije+2miecze Plonnych planow nie bedzie. Nie bedzie zablokowania Twoich marzen, 2 miecze tu dziala przeciwnie do 8pucharów - 8 wyrzuca na zewnątrz,2 nieraz tłumi w sobie mimo ze to karta porozumienia. Rada - Kapłanka(paz monet). Bądz kolezanką(aczkolwiek kochanka cicha z pracy tez pasuje,ale Kaplanka ma głebsze znaczenie,nie zapominajmy o tym i wykorzystajmy je) - czuła delikatna, powierniczka,mozesz mu powiedziec jakas tajemnice lub naklonic do zwierzen...ale odnos się duzo do rozmow,"ducha",nie głownie kobiecosci i sexapealu. Pokaz ze masz cos wiecej,ze mozesz byc oddana,mozesz pomóc i oferowac przysługe przyjacielska(lub pomoc w pracy albo nauce) i przy Tobie poczuje zaufanie i bliskosc Rada - Kaplanka(paz monet) Odpowiedz Link
o-misia Re: Prosze o wróżbę na faceta . 02.08.12, 08:29 Jak obecnie wyg.sytuacja Mężczyzny ? po jakis przezyciachh rycerz kielichow proboje bardziej cie poznac takie dazenie >Czego nie spodziewa kobieta w znajomości ? nie spodziewa sie zre moze sie cos nie udac Odpowiedz Link
lukrusia Re: Wiadomosć dla Coil 05.08.12, 17:30 Coil ja w zamian postawiłam karty na Twoją prośbę o wróżbę . Jeśli życzysz sobie abym postawiła karta za twoją wróżbę dla mnie to napisz bo ja sama jak zobaczyłam twój post o prośbę o wróżbę to odrazu wyjełam karty bez pytania . Odpowiedz Link