Dodaj do ulubionych

zagadka :D

18.08.12, 15:53
no to daje zagadke ... co mnie dzisiaj zaskoczyo - nie wiem czy to dobre stwierdzenie zaskoczyło ale moze co sie działo do godz 12 dzisiaj u mnie i kto bral w tym udział big_grin
jestem baaaardzo cielawa kart
Obserwuj wątek
    • asia.33 karty do zagadki 18.08.12, 16:09
      aura dzisiejszego dnia do godz 12 = ryc puch
      kto brał udział = 3puch, 17, sąd
      co bylo naistotniejsze w tym = 8puch
      no to do dzieła karty całkiem całkeim czytelne
      • nielaik Re: karty do zagadki 18.08.12, 16:14
        Kilka osób brało w tym udział. Po coś się wrócili.
        Wydarzenie artystyczne.
        • asia.33 Re: karty do zagadki 18.08.12, 16:17
          tak kilka osob, wracali co chwilke bo musieli big_grin ale spojrz na aure
          8puch to te powroty
          • nielaik Re: karty do zagadki 18.08.12, 16:35
            Mam tylko jedno skojarzenie, ale nie pasuje do wyrazu artystyczny.
            • asia.33 Re: karty do zagadki 18.08.12, 16:37
              jakie spojarzeniez artyzmem nie ma to nic wspolengo big_grin
              • o-misia Re: karty do zagadki 18.08.12, 17:45
                po jakies zwierzatko albo dziecko smile
                • asia.33 Re: karty do zagadki 18.08.12, 18:23
                  nie, nie bylo to zwiazanae ani z dzieckiem ani ze zwierzatkiem
                  patrzcie na aure dnia - ta karta pokazuje najwiecej
                  • sybilla777777 Re: karty do zagadki 19.08.12, 09:24
                    Oswiadczyl Cie sie.....swiadkami byla rodzina....
                    • leda-is-one Re: karty do zagadki 19.08.12, 10:13
                      Men z przeszłosci Cie odwiedzil i probował odnowic wasza znajomość???
    • asia.33 odpiwiedz :) 19.08.12, 13:17
      juz wyjasniam
      karty ladnie to pokazały tylko ujeły to pomijajac jakby najwazniejsze a wyodrebniajac watek poboczny jako nr 1
      wiec : wczoraj sprzedawalam kanapy i przyszlo 3 panow je wynosic (3puch) bardzo milych panow stad puchary, jeden pan kupujacy on nadzorowal i dwoch noszacych ... gwiazda jeden noszacy zrobil na mnie wrazenie ze mnie zatkało bo czekam na nich na balkonie by pokazac wjazd jak wjechac w dziedziniec pod same drzwi ...podjerzza auto dostwcze - pan kupujacy a za nim piekna srebrna audica z rozsuwanym dachem i w nim dwoch panow noszacych wink wiec mnie zatkał juz taki obrazek ... ale nic wysiadaja panowie i ten pan noszacy nr 1 po prostu krol kiji ... 186 okolo, napakowany, same miesnie i na łydkach z tyłu tatuaze, wloski krociusienko ostrzyzone , pavhnacy i elegancki choc ubrany na sportowo, oczy piwne - no po prostu moj typ , wiek po 30, pan 2 noszacy jakby przeciwienstwo chuderlaczek i niski no ale przeciez nie przyjechali mnie zabawiac i rozweselac tak tylko opisuje... wiec 17 gwiazda zrobil wrazenie no i to tek rycerz puch - ładny tylko sie zakochac wink ocena moja to krol kiji z wygladu ale jak rozmawialismy to naprawde bardziej pucharowo, bardzo mily i uprzejmy, pozeganl sie ładnie i zapytal czy moze chcialabym tel jego bo gdyby trzebabylo cos jeszcze wyniesc czy pomoc ... kurcze mwoiem wam dziewczyny mam nadzieje ze nie bylo po mnie widac ze to moj typ, stalam sie byc mila dla wszytskich panow i starac sie kontrolowac wink ;D
      wiec karty nie pokazaly wogole noszenia mebli , owszem 8puch ten pan wchodzil i wychodzil ale nie bylo np 10kiji by pokazac ze cos sie nosi
      no to byla wlasnie ta zagadka smile
      • independency.today Re: odpiwiedz :) 19.08.12, 17:28
        mam nadzieję, że wzięłaś ten numer? Masz Gwiazdę i Sąd, coś się święci że ho ho smile Dzwoń smile)
        A z tą 8 puch niesamowicie mi się rozjaśnia ostatnio, zaczynam ją dobrze czuć, no i lubi mnie też!
        • asia.33 Re: odpiwiedz :) 19.08.12, 18:24
          nie , nie wzielam
          Dziewczyny bezprzesady , facet fajny naprawde ale ja zajeta to nr 1 no i co Wy ja ma 40 a on gdzies max 33/35 zdrowa na rozumie jestem i mi nie odbiło wink
          po prostu widzac pana jak wychodzi z takiej bryczki i to taki pan w celu wyniesienia moich gratow jakos mi odjelo mowe chwilowo i poczulam sie zaklopotana i oniesmielona tym ale rozum byl na miejscu smile

tak jak tez dobrze pojmuje juz o co biega w tych 8puch
      • nielaik Re: odpiwiedz :) 19.08.12, 17:32
        A jest to możliwe, że mogło by coś z tego być?
        • asia.33 Re: odpiwiedz :) 19.08.12, 18:26
          nie , nie mozliwe boja za chwile umykam stad i po prostu ocennilam faceta ze fajny :0 ale on bardziej dla Ciebie niz dla mnie - nie bede sie osmieszac co Ty..po za tym jestem w zwiazku wiec to wykluczone - zrobil na mnie wrazenie i tyle bo nie dosc ze przystojniak to do tego mily - nie zarozumialy a to zadkosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka